Лакове за нокти- 60

• 50 719
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Елфи, аз също ползвам този на Ши, синия с резервните връхчета, и съм супер доволна от него. Ако трябва да съм честна, откакто го имам се и оклепвам значително по-малко - някак си ми дава спокойствие, че и да стане нещо, мога да го оправя веднага и почти не ми се случва да омажа кожички или да окривя овала прекалено Heart Eyes

Стардъст, и моя се сгъсти страшно, снощи едвам го нанесох на един нокът. Веднага му сипах от разредителя на Перфект и се оправи, пак си изсуши лака обичайно бързо. Но на мен винаги ми се е отдръпвал, затова сега ще поръчам Пош, дано не ми прави такива номера.

# 286
Елфи, аз също ползвам този на Ши, синия с резервните връхчета, и съм супер доволна от него. Ако трябва да съм честна, откакто го имам се и оклепвам значително по-малко - някак си ми дава спокойствие, че и да стане нещо, мога да го оправя веднага и почти не ми се случва да омажа кожички или да окривя овала прекалено Heart Eyes
Hug Ще се купува значи  Crazy
Аз не мажа много,но в старанието си хубаво да е до долу ми се пъхва под кожичката на овала тук-там ooooh!

# 287
bmb Мерси на теб и на всички за милите думи, напоследък.

elfi4ka на теб и на другите ще покажа едни снимки,  Naughty НО обещайте да не ми се смеете   Mr. Green
Скрит текст:
Ето така бях в началото като започнах да чета темата  Embarassed

Скоро и аз трябва да си направя хубави снимки на колекцията ми, ама ... страх ме е че ако започна да снимам ще ми писне и ще се откажа.  Mr. Green

Аз пак влизам с много снимки  Embarassed Embarassed

Скрит текст:
Вчера си правих малко експерименти с матовите лакчета на Ейвън, ама така като гледам май ще чакат до есента  Crossing Arms

тук им сложих по един ефект отгоре

Любими като че ли са ми синия и червения  newsm78

Това е едно умряло лилаво дето даже не знам за какво го пазя (франкенполиш)

Това пак е франкенполиш

Носеше ми се нещо простичко, защото ми е малко скапано настроението и сложих тоя нюд

обаче после реших, че не ми харесва и сега съм така

Sorry for the long post, here's you a potato

# 288
Toва с картофа накрая не го разбрах newsm78

Иначе от матовите ейвън и на мен ми хареса синичкото.

# 289
  • София
HuntYouDown, страхотни нокти, няма да те замеряме с картофи  Mr. Green

Новите глитъри на Орли... хич не харесвам такива  Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 11:20 от nad_tab

# 290
HuntYouDown наистина божествени нокти  Flutter
А тези първите опити,няма да ги гледаме,нормално е,важното е,че след това са Уау!  Whistling

П.П.Задръж си картофа  Mr. Green

# 291
  • Стара Загора

Синия и зеленкия не са лоши, но май ще е по-добре да се ползват като ефект само, иначе самостоятелно ще си е леко кич.  Mr. Green

Хънт, в началото и аз се лакирах кошмарно. Овала ми в основата ставаше квадратен.  ooooh!

Магнитни Орли, не помня дали са показвани.

И една сладурска комбинация

# 292
За колко време горе-долу съхне бързосъхнещият топ на Голдън Роуз?

# 293
Aз съм на динена вълна днес Laughing

http://radi-d.blogspot.com/2012/05/watermelon.html

# 294

първите два, които купих и изхабих - една идея по-бавно от сеш, т. е. много бързо
третият не изсушаваше, беше все едно обикновен топ  Rolling Eyes
повече не съм купувала, защото си взех буркан със сеш и един пош

# 295
  • София

първите два, които купих и изхабих - една идея по-бавно от сеш, т. е. много бързо
третият не изсушаваше, беше все едно обикновен топ  Rolling Eyes
повече не съм купувала, защото си взех буркан със сеш и един пош

+1, все едно аз го написах  Mr. Green

# 296
Момичета,извинявам се че така нахълтвам в темата но имам въпрос.В неделя ще правим кръщене на малкия и се чудя с какъв лак да се лакирам,какво ще отива на жълта рокля?

# 297
Момичета,извинявам се че така нахълтвам в темата но имам въпрос.В неделя ще правим кръщене на малкия и се чудя с какъв лак да се лакирам,какво ще отива на жълта рокля?
Амиии.. жълт лак ?  Rolling Eyes

# 298
  • Стара Загора
Няма ли много да се слива с роклята?  Laughing

Аз се лакирах с един розов Келвин Клайн, но не мога да се възприема с този цвят.  Embarassed

http://media.snimka.bg/s1/0510/027264584-big.jpg

# 299
  • Варна
синьо, зелено, оранжево, нюд ....

Общи условия

Активация на акаунт