Лакове за нокти- 60

• 50 672
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ти  Hug. Значи непременно ще поръчам базата, иначе лакът отива в размените Wink.

# 331
  • Варна
Миа, а лесно ли се нанася върху тяхната Aqua base? Аз днес се мъчих с един Nfu oh 61, но без база и накрая се ядосах и го изтрих. То много трудна и лигава работа  Twisted Evil. Следващия път ще си поръчам база, ако наистина става лесно. Не знаех,че има и специален топ, но и на мен ми направи вяечатление, че като сложих топ и леко ми матира.

Не съм Миа,но да си кажа,че лесно се нанася лака върху базата и дъгата е по-ясна  и искряща,въпреки че аз и без база нямах проблем с нанасянето.При мен също топа малко матира и тушира ефекта.

Чета ви редовно и сте страхотни.    bouquet

# 332
Момичета нацяло се обърках...каква  е тази основа...как изглежда снимки Rolling Eyes и винаги ли я нанасяте преди основния лак

# 333
Да се похваля, че и аз съм горда собственичка на две термо лакчета Simple Smile

# 334
Евита, става въпрос за тази база
Скрит текст:
Използва се за някои от силно холограмните лакове, иначе се нанасят много трудно. Доколкото знам и Гош имат такава oснова, но и тя като холограма им изчезна  Sad.
AlbraHug

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 23:34 от Pelagia

# 335
Pelagia мерси Hug
Аз от снощи съм така...знам , че не е много хубаво направено но аз съм прохождаща Grinning

ако искате вярвайте , но как са се олющили връхчетата...а съм от снощи. да не говорим че стана на чаршафи(както ви му викате) а стоях 2-3 часа(лака е на Перфект) не съм доволна даже ме е яд , че си играх , а сигурно утре ще го махна Confused

# 336
  • USA, Steak State
Нещо интересно.  Mr. Green
http://i524.photobucket.com/albums/cc328/OkovanaNejnost/IMAG1939.jpg?t=1337374802

Лакът е чисто нов- подарък от съфорумка.  Hug
Просто тръбичката на четката е цепната фабрично и снопчетата са излезли през нея.  Mr. Green Упсях да му намеря четчица от една основа и мнооооого ми допада цвета. За тези, които се чудят е 108

# 337
Ау прекрасен е  Heart Eyes честно да си призная Габрини са ми много по сърце

# 338
  • Ст Загора
Елфичке , аз ползвам писалка , да има полза . Моята е на ши , имах и на Есенс , но тази ми харесва повече. На ши имат няколко резервни връхчета а на Есенс не .

Има го в ДМ предполагам  Thinking
А Есенс имаха и със сменяеми връхчета,но може да е бил от стара колекция  newsm78

Да от ДМ , на Есенс отдавна няма със сменяеми връхчета.

Забравих да кажа вчера , че колекцията на Бмб е страхотна .

# 339
# 340
mia1, холограмните лакове на Чайна и Нфу конкретно нямат нужда от топ, тънко покритие, бързо съхнат, абсолютно гладки са, силен блясък,  а вместо специалната аква база, която си е достатъчно скъпа, аз успешно си я спестявам като за първи слой ползвам пастели някакви на Орли -с любима база по твой избор  отдолу- например за лилавите холограми, в началото лакирам със св.лилав пастел на Орли , после втория слой на холограмния лак се нанася лесно, внимаваш разбира се да не повтаряш, няма нужда от следващ слой, не мисли че той ше ти увеличи ефекта на дъгата - пробвай и с матовите на Мода, ако имаш , става и с някои пастелни цветове на Флормар

# 341
  • USA, Steak State
Другият трик е леко да се отнеме от блясъка на нокътната плоча с обикновена пила за нокти. Simple Smile Поне холограмите на Layla се предлагат с такава, но аз си спестих $5 като използвах обикновена такава, а и вече акуа базата.

# 342
  • Miami
Здравейте! Simple Smile
Аз в последно време съм само с френски, не ми се слага никакъв цвят.

Много хубав френски маникюр Simple Smile Какъв е телесния лак?

# 343
Нещо интересно.  Mr. Green
http://i524.photobucket.com/albums/cc328/OkovanaNejnost/IMAG1939.jpg?t=1337374802

Лакът е чисто нов- подарък от съфорумка.  Hug
Просто тръбичката на четката е цепната фабрично и снопчетата са излезли през нея.  Mr. Green Упсях да му намеря четчица от една основа и мнооооого ми допада цвета. За тези, които се чудят е 108
Имам същото Габрини и четката му също е прецакана.
Не по този начин, но всеки косъм е с различна дължина  Crazy

# 344
  • София
Много снимки направих, но пак не хванах каква хубава дъга прави този лак. И все пак не устоях на изкушението да му мацна нещо.  Wink Аз си прелакирах ноктите, защото не ми хареса с топ лак и мога да кажа, че дори с аква базата при напластяване на лака нещата не се получават, не е от лесните.

Общи условия

Активация на акаунт