Лакове за нокти- 60

• 50 667
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора

Ради, сега пак си търся 674. Mr. Green Тогава ти дадох моя в пристъп на лудост. Бях с него на един изпит и имах 4-ка, реших че лака ми е донесъл лош късмет.  ooooh!
Mr. Green Сега има ли от къде да го намериш пак, като ми го даде? Rolling Eyes

Намерили са ми го уж, да видим дали ще го имам скоро.  Whistling

Бубс, аз за малко да си дам моя 669. Добре, че го оставих. Сигурна съм, че щях много да се вайкам.  Mr. Green Един от малкото холограми е, които наистина харесвам.  Heart Eyes

# 376
за мен най-велик е 671
иначе холограмите не са ми такава слабост

днес съм с този и той ми харесва в пъти повече от която и да било дъга, скейл, шимър или нещо подобно

# 377
  • София

Имам, ама малко от тях правят тази дъга... искам всички които правят, толкова силна дъга  Mr. Green

като знам колко е гадно да искаш нещо и да не можеш да го имаш ...
нали си ми слабост ... 669 и 800
671 го оставям за мен

Бубс, чувствай се виновна за тази ми холо мания... почна от 673, който ми даде  Hug

Наде, нали имаш холограмен топ? Можеш да правиш каквито си искаш дъги Wink.
Аз вчера получих Hefesto и мацнах само на двата безимени пръста за проба. Мнооого хубава дъга, дори и на изкуствена светлина. Въобще не съжалявам, че го взех, макар че честно казано рядко ми се откъсват от сърцето толкова пари за лак Embarassed
Не е същото, поне не и с топа на Чайна Глейз, чакам Hefesto, дано да е по-добър!

# 378
Наде, виноват  Blush

горе имам предвид този, но постът отлетя преди да сложа снимката:

http://www.lacquerized.com/2011/07/h-peppermint-fusion.html

# 379
  • София
И на мен холограмите са ми слабост. Аз изхвърлих едно 674, защото от подобрения го развалих. Не съобразих след това, че няма откъде да си го набавя. Ще имам скоро общо три холограма, така че се надявам да са ми достатъчни. Не Перфект са били перфектни, но за жалост са ги спрели. Още помня ноктите на харем стил, като ги беше показала. Heart Eyes Ако ги имаш, не ти трябват други.

# 380
  • Стара Загора
Peppermint fussion e много хубав лак. Незнам дали все още се намира обаче. Моя е купуван миналата пролет. Като подобен бих посочила един от новите Лореали (610 Rebel Blue, идея по-тъмен е) и Бариеле Slate of affairs.

# 381
моят също е от миналата година, любим  Sunglasses
другият ми любим син е един доста подобен на Бел

# 382
  • USA, Steak State
ant, Pink Flower, nasito8988, Iiv, блaгодаря ви момичета Simple Smile
Вдовичката и Мишинаторка, може ли някоя от вас, която иска и на която и се занимава и има снимки .. да покаже снимка на това тюркоазено Габрини .. моля Simple Smile  Heart Eyes

Аз му смених четката и може да се ползва, но идея си нямам кога ще му дойде реда. Ето една снимка от нета: http://1.bp.blogspot.com/-3RsS4x0o-kc/TqMYKyUjEXI/AAAAAAAACAg/tE … /221020117064.jpg

# 383
Ехее Ради, благодаря .
Той бил доста зелен наистина.. Ами питам за тюркоазено, защото преди доста търсих 106 и винаги само намирах 107 или 108 и все ги обърквах със 106 (вече го имам, но не съм го пробвала досега), който никога не бях виждала в шише, а само на нокти - Ради, от твоите снимки си го харесах  Laughing Ти си виновна !
И така, та затова си мислех, че и другите са тюркоазени, не им личеше в шишето, но и аз не съмс е заглеждала много.
Алиена, красота неземна е този маникюр  Heart Eyes
Вдовичке, благодаря и на теб - щом е зелен не го искам ..  Naughty
Хънт, това да не е Флормар супершайн 29 ?  newsm78

# 384
  • София
Aлиена,страхотна комбинация!  Heart Eyes  bouquet

# 385
Благодаря ви  Hug  Тиарата мислех, че няма да ми отива много, но се харесвам.

# 386
Аз в последно време съм само с френски, не ми се слага никакъв цвят.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/550882_2794579482452_1797390235_1616176_1164956775_n.jpg
Много хубав френски маникюр Simple Smile Какъв е телесния лак?
Както iiv_mortish е казала, матиращият заздравител на Perfect. Simple Smile

# 387
А аз като нямам нито един холограм, нито на Перфект, нито на КА.  Cry Cry
Имам само това. Снимката е от нета
Още не съм го слагала върху цветна основа да видя как ще стои. Ето го и на моите нокти

Дори не знам това дали е холограм  newsm78

bmb, Мацата   bouquet Това е франкенполиш. Най - просто бяло с малко червеничко  Blush

# 388
# 389

Ех, толкова го търсих този Карибски Корал за Ивчето и никъде го нямаше при нас.

Кюрасауто е разкош!  Heart Eyes

Хънт, микроглитърни са тези холограми - аз повече ги харесвам от дъговидните. Флормар имат един друг подобен - бронзово-кафяв, не е лош и той.

Общи условия

Активация на акаунт