Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 335
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Меги нямах предвид да го покажат импотентен, а свръхпотентен Simple Smile
Шегувам се! Знам, че няма да ни покажат такива неща  Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ееееее ,ама съгласи се ,че за да навлязат в такива подробности , ще трябва да сложат червена точка или пък ХХL:
става - нестава ;
 влиза - невлиза;
На Фати  и ........
Спирам ,щото и аз ще трябва да сложа червена точка! hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
и аз спирам, че ще ям домати с колците  Joy Joy Joy

# 271
  • София
Извинявай,но не съм напълно съгласен с теб.Лично аз смятам,че тя има огромна вина за това което се случи в п.б.н. и психическия срив в Керим.Може би майка-орлица за Фатмагюл,но за Керим и за двамата като цяло НЕ! Naughty

Аз пък не мисля, че Мерием има чак огромна вина. Не знам как би могла да предположи, колкото и прозорлива да е, че Керим има такъв проблем. Пък и някакси, доколкото наблюдавах отношенията им - майка-син, не мога да си представя да седнат и да разговарят на тази тема. През последните епизоди той изглеждаше напълно щастлив, и дори и ние се стреснахме от реакцията му в п.б.н. А и преди сватбата ходиха при психоложката. Нормално е Мерием да си помисли, че такъв проблем би имала повече Фатмагюл предвид изнасилването, отколкото Керим и да се тревожи повече за нея.
В това, че остави ключа на рецепцията, не усетих каквато и да е било умисъл. Керим имаше избор,  и избра да отстъпи. После съжали, ама късно.

Според мен, Мерием подкрепя еднакво и двамата, макар че с Фатмагюл имаше повече разговори, по-скоро като жена с жена, или майка с дъщеря. Просто има деликатни теми, които на синовете им било по-лесно да обсъждат с бащите си, както и на дъщерите с майките. Но то си зависи и от възпитанието, манталитета... и т.н. Да не се изказвам неподготвена, че нямам син.  Grinning

Лично мнение  Peace

Изминаха точно 56 серии, от първият път, когато я взе на ръце.

И 43, откакто за пръв път пое ръката му. Надявам се повече да не я пусне. И двамата имат нужда един от друг.

Много силни и запомнящи се момента. И двата.

Хриси,на абсолютно същото мнение съм относно Мерием....... Peace

# 272
Серията е хубава, а с превод - още по-хубава!
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра, благодаря ви! newsm51 newsm51 newsm51

Хриси, много хубава съпоставка! И за Мерием абла съм съгласна. Тя и без това направи много, дори да има пропуски - човешко е, не може всичко да знае и предвиди, достатъчно сложна е ситуацията и с Керим, и с ФГ.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 23:56 от ValentinaP

# 273
Меги нямах предвид да го покажат импотентен, а свръхпотентен Simple Smile
Шегувам се! Знам, че няма да ни покажат такива неща  Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ееееее ,ама съгласи се ,че за да навлязат в такива подробности , ще трябва да сложат червена точка или пък ХХL:
става - нестава ;
 влиза - невлиза;
На Фати  и ........
Спирам ,щото и аз ще трябва да сложа червена точка! hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
и аз спирам, че ще ям домати с колците  Joy Joy Joy
С колци, без колци, ще се възползваме , че доматите в момента са "чок" скъпи , цели 4.00лв.
Тъй ,че аз не отказвам , а за другите незнам! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 274
А аз пък мисля ,че ние прекалено много драматизираме проблема на Керим. Според мен проблема на Керим е само един - той се страхува да не нарани фатма.

# 275

Изминаха точно 56 серии, от първият път, когато я взе на ръце.

И 43, откакто за пръв път пое ръката му. Надявам се повече да не я пусне. И двамата имат нужда един от друг.

Много силни и запомнящи се момента. И двата.

[/quote]

Хриси

Благодара за тези красиви моменти, които ни постваш . Невероятно сравнени кадри! Много говорят!  bouquet  bouquet

# 276
  • Разград

На днешния ден на майката Керим сигурно е простил и на майка си. Посадили са Незабравка.

