Лакове за нокти- 60

• 50 697
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • USA, Steak State
Поръчах си още един rack.  Mr. Green
Чакам около 30 лака до края на юни.  hahaha
За радост нямам лакови желания.... вече... надявам се... май....  Thinking
И така.  Mr. Green

# 316
  • Стара Загора
Поръчах си още един rack.  Mr. Green
Чакам около 30 лака до края на юни.  hahaha
За радост нямам лакови желания.... вече... надявам се... май....  Thinking
И така.  Mr. Green

Crazy Аз слава богу чакам само 6-7 лака. Лошото е, че като наизлязат есенните и зимните колекции пак ще харесам поне 10.  ooooh!

# 317
  • USA, Steak State
Ще гледам с половин око вече като пускате нови колекции.  Mr. Green Да не взема да си харесам нещо.

# 318
  • Стара Загора
Ще гледам с половин око вече като пускате нови колекции.  Mr. Green Да не взема да си харесам нещо.

Не се заричай. Знаем се всички, че ни е слаб ангела.  Mr. Green

Елфи, незнам и аз. Ти скоро си взе Сеш.... ако искаш пробвай и Поша.

Ето снимка от първия: http://media.snimka.bg/s1/0498/027240527-big.jpg?r=0 и третия ден
http://media.snimka.bg/s1/0511/027266098-big.jpg изглежда по-избелял синия цвят, но е от мрачното време
(малко са ми сухи кожичките, но днес беше доста студено  Embarassed)

# 319
Като се заговори за топове, аз днес си взех да пробвам диамантеният на Инглот, но за съжаление съхне ужасно бавно  Tired

# 320

Ивче, страхотен е този СК - много хубав шимър и ти отива на цвета на кожата. Не знам защо не се възприемаш.

# 321
  • София
И като  заговорихме за топове, както казва Мишинаторка, да ви споделя, че промоцията на Мавала в аптеки Ремедиум вече е както по-рано в БЗ - при закупуването на два лака получавате подарък бързо съхнещ топ лак. Загледах се в лаковете, но честно казано цветовете изобщо не ме впечатлиха, въпреки че отзивите за топа тук са добри.
Също така в Ремедиум продават вече и  Micro Cell  или поне аз сега го виждам  Peace

# 322
Лакирах се току що със синия лак на Флормар и мъжо ми вика, нещо червено нямаше ли да си сложиш!  Laughing
Ама и аз не се харесах със син лак, а си купих даже два!  Mr. Green

# 323
А този Пош топ лак , на какво цена newsm78

# 324
  • София
Дами, току що се лакирах с Nfu oh 65. Смятах да го рисувам, но този цвят е направо грехота да го плескам с каквото и да било. Меко казано съм впечатлена от цвета, веднага го снимах, дори не си изчистих кожичките, но бързам да ви го покажа и на вас. Като сложих обаче топ лак част от блясъка и холограмата се поскри. Явно, че  са го направили да се ползва със специалните им топ лакове, но тъй като аз нямам такъв, ще си го ползвам голичък. Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 21:33 от mia1

# 325
Здравейте! Simple Smile
Аз в последно време съм само с френски, не ми се слага никакъв цвят.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 22:34 от bubanka

# 326
Миа, а лесно ли се нанася върху тяхната Aqua base? Аз днес се мъчих с един Nfu oh 61, но без база и накрая се ядосах и го изтрих. То много трудна и лигава работа  Twisted Evil. Следващия път ще си поръчам база, ако наистина става лесно. Не знаех,че има и специален топ, но и на мен ми направи вяечатление, че като сложих топ и леко ми матира.

# 327
Здравейте  Hug днес най-после стигнах и аз до Колет за да си купя Пастели, много съм щастлива въпреки че няколко от тези цветове, които исках  бяха свършили. Момичетата казаха,че след около 3 седмици ще получават пак лакове. Дано тогава да се снабдя най-после с страхотният жълт лак на Пастел  Praynig .

# 328
Забравих да кажа, днес най-после и във Варна заредиха новите Пастели и ... отвориха още един магазин(но само с козметика, без джунджурии). Пак на същото място, през 2-3 бараки  Mr. Green. Честно казано не разбирам политиката на фирмата, в цял град да има от тези лакове в 3 магазина и трите да са буквално един до друг  newsm78.
А с холограмите на Depend май няма да ни огрее скоро. Жената ми каза, че се е обаждала на вносителите и такива лакове въобще нямало Joy. Типично по български - или въобще няма да ги внесат, или ще ги получат след 3-4 месеца, когато лятото свърши  Twisted Evil. А най-много обичам като ми кажат, че такъв продукт въобще не съществува Mr. Green.

# 329
  • София
Pelagia, аз нещо съм се объркала с топ лака, четох в сайта и не видях да има специален , явно базата е само такава. Поръчай базата, става перфектно. Аз си мислех, че базата им е матираща, а тя си е лъскава. Рядко се впечатлявам, но този цвят е като извънземен, без топ лак обаче. Peace

Общи условия

Активация на акаунт