Лакове за нокти- 60

• 50 543
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • София
от мен едно маникюрче от преди седмица
Скрит текст:

п.с аз също съм луда на тема аксесоари , обувки и чанти
имам обувки който след 2 мин носене вече ги събувам , но си ми седят за украса ( луда работа) а как обичам чантите просто не е истина

# 31
Все още се чудя дали да кача снимки на педикюра си. Някак ми е странно. Rolling Eyes
Аз ще си замълча какви са ми другите страсти, защото не искам да отдалечавам хората от мен.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нинка, да, особено последните ти гардеробни придобивки са уникални!  Heart Eyes
Благодаря за темата.

# 32
  • Стара Загора
Аз по принцип не си показвам педикюра, но снимката беше що годе прилична и се престраших да покажа. Ако имате хубави пръсти и стъпала защо не. На Ради са чудни.  Laughing
Какви пък могат да са тези други страсти, които да карат хората да бягат от теб? Стана ми интересно.  Crazy

# 33
.... На Ради са чудни.  Laughing
Какви пък могат да са тези други страсти, които да карат хората да бягат от теб? Стана ми интересно.  Crazy
хехе чак пък чудни  Blush Благодаря за комплимента! Hug
Ето я цялата статия в блога за още снимки и сравнения на двата лака. Има и интернационален giveaway, тъй че който иска може да се включи- http://radi-d.blogspot.com/2012/05/pink-wishes.html

# 34
Да не повярва човек, че съм на първа страница...

Какво да кажа...това са ми най- новите придобивки

mn hubavii Hug

# 35
Fruity-тата са ми от Германия, да. Бяха в един ъгъл на разпродажба, че са от стара колекция и бяха по 1 евро  Laughing От там си взех и от вампирската серия доста.

# 36
Най- после уцелих желаното жълто  - от петия път   ooooh! Joy
http://www.maviojelikiz.com/wp-content/uploads/2011/08/pastel3081.jpg

Ивче не си единствената  bowuu  .Аз също понякога взимам дреха или сандалки заради лак. Crazy
Лятото го обичам и защото има повече материал за лакиране. Wink.С риск да обидя някой не понасям жена с нелакирани и неподдържани нокти на краката и с отворени обувки . Sick

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 16:30 от placholina

# 37
  • Стара Загора
Ей, сдоби се и ти с това жълтурче.  Laughing
Сега този, който не ми остави нито един 93 да си признае.  Naughty Кога пък ги изкупихте?  ooooh!

# 38
...
Сега този, който не ми остави нито един 93 да си признае.  Naughty Кога пък ги изкупихте?  ooooh!
Aйде стига бе! Shocked Свършиха ли вече?? Онзи ден имаше и сега ме е още по- яд, че не го взех... Crossing Arms

# 39
  • Стара Загора
...
Aйде стига бе! Shocked Свършиха ли вече?? Онзи ден имаше и сега ме е още по- яд, че не го взех... Crossing Arms

Ами явно да. Интересно ми е колко бройки е имало.  newsm78 Преди 2 часа една съфорумка ходи и момичетата са й казали, че няма. 311 от лимитките също е липсвал.  Peace

# 40
  • София...........
Аз мисля утре да ходя, но бебко нещо вчера беше с температура и незнам как ще стане  newsm78 . По-късно ще питам свеки дали може да мине да се гледат утре за час -два, че няма да остане нищо ...

# 41
  • Стара Загора
Аз мисля утре да ходя, но бебко нещо вчера беше с температура и незнам как ще стане  newsm78 . По-късно ще питам свеки дали може да мине да се гледат утре за час -два, че няма да остане нищо ...

Тези от Колет ще се видят в чудо.  Laughing Ние само от форума им изкупихме стоката, която чакаха 2 месеца за 2 дни.  Mr. Green

# 42
Аз оня ден като влязох и започнах да ги разглеждам и момичето ме пита "С нещо да ви помогна?"  и аз ѝ казах- няма нужда, чух, че най- сетне сте си получили стоката и затова идвам. И сигурно не съм първата. И тя се захили и каза "ми не сте" Mr. Green

# 43
Тези от Колет са много зле  ooooh! Не стига, че имат по един магазин в град, ами не и навсякъде, във Варна е сезонен, което за мен е необяснимо, зареждат на 100 години веднъж и то по малко бройки и дежурния им отговор за всичко е "до две седмици"   hahaha Честно, ако имаше от къде другаде да се взимат пастели, не бих влязла повече в техен магазин...

И да се оплача, че от 5 дена съм без гел, с голи изстрадали ноктета, изрязани до дъно Tired Сега ги мажа с маслото на Икаров и витамин А, но скоро ще купя и Микро сел. Вече нямам търпение да се лакирам с нещо, но трябва да изтрая поне 10 дена, пък после ще ползвам микросела за основа. Или не е правилно? Как мислите, дали ми е правилна стратегията на лекуване?

# 44
Betty Boop, може и малко повече да изчакаш, в зависимост от състоянието на ноктите ти, след това като база го ползвам и аз, иначе ноктите ми пак стават зле.

Общи условия

Активация на акаунт