Лакове за нокти- 60

• 50 710
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • София
bonzenceto От жълто до жълто има разлика. Ако е ярко жълто по-добре не наблягай на ярък цвят на ноктите, ако е съвсем бледо можеш да се развихриш пжвече. Аз бих сложила тюркоазен или хубаво синьо. Аз съм на нещо като сватба  Laughing в събота и ще се лакирам с жълто, пък май ще съм с тъмно сини дрехи....но това още не е сигурно  Laughing.

# 301
Няма ли много да се слива с роклята?  Laughing

Педикюрът ти слива ли ти се с обувките ?  Laughing

# 302
  • Belgium
Момичета,извинявам се че така нахълтвам в темата но имам въпрос.В неделя ще правим кръщене на малкия и се чудя с какъв лак да се лакирам,какво ще отива на жълта рокля?

Според мен мента ще седи много добре, както и оранжево  Laughing

И аз съм на кръщене в неделя и ще съм с червена рокля, но още не съм решила какъв ще е лака. Няма да е червен със сигурност.

# 303
  • Стара Загора
Няма ли много да се слива с роклята?  Laughing

Педикюрът ти слива ли ти се с обувките ?  Laughing

Вече не.  Mr. Green На тях имаше и коралово.  Joy

# 304
За колко време горе-долу съхне бързосъхнещият топ на Голдън Роуз?

първите два, които купих и изхабих - една идея по-бавно от сеш, т. е. много бързо
третият не изсушаваше, беше все едно обикновен топ  Rolling Eyes
повече не съм купувала, защото си взех буркан със сеш и един пош

Сеша след като порових го открих и поръчах, ама това пош така и не го намерих  newsm78 Sad някой може ли да ми помогне от къде да го купя (от Варна съм) или поръчам, цена или поне на латиница как се пише Simple Smile иначе - жестоки сте  Hug, както си бях луда по лаковете вие тук ми стопихте половин заплата за три дена, мъжът ми вече е  #2gunfire

# 305
хаха разсмяхте ме, ей! Laughing

Ивче, що не се възприемаш? Много е готин тоя СК и много добре ти стои Peace

# 306

моят е от ибей

# 307

Hug

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 16:25 от bubanka

# 308
Роклята е лимонено жълта.И аз си мислех за мента и тюркоазен но и идеята на Лу за оранжев е интересна.

# 309
  • Belgium
На жълта рокля отиват и тъмни цветове:

http://www.weddingdressforme.com/nail-polish/Dark-Nail-Polish-yellow.jpg

Мисля, че ще седи добре и с жълто-зелен неон, както и с пастелно прасковено или коралово  Laughing

# 310
Май питах, но не помня - някъде да знаете останал Шанел Графит или онлайн, където мога да поръчам, но на нормални цени, защото в Ибей ми се виждат доста завишени?

# 311
Момичета,ползвам за първи път Сеш,много ми харесва,но леко ми отдръпва.Та искам да питам  Пош и той ли е добър колкото Сеш newsm78 Може ли някои да направи сравнение

# 312
  • София
За мен Пош е по- добър, не се отдръпва изобщо, съхне също толкова бързо и не съдържа вредните съставки на Сеш.

# 313
  • Стара Загора
За мен Пош е по- добър, не се отдръпва изобщо, съхне също толкова бързо и не съдържа вредните съставки на Сеш.

Потвърждавам.  Peace Днес свалих Мис Спортито със скейла (на 3 дни) - връхчетата леко бяха очукани, но блясъка не беше помръднал, чак се очудих.

# 314
Е сега и Пош ли да поръчвам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт