Лакове за нокти- 60

• 50 507
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Дружба
Аз си махнах гела и сега слагам минералите, в основата където расте здрав нокът не ми се оцветява, но там където ноктите са тънки и изпилени са се оцветили. Затова си мислех че може да има някаква връзка, но май е само в моята глава  Mr. Green

# 76
Не е в твоята глава, точно за това не ги харесах. Първо и аз мислех, че си въобразявам, но опрелено е така. Даже на мен още повече ми се разслоиха от тях... На всеки действа различно. Повечето момичета са доволни, но има и изключения...

# 77
# 78

Завид,завид  Whistling Страхотни са!  Heart Eyes

Няма по-хубаво нещо от новите придобивки и особено момента,в който се прибираш и си ги разглеждаш на спокойствие  Crazy

# 79
            От минералите на Ейвън съсем леко ми се промени цвета на плочката, но не е болка за умиране. Виж, когато преди години не ползвах основа положението беше плачевно,  понякога си имах оранжеви нокти.

# 80
Момичета можете ли да ми кажете кои са лаковете от тази снимка
http://prikachi.com/images/279/4763279U.jpg

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 10:00 от sisi_82

# 81
Момичета, къде са четирите магазина с Пастел в Пловдив? Аз се сещам само за два- срещу Халите и на Капитан Райчо. Като се прибера тази седмица мисля да напазарувам малко, затова питам.. Whistling
Аз съм с едно много хубаво кървавочервено Габрини, но от гадното време не мога да го снимам. Tired

# 82
Момичета можете ли да ми кажете кои са лаковете от тази снимка
http://prikachi.com/images/279/4763279U.jpg

Според чичко Гугъл: Index to pinkie: China Glaze Peachy Keen, Color Club Coral Cascade, OPI Back to the Beach Peach, Lippmann Daytripper

Ивче, ГР-то е от Турция, тук все така си ги няма  Hug

# 83
А някаква алтернатива на последните 2 има ли Hug

# 84
  • София
Здравейте момичета Hug
Сложих днес Models own - Bubblegum - Страхотен розов неон,с който не предполагах че ще се харесам толкова и ще ми хареса толкова в това мръчкаво време Crossing Arms
Опитах се да го снимам,но хич не излиза реален цвета,някакъв бебешко розов странен  Thinking
Тук му хванах малко неоновстта Mr. Green но пак не е е реалния цвят
http://prikachi.com/images/490/4763490m.jpg
http://prikachi.com/images/489/4763489b.jpg

# 85
  • София
Мерси за темата   bouquet

Благодарение на една много мила съфорумка от вчера имам три Пастелчета. 17, ментата и жълтото. Страхотни са. Лакирах се със 17 и съм супер доволна от съхненето. Обикновено не чакам ами мажа СЕШ, сега изчаках, защото се печатах и точно след 10 минути сложих печати без да има поражения по лака. Та на тази мила съфорумка пращам това   bouquet.

# 86
  • Пловдив
Момичета, къде са четирите магазина с Пастел в Пловдив? Аз се сещам само за два- срещу Халите и на Капитан Райчо. Като се прибера тази седмица мисля да напазарувам малко, затова питам.. Whistling
Аз съм с едно много хубаво кървавочервено Габрини, но от гадното време не мога да го снимам. Tired

В Гранд на първия етаж и мисля,че съм ги мяркала в МОЛ Галерия до Карфур.

# 87
  • София
Ани,инатересно ми е да видя печата,ще чакам снимка някъде из виртуалното пространство Laughing Hug

# 88

Има ги също и във Форума в "Тракия" - на първия етаж. Даже стават пет магазина .Simple Smile

# 89

Има ги също и във Форума в "Тракия" - на първия етаж. Даже стават пет магазина .Simple Smile

В Галерията срещу Карфур е беден избора.Има много натрупани,но цветовете се повтарят и момичетата са супер неориентирани.Твърдяха,че някои номера изобщо не съществуват и съм се заблуждавала,че има такива  hahaha

Във "Форума" има по-голям избор и аз мисля скоро да посетя магазинчето  Party

Общи условия

Активация на акаунт