Лакове за нокти- 60

• 50 665
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Мен пък Габини с нищо не ме впечатли, освен с прецакана четчица  smile3516  , а цветът е разкошно оранжево, перфектен за лятото..... Според мен и самият лак не е нещо особено, прецака ми се още на 2ят ден, като при мен лаковете от тази категория не се задържат повече от 3-4 дена....  Дори и Катрин Арли е по-дълготраен, цветовете им са изумителни, а са от една ценова категория

# 391
  • in a Lovesong
Някой да си е поръчвал от http://bg-nails.info/ O.P.I ??? Имат егати намалението в момента и се чудя възможно ли е ... повечето са по 12 лв, но има и по 9  #Crazy Shocked Много се чудя да не са някакви ментета  Thinking

# 392
Никога не бих взела лак от този сайт (лично аз ) ....Оpi peel here  Laughing
http://bg-nails.info/index.php?main_page=product_info&cPath= … p;products_id=564  tooth

A описанието е чук . Dark green  Mr. Green , а това лично на мен ми прилича на Catch me in your net  , но както и да е  Joy

# 393
Сподед мен са си ментаци, на 100 %. Как пък ни едно свястно име на лак няма - Opi red, Opi dark blue, Opi Green и т.н.
п.п. Да, и това Peel here ми е доста забавно  Joy.

# 394
Аз пък съм много доволна от моето тюркоазено Габрини. И цветът е супер, и четката... Изобщо не вярвах, че ще се възприема с него, но съм доволна, че си го взех.

Сега обмислям да се направя на точки - нещо много ме привличат напоследък такива десени и ще ги приложи и на ноктите си   Flutter Crazy

# 395
  • Варна
Ето Хефесто на моите нокти върху Перфект 23:

Скрит текст:

Прави много хубава, ярка и изразителна дъга, но претърпях разочарование заради нанасянето. Много е гъст и докато го слагаш започва да съхне и се натрупва, от което цялостният ефект става такъв, че убива основния цвят и някак сивее, особено ако няма хубава светлина. Консистенцията му е като лепило и се чудя дали да не му налея обилно разредител, за да стане по-тънък.

# 396
# 397
  • София
Минавам да кажа колко много съм доволна от заздравителя на LCN - за две седмици ноктите ми са чисто нови. С формалдехид е, та малко се колебая дали да продължа да го ползвам като основа. Имате ли подобна практика? Каква друга хубава основа, намираща се в реалните магазини в България, да търся?

# 398
  • София
пробвах магнитния на борнприти и за мен си е боклук , толкова анемични черти прави, че човек може да помисли че съм се лакирала като неандерталец

малко покупки от вчера  Embarassed

# 399
  • София
Ето Хефесто на моите нокти върху Перфект 23:

Скрит текст:

Прави много хубава, ярка и изразителна дъга, но претърпях разочарование заради нанасянето. Много е гъст и докато го слагаш започва да съхне и се натрупва, от което цялостният ефект става такъв, че убива основния цвят и някак сивее, особено ако няма хубава светлина. Консистенцията му е като лепило и се чудя дали да не му налея обилно разредител, за да стане по-тънък.

Точно сивеенето на мен не ми допада на холограмните топове! Аз си купих холограмен пигмент и го добавих в Сеш, страхотна дъга прави, но на определена светлина много сивее... мисля че съм прекалила с пигмента, но но нямам повече сеш да го разредя  Sick

Мимс, разреждай смело, до консистенция, която ще ти е удобна за нанасяне!

# 400
  • Стара Загора
Обръщам се към тези, които ползват минералния заздравител на Ейвън - за колко време ви растат ноктите? Днес отново се наложи да изпиля моите и вече взе да ми писва от тази ежеседмична процедура. Станали са доста дебели и ми отиват 20 минути поне. Последните няколко седмици гледам да не го слагам постоянно под лака, но те пак растат ли растат като гъби.  Shocked Вчера мерих израстналата част и беше 6,5-7 мм.  Tired

# 401
Сладурки,
много ми е важно да разбера от къде мога да намеря такъв лак (за приятелка ми е ). Може и същия, може и подобен, може и скъп  да е , може и евтин да е , но да е копие на това
Някакви идеи?
А може и точно този да е  Mr. Green

# 402
  • София
Ето Nail-Venturous Floam на безимения пръст, два тънки слоя, върху почти прозрачен слой жълтозелен лак. На другите пръсти е OPI FLY.

# 403
# 404
  • София/Дружба
Обръщам се към тези, които ползват минералния заздравител на Ейвън - за колко време ви растат ноктите? Днес отново се наложи да изпиля моите и вече взе да ми писва от тази ежеседмична процедура. Станали са доста дебели и ми отиват 20 минути поне. Последните няколко седмици гледам да не го слагам постоянно под лака, но те пак растат ли растат като гъби.  Shocked Вчера мерих израстналата част и беше 6,5-7 мм.  Tired

Аз го ползвам от около месец и за съжаление не мога да се похваля нито с по-бърз растеж, нито с втвърдяване, нито с удебеляване, само с оцветяване. Ти след колко време ползване забеляза ефект?

Общи условия

Активация на акаунт