Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 003
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Хриси, наистина, какво ли пише в писмото на Мустафа? Щом има следа от сълза, може би съжалява...
Аз много се надявам, че няма да се случи нищо от това, което се очаква от феновете - ФГ да плаче за Мустафа, в писмото да пише все същото като в предишните...вярвам, че ще е нещо много по-интересно.

Синът ми вчера ме попита "този твой филм има ли си последна серия?"  Joy

Slawena, много талантливо влизаш в образ  Hug Мустафа не ми е слабост, но оценявам начина, по който описваш мислите и чувствата му

# 406
  • София

Цитат
АЗ прекрачиХ роклята и застана само по корсет и боксерки и чорапи пред него...

Да се надяваме,че чорапите са били със жартиер,а не от онези на Фатмагюл,ажурените..които като ги събуеш и след това се почесваш където са били ластиците  Joy  Joy  Joy

еее па да
то е ясно ,че бЕха ажурените..които като ги събуеш и след това се почесваш където са били ластиците  Mr. Green , но докато

Той протегна ръката си към нея,повдигна лицето й с пръсти,изтри сълзата,потекла от окото й и я целуна...

аз си се почесвах тактично Mr. Green

# 407
И сега нашата като се разреве за Мустафа чак не ми се мисли ДАМОН какво ще ни напише  Joy

# 408
Мамарис, т'ва с почесването - чоок романтик.

# 409

Цитат
АЗ прекрачиХ роклята и застана само по корсет и боксерки и чорапи пред него...

Да се надяваме,че чорапите са били със жартиер,а не от онези на Фатмагюл,ажурените..които като ги събуеш и след това се почесваш където са били ластиците  Joy  Joy  Joy

еее па да
то е ясно ,че бЕха ажурените..които като ги събуеш и след това се почесваш където са били ластиците  Mr. Green , но докато

Той протегна ръката си към нея,повдигна лицето й с пръсти,изтри сълзата,потекла от окото й и я целуна...

аз си се почесвах тактично Mr. Green

Знаех си аз,че ще излезеш от положение  Hug

# 410
  • В Града на Липите
Вале, не знам какво ще пише в писмото, но ако сценаристките успеят да разреват и тези, които изпитват непоносимост граничеща с омраза към Мустафа, наистина ще им сваля шапка.

п.п. Макар че, това си е направо невъзможно, ако питаш мен  Joy  Joy  Joy

# 411
  • Враца
Хриси, наистина, какво ли пише в писмото на Мустафа? Щом има следа от сълза, може би съжалява...
Аз много се надявам, че няма да се случи нищо от това, което се очаква от феновете - ФГ да плаче за Мустафа, в писмото да пише все същото като в предишните...вярвам, че ще е нещо много по-интересно.

Синът ми вчера ме попита "този твой филм има ли си последна серия?"  Joy

Slawena, много талантливо влизаш в образ  Hug Мустафа не ми е слабост, но оценявам начина, по който описваш мислите и чувствата му

Там е работата, че според тази подсказка :

"Още една подсказка от 75еп,да ни е яд:
По време на писането на писмото,Мустафа плаче,една сълза пада върху листа,колкото и да не личи,къде е паднала..четейки писмото,сълзата на Фатмагюл пада на същото място...Меджхул.."

тя ще плаче, но дали за него или поради него не за знае.

И според мен идва ред и на тези подсказки (още от 72 еп.)

"- Ако ти не беше му казала така, и той намаше да ти пише такива писма.

- Нищо не е така, както го знаеш како...

Според вас между кого е този разговор? Simple Smile

- Защо му каза такова нещо?

- Нямах Избор.

- Страхувах се да не ти направи нещо отново, Керим...

Но сега се ядосвам на себе си защо не го направих."

.

# 412
Здравейте!Успешна седмица изпълнена с много приятни изненади и по-топли дни.Благодарности за превода на серията.
Скрит текст:

# 413
Вале, не знам какво ще пише в писмото, но ако сценаристките успеят да разреват и тези, които изпитват непоносимост граничеща с омраза към Мустафа, наистина ще им сваля шапка.

п.п. Макар че, това си е направо невъзможно, ако питаш мен  Joy  Joy  Joy
За тия двете всичко е възможно!

Единствено, което искам, е да не се създава излишно напрежение между ФГ и Керим. Имат всичко необходимо, за да са щастливи, нека преодоляват собствените си терзания, не им трябват и терзанията на Мустафа.

Но все повече се убеждавам, че каквото и да си приказваме ние тука, ония двечките пак ще ни изненадат, хубавичко ще ни изпотят и изпекат, дорде не ни остане душа! Simple Smile

# 414
  • София
Мамарис,я бързо трии спойлера! какви са тия горещи страсти през работно време! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil :wisted:

к'во се вълнуваш бе малчева  Laughing това е първата ми брачна нощ
Славенчето помоли да споделим и ние своите п.б нощи и аз го направих
нЕма се косиш  Stop спойлера  нЕсам го откраднала от теб , а от Тони от източна България

# 415
Черна Котка Бял Котарак ,в последните епизодо го гледах с известна тъга и съжаление...стана жертва на собствените си амбиции и криворазбрано чувство за чест,насадено му от традициите и семейството,а и колко съдби покрай него се промениха,колко хора платиха с живота си за това...и въпреки всичко,той си имаше своята болка ...

