Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Здравейте момичета, искам съвет от вас. Ето това е моя цвят в момента...

Обаче много ми жълтее, и хич не се харесвам. Проблемите са няколко, боядисвам се отдавна, от около година с Лореал Можирел или Иноа и на двете 10.1, но много ми жълтее:(
Мисля, че стигнах до момента в който ми се иска да върна моя цвят който е около 7-ца пепелив отенък. Обае не знам какво да предприема, каква боя да взема, каква марка, кой номер?
Фризьорката която ползвам в момента работи с Лореал, но като че ли нещо не ме прави като хората...иначе добре подстригва, и не желая да я сменям, пък и къде сега да търся друга....
Аз имам и кичури, които са пресни и които по принцип си харесвам.
Моля дайте съвет.

# 316
Здравейте! Мили мами искам да ви попитам какво мислите за руси кичури върху светло кестенява коса? В смисъл добре ли са като комбинация или не, защото си направих нещо подобно на русо в домашни условия и сега ще ходя при фризьор да ми ги оправя, но не знам да ми върне основата (т.е старият цвят- светло кестеняв) или да ми направи просто по-светли(руси) кичури! Simple Smile Кичурите са около един тон по-светли от основата, но аз очаквах да се получи друго русо не такова.. А исках и да ви попитам върху тези кичури, които съм си направила ще стане ли да се направят по-светли от самият цвят, който си направих? Или направо да и кажа да ми върне старият цвят( светлият) и след това да ме направи на кичури или няма смисъл от кичури? Как мислите вие??

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 22:36 от mynichkaTanq

# 317
Илиянчето, разпитай за добър колорист в твоя град.
Аз се подстригвам при един фризьор, а се боядисвам при друг.

# 318
  • Пловдив
Привет момичета Simple Smile, търся мнения за Лореал Мажирел, целта ми е перлено русо....искам  русо с видим розовеникъщ отенък. В момента съм си руса, но 10 на Алфапарф, светло натурално русо, без отенъци, но нещо не е моят цвят Rolling Eyes. Основата ми е тъмно кестеняво, косъм...по-плътен, издържа на третиране, изпробвано Crazy.
Не мога да кача снимки на желания цвят, понеже имам ограничения на сл. компютър....но предполагам ме разбрахте какво целя.
Мнения и насоки каква боя да взема? Hug

# 319
  Първото,което ми идва на ум,mamaden, е тази боя.... Но е 9-ка ..... Thinking

# 320
  • в 1001-та нощ
mamaden , мисля, че роза импекс пуснаха такъв тониращ балсам на Престиж  Peace защо не пробваш първо с него или друг такъв тониращ, за да видиш как ще ти стои на тена, очите, формата на лицето и ако ти допада, може да мислиш за по-траен и дъгосрочен вариант, макар, че според мен - каквото и да ползваш - ще се налага поддръжка с тониране  Peace

# 321
  • София
и аз подкрепям алена, така или иначе дори и да постигнеш желания оттенък с боя, ще падне след 2-3 измивания и ще се налага тониране  Peace
другият вариант е да сложиш една безамонячна боя

# 322
  • sofia
Привет момичета Simple Smile, търся мнения за Лореал Мажирел, целта ми е перлено русо....искам  русо с видим розовеникъщ отенък. В момента съм си руса, но 10 на Алфапарф, светло натурално русо, без отенъци, но нещо не е моят цвят Rolling Eyes. Основата ми е тъмно кестеняво, косъм...по-плътен, издържа на третиране, изпробвано Crazy.
Не мога да кача снимки на желания цвят, понеже имам ограничения на сл. компютър....но предполагам ме разбрахте какво целя.
Мнения и насоки каква боя да взема? Hug
Blond me имат такива руси цветове- праскова, розово, карамел и тн. Разгледай ги

# 323
  • Перник
mamaden ,аз постигнах преди време русо със забалежим розов оттенък с Безамонячна боя Richesse 9.02 и учудващо дълго време ми държа цвета  Peace мога да потърся и да ти покажа снимка,ако искаш  Peace

# 324
  • Варна
В събота съм на фризьор (моята стара фризьорка), работи с Алфа парф, та въпроса ми е дали мога да постигна този цвят?

И какъв е според вас?

# 325
malvinka88 много ми хареса цвета на косата ти от аватара, с каква боя го постигна? Много ти отива!

# 326
  • Перник
Благодаря ти  Hug Боята е 7.45 и 8.45 Мажирел,но го поддържам с тониращи балсами  Peace

# 327
  • Пловдив
mamaden ,аз постигнах преди време русо със забалежим розов оттенък с Безамонячна боя Richesse 9.02 и учудващо дълго време ми държа цвета  Peace мога да потърся и да ти покажа снимка,ако искаш  Peace
Искам и още как Hug.
Днес в обедната почивка ще взема да отида до рибката, да разгледам какво има....като бои и оцветяващи.
Преди време си бях докарала такъв цвят в проф. боя на Вела и много се харесах, но нещо самата боя никак не ми понесе, и се отказах.

# 328
  • Перник
Ето ги и снимките....

# 329
  • София

malvinka88, и на мен  също много ми харесва цвета на аватара ти.  Дали е удобно, ако имаш снимка на косата ти от по-близък план да пуснеш?

Общи условия

Активация на акаунт