Bugün anneler günü, hepimiz bir şekilde annelerimizin bu özel gününü kutladık. Yanında olanlarımız, ellerinden öptük, sarıldık, uzaktakiler telefon ettiler, bir kısmımız ziyaretlerine gittik. Sayfamızın çok sevdiğimiz, çok değerli üyelerinden bir tanesi de biricik annesini ziyaret etti ve ona çiçekler götürdü. Unutma Beni (Forget me not) çiçekleri. Onu çok seviyor, biricik annesini ve kaybettiğimiz annelerimiz saygı ve sevgi ile anıyoruz. Hep kalbimizde olacaklar.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=415287178491815&set= … 681827&type=1

# 277
  • Враца
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра много благодаря за превода!!!  bouquet

Мукадес се опитва да се вихри и като я гледам май наистина ще забърка много големи каши в следващите серии. А забелязвате ли Абла Мериам е като майка орлица - опитва се да парира всички опити на Мукадес да се доближи до ФГ и да  ръси простотиите си. Laughing

Извинявай,но не съм напълно съгласен с теб.Лично аз смятам,че тя има огромна вина за това което се случи в п.б.н. и психическия срив в Керим.Може би майка-орлица за Фатмагюл,но за Керим и за двамата като цяло НЕ! Naughty

Dobro_mir, затова съм писала "за ФГ", а не за двамата. За Керим имаш право. Чак огромна според мен не, но определено има вина за състоянието му. И най-прясно се сещам за разговора им за писмата, когато му каза да не е посмял да и каже и да я нарани, защото ще стане много лошо за него. И наистина като негова майка, тя не обърна достатъчно внимание на неговите преживявания. Той трябваше винаги да е силния.(Не искам да кажа, че не го е подкрепяла, но някакси той поизостана малко на заден план). А можеше да му е от голяма помощ.  Беше се съсредоточила почти изцяло в/у ФГ .

А за ключа от хотела  в Бодрум - според мен тя умишлено остави право на избор на ФГ. Аблата освен всичко друго е и хитра лисица.

От мен, лека нощ на всички! До утре!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 00:38 от mama_an_ji

# 278
Абе и на мен тази идея за свръхпотентния Керим много ми допада да си призная  Joy
Такъв чудесен, разбиращ мъж, който обича жена си и прави всичко за нея, да се окаже, че е и свръхпотентен - е няма такова щастие  Joy Joy Joy
(отивам и си нарязвам веднага един домат - ще го изям без да ме подсещате)

# 279
  • В Града на липите
Лека нощ и сладки сънища Hug

Аз най-сетне се настроих да гледам преведената серия. Добих кураж, така да се каже. Че след първия път се чувствах като пометена от торнадо. Сега поне съм подготвена.

KStew  newsm10, чудесен пост.

# 280
Абе и на мен тази идея за свръхпотентния Керим много ми допада да си призная  Joy
Такъв чудесен, разбиращ мъж, който обича жена си и прави всичко за нея, да се окаже, че е и свръхпотентен - е няма такова щастие  Joy Joy Joy
(отивам и си нарязвам веднага един домат - ще го изям без да ме подсещате)

Те точно това искат да ни покажат финия,интелигентен,внимателен и обичащ Керим.А не Керим-каруцаря

# 281
  • Разград
 ♥♥♥ Fatmagül & Kerim || My heart will go on ♥♥♥

# 282
hrissi_sz,evelin съжалявам,че не ме разбрахте.Аз не казах,че оставянето на ключа е с умисъл?!По скоро глупост и несъобразителност от нейна страна. Аблата не успя да усети обстановката и настроението на двамата когато излязоха на нощната разходка,въпреки че тя с Фахретин ги гледаха в ресторанта с умиление и радост!Правеше се на майка,която се притеснява,че нещо ще се случи на дъщеря ,защото е излязла с момче.В Истанбул усети тъгата и любовта които бяха изписани на лицето на Ф.,знаеше за бръмбарите които хвърчаха в главата на Керим и не можа да разбере,че най добре е да ги остави насаме за да се разберат и да се порадват един на друг!Та тя се ожени,само 2 месеца по-рано и доколкото си спомням и тя се притесняваше от собствената си п.б.н. ,но много бързо забрави своите това?! Добре че Кадир е от старата генерация и с танци и вечеря я предразположи и сутринта каката бе щастлива!?! Simple Smile

# 283
  • В Града на липите
Добромир, разбрах те Peace
Просто имам различна гледна точка.
Мерием и да не беше оставила ключа на рецепцията, Керим просто не беше готов да покани Фатмагюл в стаята си.  Сигурна съм, че щеше да й помогне да влезе през прозореца, но пак щеше да си намери причина.  Grinning Просто се притесняваше за нея, каза го при психоложката.
Имаше прекрасна възможност и никой не му е виновен, че я пропиля. Нито кръглата луна, нито Мерием  Grinning Фатмагюл буквално му се поднесе на тепсия, и намеци му прави. Той си въртя двата ключа половин час и в крайна сметка не се реши.
А Мерием, колкото и да е идеализирана, все пак не е съвършена. Нормално е да пропуска някои дребни детайли.

# 284
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт