Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • В полите на Пирин планина

Палете са доста агресивни бои  newsm78 А мус-боите не мисля, че са много подходящи за друго, освен за известно тониране на косата, защото или са безамонячни или с ниско съдържание на амоняк.

# 241
dachita,благодаря.Проблема е следния.След две боядисвания на корените,които са 2 или 3,с Farkom 231 i 100,резултата е жалто кафеникав дори кам оранжево.Мнения и препоръки Tired

# 242
  • Чукарландия
Момичета, как да ползвам Шампоан за руси коси в студени нюанси Schwarzkopf Blonde Brilliance Light cool-ice? Колко пъти в месеца? Може ли да се съчетава с тониращите балсами на Престиж или те се ползват самостоятелно и няма нужда да се комбинират? Боядисвам се веднъж месечно. Когато ползвате шампоана, слагате ли ръкавици на ръцете? За финиш ако си взема Коприната на Чи, тя има ли термозащита, защото използвам преса за изправяне?  bouquet

# 243
Момичета, как да ползвам Шампоан за руси коси в студени нюанси Schwarzkopf Blonde Brilliance Light cool-ice? Колко пъти в месеца? Може ли да се съчетава с тониращите балсами на Престиж или те се ползват самостоятелно и няма нужда да се комбинират? Боядисвам се веднъж месечно. Когато ползвате шампоана, слагате ли ръкавици на ръцете? За финиш ако си взема Коприната на Чи, тя има ли термозащита, защото използвам преса за изправяне?  bouquet
има,но едвали е достата4на

# 244
Здравейте момичета
имам два въпроса, на които естественно незная отговорите и затова ви моля за съвет и напътствия
1. Винаги съм си боядисвала косата, с най-различни марки бои и никога не съм имала алергични реакции. Вчера си купих боя на Лореал и както винаги реших да тествам боята на вътрешната прегъвка на лакътя, след като нанесох малко колкото грахово зърно боя леко се зачерви, за около час, после всичко изчезна. /в опаковката пише, че трябва да тествам боята 48 часа/ та днес също продължавам. До сега не съм имала проблеми с боите, но вие как мислите, дали това зачервяване е някаква алергична реакция от съставките на боята /до сега не бях ползвала на лореал/ или е нормално. Повтарям - час след като нанесох боя леееекоото зачервяване изчезна.
Ето я боята /но не този цвят/
http://www.yatego.com/laeko-online-shop/p,4d5ac49402fde,4d46d339 … -helles-goldblond

2. в тази боя има защитен серум, който се втрив преди да се премине към боядисването. Някой има ли опит с такива бои да ми обясни накратко технологията.

и трети въпрос  http://www.youtube.com/watch?v=XlW1bUSvrVI&feature=fvwrel

как да постигна ефекта на косата от този клип на Цветелина - технология

# 245
Момичета ,  от боите  Majirel   и    Majiblond  коя беше по-силната ?

# 246
Момичета ,  от боите  Majirel   и    Majiblond  коя беше по-силната ?
Majiblond са по-светлите цветове и изрусява повече в сравнение с Majirel

# 247
  • в 1001-та нощ

аз ползвам матиращ шампоан, ако усетя, че цветът се отмива; ако ползваш шампоана, обичайно няма нужда и от тониращ балсам, но с проба ще разбереш  Peace

ръкавици не се ползват, в него няма оксидант, не протича такава реакция и не е агресивен  Peace

# 248
  • Чукарландия
  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
След малко ще покажа и моя резултат.Този път съм адски доволна.Смесих Индола 1001.01/нещо такова/2:1  с половин тубичка ММ Бюти 703 платина и още малко 12% оксидант.
Определено тази платина подейства като коректор/сивичка е/ и този път корените са доста по-студени  Crazy

# 250
ТиSiДи,имам опит с Лореал Екселанс.
Серумът се втрива в дължините на косата преди боядисването.Втриваш го,разнасяш с гребен,оставяш да подейства известно време,докато приготвяш боята,например.После нанасяш боята върху косата без да отмиваш серума (направо отгоре).И толкоз!  Peace

Момичета,няколко страници назад зададох въпрос,за който ми поискахте повече подробности  Simple Smile
     Споделих подробностите,но никой така и не ми отговори.....  Thinking
     Труден случай ли съм?  Laughing

# 251
Благодаря Селма за отговорът и разяснението.
значи е само за дължината на косата, не се нанася в корените. /на опаковката няма достатъчно инфо/

# 252
  Само за дължината,да.  Simple Smile

# 253
B & C,  благодаря   bouquet
faniela, в същото положение като теб съм ,сега се чудя  с каква боя да изсветля и изравня цвета

# 254
  • Lost in a fairytale ...
Какво ли ще стане, ако се смеси супра с малко боя?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт