Лакове за нокти- 60

• 50 627
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
аз ползвам заздражитела на ОПИ и за сега немога да кажа 4е съм доволна защото втора седмица карам с него  newsm78

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 21:26 от anineykova

# 421
# 422
  • София
Малко е по темата, но знаете ли от колко работят пощенските клонове? Искам да пусна пратка преди 9, а не знам дали работят  newsm78

И за да не е спам, един от новите лакове на Макс Фактор, има страхотен скрит блясък.

# 423
Малко е по темата, но знаете ли от колко работят пощенските клонове? Искам да пусна пратка преди 9, а не знам дали работят  newsm78
Ето тук ги има всичките - като гледам, масово са от 7 сутринта Peace

# 424
  • София/Дружба
от 7 работят пощите
аз да се оплача - счупиха ми се ноктите на двата палеца и на двата показалеца  Sad
сега съм сложила един нюд (perfectly flesh на avon) за да не ми се виждат счупеняците

# 425
  • София
Ето тук ги има всичките - като гледам, масово са от 7 сутринта Peace

Мерсииииииииии   bouquet

Нашата гледам е от 8,30... перфектно  Wink

# 426
  • София
Тези крачета в тези сандали и с тоя педикюр снощи не бяха ли в един софийски парк?  Laughing
От вчера съм със страхотната Zoya Rica  Simple Smile Обаче нещо много бързо ми се изтриха връхчетата, сложих като основа заздравителя на LCN и се чудя дали не е заради това  Rolling Eyes

# 427
  • Стара Загора
Тези крачета в тези сандали и с тоя педикюр снощи не бяха ли в един софийски парк?  Laughing
От вчера съм със страхотната Zoya Rica  Simple Smile Обаче нещо много бързо ми се изтриха връхчетата, сложих като основа заздравителя на LCN и се чудя дали не е заради това  Rolling Eyes

Не.  Mr. Green

# 428
  • Варна
Момичета, има ли в бз или Дъглас OPI Fly, иска ми се да го видя на живо.
И прилича ли на някои други подобни сини и на кои?

# 429
  • МАРС
Мимс, на мен ужасно ми прилича на Флормар 429, който освен това е много хубав лак, с хубаво нанасяне и плътност на цвета.

# 430
Сиско ме е изпреварила Hug.
Вчера видях племеницата си, лакирана в много красив цвят, и бях готова да се закълна, че е точно Опи Fly (който аз всъщност съм виждала само от шише и на дисплей). Оказа се въпросният Flormar 429.

# 431
  • София
Доста близък на Флормар-а пък е Пастел 68 - поне така казва ето този блог - http://ojevitrini.blogspot.com/2011/11/ack-mavi-ack-yesil-ve-turkuaz.html На мен лично, така - на снимка, ми се струва, че Пастел-ът е един тон по-тъмен.

# 432
Мимс, на мен ужасно ми прилича на Флормар 429, който освен това е много хубав лак, с хубаво нанасяне и плътност на цвета.
Аз съм вече трети ден с този флормар, имам и флай-а. Наистина са ако не еднакви,
то ужасно близки един до друг! Мога преди да го изтрия да мацна на един пръст Флай за да видя каква е разликата, ако изобщо я има.  Crazy

# 433
  • София
Ето го дългоочаквания лак и на нокти.

# 434
  • София
Момичета, има ли в бз или Дъглас OPI Fly, иска ми се да го видя на живо.
И прилича ли на някои други подобни сини и на кои?

Mims, аз имам 2, щях да пращам единия в размените... виж го в Дъглас и ако ти хареса, пиши да разменяме  Hug

Имай в предвид, че на снимките ми е идея по-син, на живо има зелена нотка.

Общи условия

Активация на акаунт