По същия начин и с Мукадес,зад своята привидна веселост или завист,дали не се крие и нейната болка и собствена трагедия,колкото и да е добър Рахми,колкото и да обича за той не е мъж за такава темпераментна жена

Така е, аз и друг път съм го клазвала, Мф стана жертва не по-малка от Ф и К. С тази разлика, че той преди всичко беше жертва на себе си, амбицията и егоизма си. Неговата грешка не беше когато взе куфарчето с парите, а когато се върна за още. Много пъти съм си мислила за неговия образ, за това, което ни представят сценаристките и това, което аз бих развила като образ за него. Няма да навлизам в подробности, но до скоро смятах, че той не трябва да умира. Морски бриз с тъкуванието на Корана ми промени мнението.

За Мукадес също съм казвала, че е жертва в някаква степен. Тя е жертва на Салих и несбъднатия й копнеж я кара да бъде такава. Да Рахми не е мъж за жена като Муки.
Чакам си доматите, но все пак не мога да гледам на героите само като на лоши и добри. Най-малкото това, че съм завършила психология и съм работила с хора, които са наказани от закона/макар и да бяха малолетни и непълнолетни/ не ми позволява да гледам на нещата само като черни или бели. Всяко действие на хората има причина и аз се стремя да я откривам.

# 416
Мамарис,я бързо трии спойлера! какви са тия горещи страсти през работно време! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil :wisted:

к'во се вълнуваш бе малчева  Laughing това е първата ми брачна нощ
Славенчето помоли да споделим и ние своите п.б нощи и аз го направих
нЕма се косиш  Stop спойлера  нЕсам го откраднала от теб , а от Тони от източна България
ееее,като е така,и аз ли да се включа? Joy Joy Joy Joy

# 417
Неофицилано изявление на Фатмагюл Илгаз за един бг форум,с тайната мисъл,че Керим влиза тук и ще прочете и види това:

Скрит текст:

Ето ме на след п.б.н. или по скоро на сутринта,косата ми е мокра ,защото реших че за този месец,вече мога да се изкъпя,зъбите ми са в процес на почистване,че  ми остана гаден вкус от новината за Мустафа...и герданчето,ами смених го за две по-така,че онова синьото ми писна да го гледам всеки ден да виси на врата ми...а и за деколтето,Керим не е заради тебе джанъм,ами не ми стигна плата да си затворя пазвата на новата рокля и затова зее така,но Мумтаз бей,каза че ще ми прати пембяната си вратовръзка,че да си направя нещо да си прикрия деколтето,че срамота така да ме гледат,нали скъпи...и гледам лошо,защото на хоризонта се задава енгето с децата...оф я,свърши ми мастилото на клавиатурата и ми изгоря лампата на лаптопва и сега не мога да пиша повече...Айд...

# 418
Фатмагюл и Керим остават един ден сами, далеч от всички.. В къщата си..
Може би ще изгледат запис от сватбата..

Е,дано като са сами да поизгладят отношенията си и да си направят една хубава втора брачна нощ и чак тогава да им дават писмото.
Много бързо станал записа бе,тука при нас ще го чакаме поне седмица!

На мен също ми омръзна да гледам Мустафа в какво се превърна-безгръбначно мекотело.Той не показа  никакво уважение към родителите си,само плачеше на погребенията-след дъжд качулка,не показа и любовта си към Фатма-само болка й причиняваше...абе хич не ми се ще да го търпя още една серия.

# 419
Неофицилано изявление на Фатмагюл Илгаз за един бг форум,с тайната мисъл,че Керим влиза тук и ще прочете и види това:

Скрит текст:

Ето ме на след п.б.н. или по скоро на сутринта,косата ми е мокра ,защото реших че за този месец,вече мога да се изкъпя,зъбите ми са в процес на почистване,че  ми остана гаден вкус от новината за Мустафа...и герданчето,ами смених го за две по-така,че онова синьото ми писна да го гледам всеки ден да виси на врата ми...а и за деколтето,Керим не е заради тебе джанъм,ами не ми стигна плата да си затворя пазвата на новата рокля и затова зее така,но Мумтаз бей,каза че ще ми прати пембяната си вратовръзка,че да си направя нещо да си прикрия деколтето,че срамота така да ме гледат,нали скъпи...оф свърши ми мастилото на клавиатурата и ми изгоря лампата на лаптопва и сега не мога да пиша повече...Айд...

Цитат
но Мумтаз бей,каза че ще ми прати пембяната си вратовръзка

Сакън! Да не съм чула,че късметлииската му вратовръзка ще я праща на Фатмагюлка!

Общи условия

Активация на акаунт