Лакове за нокти- 60

• 50 555
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Belgium
Ивче,

Скрит текст:
не съм го разменила още  hahaha А ти твоето успя ли?  Laughing

# 61
  • Стара Загора
Ивче,

Скрит текст:
не съм го разменила още  hahaha А ти твоето успя ли?  Laughing

Скрит текст:
Още на първия ден си замина по реда.  Mr. Green

# 62
аз напоследък не знам с какво да се лакирам... само гледам в кутията и не мога да избера...
ето едно от преди 2 седмици (моля, не обръщайте внимание на кожички и др ужасии  Embarassed):
http://media.snimka.bg/s1/0474/027191582.jpg?r=0

# 63
  • София
жълтичкото е страхотно
срам не срам от къде ги взимате тези ваденки  Embarassed

# 64
жълтичкото е страхотно

Според мен е рисунка.

# 65
жълтичкото е страхотно

Според мен е рисунка.
Ваденки са, аз вече казах.  Laughing
Лепи, ето от тук можеш да си поръчаш- http://nails.bg/?t=%D0%92%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8+%D … D0%BA%D1%82%D0%B8

# 66
  • Велико Търново
Нямам думи за новите холо лакове аз си поръ4ах топ холо на 4айна и нямам търпение да дойде  Hug

# 67
  • София
Radi D.  Hug

# 68
  • sofiq
Ted, нито една от двете снимки не се отваря...
Иначе аз ти видях преливката в темата за нейл арт-а - много е хубава!  bouquet

оправих първата снимка,втората е линк към албума...незнам защо не излиза както трябва..

# 69
Ивче не си единствената  bowuu  .Аз също понякога взимам дреха или сандалки заради лак. Crazy
Лятото го обичам и защото има повече материал за лакиране. Wink.С риск да обидя някой не понасям жена с нелакирани и неподдържани нокти на краката и с отворени обувки . Sick
До момента само заради Minted на Revlon съм си купила 2 блузи, обикновенно заради някоя чанта или дреха си купувам по няколко лака  Embarassed
Денси, благодаря за темичката.
redhead, както винаги много красив маникюр  Hug съжалявам, че не видях поста ти по-рано щях да отида на изложението, и тази година го изпуснах  Tired
Аз съм в някаква лека лакова апатия и съм се ограничила и с покупките.

# 70
  • при моите деца .....
Някой ползвал ли е лакове от Холограмната серия на Голден роуз - Golden rose Holographic Color?
Аз имам 2 холограмни от серията Paris, сега дори съм с единият, но трябва при слънце да видя как е....

# 71
  • Стара Загора
Някой ползвал ли е лакове от Холограмната серия на Голден роуз - Golden rose Holographic Color?
Аз имам 2 холограмни от серията Paris, сега дори съм с единият, но трябва при слънце да видя как е....

Aз търсих светлосиният, но никъде не можах да открия серията.  Confused
Бях го гледала в блога на една съфорумка и много ми хареса.

# 72
  • София/Дружба
Аз преди малко сложих флормар N003. Е не мога да спра да си гледам ноктите, приличат на бонбони  Mr. Green
Утре ще снимам на слънце.

Прави ми впечатление, че минералите на Avon ми оцветяват тази част на нокътя, която е увредена (изпилена, разслоена...). Имате ли такива впечатления или си въобразявам?

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 22:13 от solley

# 73
На мен ми оцветват цялата плочка Wink.

# 74
  • София
На мен ми оцветват цялата плочка Wink.

И на мен от няколко мазания са ми станали малко оранжеви,а тъкмо бяха поизрастнали и станали белички. Но наистина много бързо растат ноктите от тях Peace

Общи условия

Активация на акаунт