Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 224
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Alena,на мен говориш,предполагам?  Rolling Eyes Въпреки,че не използваш обръщение...
Разказът ми е 3 страници назад,там където попита за подробности
Благодаря за инфото!  Hug

Може ли да ми кажете малко повече за римувърите? Марки,предимства,недостатъци....
Аз се опитах да си изсветля косата с вит.С,но тя се изсветли най-вече около темето,където имаше най-малко нужда.....

-True Blue-,преди време и аз целях подобен цвят.Слагах си различни марки 7-ци,после минах на 8-ца,но така и не успях да го постигна.....
    Ще следя,какво ще те посъветват.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 08:27 от Селма

# 271
  • В полите на Пирин планина
Селма аз от страх да не стана много руса започнах със 7-ца първия път, когато се боядисах, но косата ми стана по-тъмна от естествената  Confused  Като се измих няколко пъти се открои разлика корен - дължини, като корените ми бяха с тон-тон и половина по-светли от дължините. Изчаках около 10-тина дена и не можех да се трая затова взех 8-ца и намазах първо дължините / да кажем започнах около 4 см надолу от корена /. Намазах, изчаках 2-3 минути и започнах корените.
Разликата почти се заличи още от първия път. Това упражнение съм го правила вече 5 пъти, като междувременно минах на 9.13 на Гарние калър сенсейшънс, т.е. вече съм изцяло по-светла. Последния път си мислех да пробвам да боядисам само корен, без дължини, но ме хвана "шубето", че пак ще прецакам цвета и започнах пак от дължините  Sunglasses Знам, че трябва да спра да ги боядисвам и най-вероятно следващия път няма да ги пипам.

# 272
  • в 1001-та нощ
Селме, по подразбиране, когато се отговаря на последното мнение - не се ползва цитат, а може и без обръщение  Peace защото се отнася до последното публикувано мнение  Peace

според мен римувърите са предвидени точно за целта - да свалят боя, а не да изсветляват твоята коса (за което се ползва блондор), затова аз не бих пробвала с някакви домашни рецепти, а направо ще си ползвам предвидения продукт

за марки, опит и т.н. - не мога да се включа, но имаше тема за римувъри, ако ползваш търсачката ще излезе, дори мисля, че е активна (не е от преди 2г), само, че не се пише толкова често, че да е на 1 страница всеки ден

# 273
Lady Brinne,много благодаря!Ще имам предвид твоя опит,особено при положение,че много ми допадна резултата от последните ти снимки!
  Само да те питам,дали Гарние покрива белите коси ?Ако знаеш ,разбира се....(може и да нямаш такива все-още  Simple Smile )

Алена,теоретично,да.... Peace
  Но човешки....усещането е по-различно.... Rolling Eyes Дано ме разбираш  Hug

Цитат
според мен римувърите са предвидени точно за целта - да свалят боя, а не да изсветляват твоята коса (за което се ползва блондор),
  Теоретично си права(пак).  Laughing Peace
  А на практика,като си сваляш по-тъмна боя се получава точно изсветляване.Не като с блондор ,разбира се,но все-пак... Е....Хайде да не говоря за всички,но при мен се получи точно това. Hug
   Ще видя темата за римувърите.Благодаря!   bouquet

# 274
Селма, имам бели коси, но малко по пътя разхвърлени, а не на голяма площ. Не ги виждам след боядисване, даже сега ходих да се гледам на огледалото / като се има предвид, че съм се боядисвала в понеделник /. Аз професионални бои не съм ползвала, но пробвах Лореал Екселенс и Преференс, които би трябвало да с в пъти по-добри от Гарние, ако гледам и четворната им цена, но усещането ми не е такова. За лореалските мусове и Кастинг, пък хич няма да говоря.

Мисля си, че и при теб разликата към изсветляване, която искаш да постигнеш не е чак толкова голяма, независимо, че става дума за боя и може да минеш и без римувър.

# 275
Момичета,нали не беше задължително коректорът и боята да са от една и съща марка?
Извинете ме за тъпия въпрос,но съм забравила. ooooh!

# 276
Момичета,нали не беше задължително коректорът и боята да са от една и съща марка?

Не е задължително  Peace

# 277
Селма, според мен при цветовата гама, за която става въпрос това, което те е посъветваа Лейди Брин е най-подходящото решение, след няколко боядисвания ще се изравни цвета. Просто трябва да почнеш от дължините няколко пъти.

# 278
MissNellie,Lady Brinne,много ви благодаря!   bouquet
Засега съм се ориентирала към пепелява 9-ка,но се двоумя между Гарние и Лореал...

Lady Brinne,аз от Лореала(Екселанс) по принцип съм доволна,въпреки,че има какво да се желае относно покриването на белите коси....Много е удобен и приятен за нанасяне,както и цветовете (поне в/у моята коса) се получават някак по-благородни.А и косата определено не се уврежда толкова,колкото с другите бои....

Гарние Калър Сенсейшънс още не съм я пробвала (съвсем скоро ми я препоръчаха горещо и в една аптека),но преди година съм пробвала друга Гарние(май Color Natural),която нещо не ми допадна.....Предполагам има разлика между двата вида боя.  Thinking

# 279
Селма , моля  Hug Дано се получи чудесен резултат  Peace

Мисля си, че е по-разумно, щом си доволна от Екселенс-а, да се мажеш с нея. На мен пък ми се изсуши косата от нея, не знам защо  Thinking, независимо от серума вътре.
Ползвала съм и Калър нейчърълс на Гарние, но Сенсейшънс ми допада повече. И двете не са силни бои.

# 280
.........

Мисля си, че е по-разумно, щом си доволна от Екселенс-а, да се мажеш с нея........
  Може би,си права,Lady Brinne.  Peace
  Гледам,че Гарние Сенсейшънс няма чисто пепелява 9-ка,каквато искам....А Лореал има.

Хайде,после ще се похваля!  Hug

# 281
  • София
Дами, препоръчайте ми фризьор, на който да се доверя и да оставя русата си косица в ръцете и, защото моята се налага да я сменя, а не смея да отида при коя да е. Центъра, Борово и околността ме устройват  Embarassed
П.С забравих да кажа, че ми трябва за боядисване  Peace

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 18:16 от micky

# 282

Не е задължително  Peace

Благодаря!  bouquet

# 283
dachita,благодаря.Проблема е следния.След две боядисвания на корените,които са 2 или 3,с Farkom 231 i 100,резултата е жалто кафеникав дори кам оранжево.Мнения и препоръки Tired
`

В такъв случай с Виталитис 101 резултата едва ли ще бъде по-различен....
Ако корените ти са ниво 2 или 3 , при изсветляване със суперизсветляваща боя като резултат можеш да очакваш най-много до ниво 8-ца .В този случай номер 100 на Фарком не е достатъчен да тонира в студен оттенък и бих препоръчала номер 200. Ако искаш изсветляване до 9-ка или 10-ка според мен е нужен блондор. Peace  

# 284
Дами, препоръчайте ми фризьор, на който да се доверя и да оставя русата си косица в ръцете и, защото моята се налага да я сменя, а не смея да отида при коя да е. Центъра, Борово и околността ме устройват  Embarassed
П.С забравих да кажа, че ми трябва за боядисване  Peace

аз веднъж ходих при една мацка,салона и е на бул Гоце Делчев,преди кръстовището с бул България,мисля че се казваше Йоана,а името на салона-Перфект,но за него не съм сигурна. Бях я докарала до много трагично състояние с цвета и момичето ме намаза с една боя и се оправи работата Simple Smile успех

Общи условия

Активация на акаунт