Лакове за нокти- 60

• 50 790
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Момичета, търся един лак на Pupa - grey violet 404 (копието на парадоксал), ако го видите някъде, кажете.  Praynig

# 182
Преди ден се лакирах така , не си личи много от светлината , но е лилав лака , е и не е станало много   хубаво , но съм начинаеща така , че все още ми е простено.Честно казано харесвам лаковете на Габрини от ДМ издръжливи са , а и са с витамини за ноктите

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 09:48 от Евитa

# 183
  • Казанлък
Евита, хубаво е станало Hug. пробвай да снимаш с макрорежима на камерата (обозначено е като цветенце) .

# 184
Добро утро!
Едно въпросче - дали случайно във Франция /Ница/ или в Италия /Венеция/ би могло да се намери Сеш? Praynig

И малко красота....

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 09:30 от redhead

# 185
Хе хе, че сладко! Heart Eyes

Вдович, много ми харесва тази Лейла! И аз се замислям дали да не забърша някой оушън холограм от наградата, която си спечелих, благодарение и на теб  Grinning
Ама ако ще пускат на Дипенд- техните изглеждат хубави и няма смисъл да си издухвам наградата за холограм... Много съм зле, хич не мога да реша... Laughing

# 186
  • Стара Загора
Малко нови придобивки

Ох, Ел, много е хубав този холограм.  Heart Eyes Blush

# 187

От мен днес Perfect K25 Heart Eyes

# 188
  • Варна
Маришка, лакове на Depend продават в онова малкото магазинче до сладкарница "Казабланка". Още не са получили от новите холограми, но жената днес ме увери, че ще ги заредят до дни.

A къде е тази сладкарница, че не се сещам  newsm78

Магазинчето се пада на ул. Русе, под Синия пазар, а сладкарницата е на площадчето точно зад операта Simple Smile

# 189
Moмичета, някой има ли идея кое от тези две Орли-та е по- бяло т.е. по- покривно на 1 пласт за френски маникюр- White tip или White out?

# 190
# 191
Аууу,Пух...страхотен е този ПЕрфект  Crazy

А с какъв топ си ако не е тайна  Blush

# 192
# 193
  • София
наде лоша си
Вдовичке страхотен е холограма
Пух колко го обичам този цвят

# 194
  • Варна

И аз  Mr. Green
Сега ако кажете и от къде се пазаруват тези чудеса, цена няма да имате  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт