Лакове за нокти- 60

• 50 523
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Тези от Колет са много зле  ooooh! Не стига, че имат по един магазин в град, ами не и навсякъде, във Варна е сезонен, което за мен е необяснимо, зареждат на 100 години веднъж и то по малко бройки и дежурния им отговор за всичко е "до две седмици"   hahaha Честно, ако имаше от къде другаде да се взимат пастели, не бих влязла повече в техен магазин...

В София имат 1 магазин само, а в Стара Загора в мол Галерия - 3 (Колет, Флорал и щанд с всякаква козметика на Пастел, Аура, Буржоа и др.).  Mr. Green Що за необяснима политика?

# 46
В Пловдив аз лично знам 4 магазина, които продават PASTEL. Три са на Колет и един не. Simple Smile

# 47
  • МАРС
Да, моите са от Пловдив, там винаги има всичко. Явно търсенето не е така голямо като в София, няма логика обаче при високо търсене да има слабо предлагане. Веднага щях да уволня мениджъра на фирмата Joy

# 48
  • София
Записвам се и аз да следя темичката  Crazy

Напоследък нямам нови лакове, нищо не мога да си харесам  Crazy Мислех да ходя за жълтото Пастелче, ама ще го оставя за друг ден.. Simple Smile Напоследък ми се носи единствено мента и Фор Одри  Simple Smile А до преди няколко месеца използвах само червени, розови и коралови лакове  ooooh!

# 49
  • sofiq
Жалко ,че само в един магазин се предлага Пастел в София Confused

ето и последните лакчета които си взех  от продавалника

Скрит текст:

ето и последния маникюр който си направих...най накрая направих преливащ се маникюр с 4 цвята лак,но фотоапарата ми не е хубав и не можах да направя реална снимка

Скрит текст:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=3447843473552&set=a.3100508630398.2132121.1194635908&type=1&theater&notif_t=like

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 20:12 от ted.

# 50
Ted, нито една от двете снимки не се отваря...
Иначе аз ти видях преливката в темата за нейл арт-а - много е хубава!  bouquet

# 51
# 52
RuMoni, много е сладко!  Heart Eyes

# 53
  • Belgium

Ммм..прияде ми се мед  Heart Eyes

Мечо Пух-чето шаблон ли е или лепенка?

А кой е лакът?  Laughing

# 54
Лу, мечето е ваденка, а лакчето е на Перфект- има го снимано в албума 2 снимки преди тази, но кой номер е Мони ще ти каже Laughing

# 55
Лу ,лака е Перфект 85

# 56
Отдавна не съм виждала толкова хубав маникюр в темата като този жълтия с Мечо Пух. Heart Eyes Ноктите са прекрасни и с най-добрата за мен дължина. Много ми харесва!
Аз също съм с жълто, Мимозата на Шанел за един нов потник и при все, че не ми е любим цвят и лак ми харесва много.

# 57
densi  Blush 
На мен също жълтият цвят не ми е любим,този ми е единствен жълт лак,и отдавна го имам,но ето,че му дойде ред и се радвам,че ви харесва

# 58
  • Belgium
Чудесен е този жълт Перфект  Laughing

На мен ми подариха OPI Heart Throb и Catrice It`s Rambo No 5.

Нещо не ми допадат и двата и ще отидат в размените май  Laughing

Скрит текст:

И един поздрав за Надето  Laughing

http://www.flickr.com/photos/tjoyu/4355021529/

# 59
  • Стара Загора

Лу,
Скрит текст:
какво стана с жълтото Сиате, размени ли го най-сетне?  Crazy  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт