Лакове за нокти- 60

• 50 683
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ради, добре, че показа снимка на Габринито. Аз през цялото време си мисля, че става въпрос за 106, защото той е синичък.
Страхотен е този мууд. На твоите ръце всичко ми харесва.   bouquet

Хънт, кой е този бебешки розов лак? Много ми харесва!

# 361
Да и аз се учудих, че bmb пита за тюркоазен лак, при положение, че 108 е зелен. Тюркоаза е 106- Peace

Иначе благодаря за комплимента Embarassed Hug

# 362
  • София
Chatherine Arleау 672... ако някой не помни, така изглеждаха старите холограми. Снимката е направена вътре, на сянка, сегашните дори и на слънце, нямат този ефект  Sick

# 363
  • София
Е, Над, ще се дразним ли сега??? А?
И аз искам стар, ама всички са ми от новите, и само 666 стои що годе така.
Твоят е страхотен!   bouquet

# 364
  • София
Е, Над, ще се дразним ли сега??? А?
И аз искам стар, ама всички са ми от новите, и само 666 стои що годе така.
Твоят е страхотен!   bouquet

Благодаря! Какви ли не холограми съм пробвала, ефекта а този, ми допада най-много!

# 365
  • Стара Загора
Жалко. Много е хубав този 672, но аз имам от новите. Не съм се лакирала с него, но пробвах от новите сив и не правеше никаква дъга.  Sick

# 366
# 367
  • София
Жалко. Много е хубав този 672, но аз имам от новите. Не съм се лакирала с него, но пробвах от новите сив и не правеше никаква дъга.  Sick

Наистина е жалко... амбицирала съм се да намеря всички стари холограми на СА, които правят хубава дъга. Засега съм намерила този, лилавия, синия и черния  Crazy

# 368
  • Стара Загора
Ама ти нямаш ли ги?  Shocked

# 369
  • София

Имам, ама малко от тях правят тази дъга... искам всички които правят, толкова силна дъга  Mr. Green

# 370
И аз ги искам, а от старите май имам само 673, 674 (благодарение на Ивчето Hug), 675, 677, 800, 802 и 804.

# 371
  • Стара Загора

Имам, ама малко от тях правят тази дъга... искам всички които правят, толкова силна дъга  Mr. Green

Аз мислех, че имаш от всички стари.  Laughing

Скрит текст:
Днес реших да направя лека чистка в мрачното време, но няма откъде да кача снимките...  Направо съм в траур. Лаптопа го занесох за преинсталация и сега ми е толкова ми е криво. Такъв вирус си навлякох, че ми блокира wirelessa, звука и клавиатурата. Оплаках се. ooooh!

Ради, сега пак си търся 674. Mr. Green Тогава ти дадох моя в пристъп на лудост. Бях с него на един изпит и имах 4-ка, реших че лака ми е донесъл лош късмет.  ooooh!

# 372
Наде, нали имаш холограмен топ? Можеш да правиш каквито си искаш дъги Wink.
Аз вчера получих Hefesto и мацнах само на двата безимени пръста за проба. Мнооого хубава дъга, дори и на изкуствена светлина. Въобще не съжалявам, че го взех, макар че честно казано рядко ми се откъсват от сърцето толкова пари за лак Embarassed

# 373

Ради, сега пак си търся 674. Mr. Green Тогава ти дадох моя в пристъп на лудост. Бях с него на един изпит и имах 4-ка, реших че лака ми е донесъл лош късмет.  ooooh!
Mr. Green Сега има ли от къде да го намериш пак, като ми го даде? Rolling Eyes

# 374

Имам, ама малко от тях правят тази дъга... искам всички които правят, толкова силна дъга  Mr. Green

като знам колко е гадно да искаш нещо и да не можеш да го имаш ...
нали си ми слабост ... 669 и 800
671 го оставям за мен

Общи условия

Активация на акаунт