Лакове за нокти- 60

• 50 777
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София

И аз  Mr. Green
Сега ако кажете и от къде се пазаруват тези чудеса, цена няма да имате  Laughing

Само от Бразилия... аз си намерих бразилка, която да ми ги изпрати, веднага щом излязат...

# 196
# 197
Маришка, благодря  Hug Още днес ще се отбия.

# 198
  • Стара Загора
Преди малко се лакирах с 2 лакчета на приятелка (Мис Спорти 320 и Инглот 205). Много ми харесаха (особено комбинацията) и май ще се обзаведа в най-скоро време с тях.  Heart Eyes

http://ivchencetordv.snimka.bg/other/miss-sporty-320-amp-inglot-205.677459.all

Пробвах и 3 от металните Класици, който иска може да разгледа тук:

http://ivchencetordv.snimka.bg/other/classics-metallic-05-09-14.677450.all

# 199
  • Варна

И аз  Mr. Green
Сега ако кажете и от къде се пазаруват тези чудеса, цена няма да имате  Laughing

Само от Бразилия... аз си намерих бразилка, която да ми ги изпрати, веднага щом излязат...

Благодаря   bouquet
Подозирам и силно се надявам, че ще ги пуснат и в llarowe.com

# 200
  • София

Обирджии... мацката, дето ми купи Хичетата, каза че са $3-4 в Бразилия, а llarowe ги продават по $10  ooooh!

# 201
  • Варна

Обирджии... мацката, дето ми купи Хичетата, каза че са $3-4 в Бразилия, а llarowe ги продават по $10  ooooh!

Така е, обирджии са и успешно се възползват от това, че само те продават въпросните марки онлайн интернационално  Peace

# 202
  • София
В София Depend продават ли се?

# 203
Преди малко се лакирах с 2 лакчета на приятелка (Мис Спорти 320 и Инглот 205). Много ми харесаха (особено комбинацията) и май ще се обзаведа в най-скоро време с тях.  Heart Eyes

http://ivchencetordv.snimka.bg/other/miss-sporty-320-amp-inglot-205.677459.all
snimka.bg/other/classics-metallic-05-09-14.677450.all
Много добре ти стои! Peace И аз правих подобна комбинация преди време но с Инглот 204- синия скейл и много ми хареса Heart Eyes

Скрит текст:

# 204
Пфф  #Cussing out само аз не ги намирам тея червени Перфекти и много започвам да се агресирам вече  Cry

Ивче Благодаря ти за страхотните снимки на червения Класик Металилк. Тооолкова много се колебаех за него и ти тотално ме закова сега  Heart Eyes ИСКАМ ГО  Crazy

# 205
  • София
От понеделник съм с CG- Strawberry fields:

и чак сега осъзнавам миналогодишната истерия по него. Въпреки, че по принцип розови радко слагам, този ми става любим.
Снимката е от нета.

# 206
  • София
HuntYouDown последно ги гледах в лили на раковска и магазинчето на пиротска

Ивче жестока комбинация

Наде че печелят печелят , я и ние да спретнем едно онлайн магазинче на КА  Mr. Green

Майка Зайка много готин

Ивче  Praynig каьи номерчето на последния класик - въпреки ,че се съмнявам ,че ще го намерш , но да опитам

# 207

И аз съм така от вчера!  Явно сме на една вълна Hug Зимата така и не стигнах до него, но това време ме тласка към нетипчини за пролетта цветове. Много е красив, но имам леки задръжки - има нещо в перлените червени, което не ме радва, една нотка лелско  Mr. Green Ще му се почудя още...

И Майка Зайка сега ме подсети за Strawberry fields - много красив, обаче няколко пъти го слагам и нещо не съм доволна. Не знам дали не съм била в настроение или просто не си пасваме. Ще го тествам пак...

Лепи, имаше доста от металните Класици последно в магазинчето до Лили на Раковска  Peace

# 208
  • София
HuntYouDown последно ги гледах в лили на раковска и магазинчето на пиротска

Ивче жестока комбинация

Наде че печелят печелят , я и ние да спретнем едно онлайн магазинче на КА  Mr. Green

Майка Зайка много готин

Ивче  Praynig каьи номерчето на последния класик - въпреки ,че се съмнявам ,че ще го намерш , но да опитам

Интересно, че бразилките не искат холограмите на СА, явно са разбрали че техните са по-добри... кът в бразилия са магнитните лакове  Mr. Green

# 209
  • София
Rangua аз верно съм си блейка , ама чак такава не мислех ,че съм  Mr. Green ( за бутчицата ли става на въпрос)
а бачкам на няма и 3 мин от там  Laughing

nad_tab тамън имаме в повече магнитни лакове  Mr. Green ще забогатява ме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт