Лакове за нокти- 60

• 50 662
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Обръщам се към тези, които ползват минералния заздравител на Ейвън - за колко време ви растат ноктите? Днес отново се наложи да изпиля моите и вече взе да ми писва от тази ежеседмична процедура. Станали са доста дебели и ми отиват 20 минути поне. Последните няколко седмици гледам да не го слагам постоянно под лака, но те пак растат ли растат като гъби.  Shocked Вчера мерих израстналата част и беше 6,5-7 мм.  Tired

Аз го ползвам от около месец и за съжаление не мога да се похваля нито с по-бърз растеж, нито с втвърдяване, нито с удебеляване, само с оцветяване. Ти след колко време ползване забеляза ефект?

Aз го ползвам от началото на август 2011.  Laughing Не помня вече за колко време съм постигнала такъв резултат.

# 406
  • София
Да ви покажа и аз последните придобивки. Очарована съм от Дебората, невероятен цвят. Леко ме разочарова Nfu oh 63. Много ми е бледичък, но ще го видя на светлина как е. Сега съм се наточила за още една Дебора, тази като на Вдовичката. Много добре  помня от нейната снимка Mermaids Dream Heart Eyes Само ме притеснява да не би  като глитър да се сваля трудно.

# 407
  • USA, Steak State
Да ви покажа и аз последните придобивки. Очарована съм от Дебората, невероятен цвят. Леко ме разочарова Nfu oh 63. Много ми е бледичък, но ще го видя на светлина как е. Сега съм се наточила за още една Дебора, тази като на Вдовичката. Много добре  помня от нейната снимка Mermaids Dream Heart Eyes Само ме притеснява да не би  като глитър да се сваля трудно.

Mia, като глитър се сваля- кофти.  Mr. Green НО си заслужава.

Колкото до минералният заздравител, ползвам го вече от около 3 седмици и сякаш има ефект. ПО- бързо ми растат ноктите. Поне не ми се белят ноктите и са по- здрави. Но аз го комбинирам с Биотин, с балсами за подсилване на ноктите, витамини и т.н. Та не знам кое помага и кое не.

# 408
  • София
Ще го помисля в такъв случай още. При мен проблемът на глитърите е, че освен, че ги свалям трудно, ми се отчупват на люспи от нокътя. Но като цвят Дебората е уникален.

# 409
От вчера две нови придобивки (всеизвестни на всички):
http://www.album.bg/iiv_379/images/29526241/
CA 715 на моите нокти:
http://www.album.bg/iiv_379/images/29526193/

# 410
  • sofiq
момичета може ли да ми препоръчате лак с цвят на диня Praynig

# 411

# 412
  • Belgium
Искам да похваля заздравителя основа на Перфект - много добре действа на ноктите и предпазва от пожълтяване. Ужасно си счупих единия нокът, но така и не се отчупи парче от него, сцепи се надолу по средата.  Shocked Толкова твърди нокти не съм имала отдавна.

Кои са двете Есита?  Laughing

Аз препоръчвам Essie Watermelon

# 413
  • София
Лу,как изглежда този заздравител? Да не е лилавия - активен заздравител?

# 414
  • Belgium
Да, точно лилавия е  Laughing

Исках да си взема заздравителя на Импала, от който също бях доволна, но не го намерих и взех Перфекта без особени очаквания. Но ме изненада приятно, особено след разочарованието от базата на Мавала  Crossing Arms

Преди малко се лакирах с най-любимото ми розово на MAC, но няма да пускам снимка, защото вече съм го показвала  Heart Eyes

# 415
  • София
chocolate-girl, правила съм си такъв франкенполиш
Скрит текст:
с обикновен брокатен лак на КА и щестоъгълен глитър от Джъмбо. На живо е доста по-ярък цвят, отколкото ми е излязъл на нескопосаната снимка.

# 416
  • София
Да, точно лилавия е  Laughing

Исках да си взема заздравителя на Импала, от който също бях доволна, но не го намерих и взех Перфекта без особени очаквания. Но ме изненада приятно, особено след разочарованието от базата на Мавала  Crossing Arms

Аз също съм много доволна от него. Неприятно само че има формалдехид в него Crossing Arms

# 417
  • Belgium
Е, като го сравниш със Сеш, е чист като планинска водица  Whistling

# 418
  • София
Ами не съм ползвала сеш и не знам при него как е,но факт е че върши работа Peace
Сега съм с минералите и нещо бая ми се извиват ноктите при удар /случаен разбира се/,което е доста неприятно. С перфекта не ми се е случвало това. Ще ги понося още малко пък ще видим каква ще е тяхната съдба. Thinking

# 419

Този лак го няма в България, а Essie Watermelon си е чиста циклама на моите нокти. Ако някой има идея за цвят като показания моля да сподели. взех си един Essence 92 номер.

Като си го трия от ноктите е розов, но на ноктите ми отново е червено - оранжев. Струва ми се, че ако бе една идея по- розов щеше да се доближи до цвета от снимката.

Общи условия

Активация на акаунт