Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
 :tired
dachita,благодаря.Проблема е следния.След две боядисвания на корените,които са 2 или 3,с Farkom 231 i 100,резултата е жалто кафеникав дори кам оранжево.Мнения и препоръки Tired
`

В такъв случай с Виталитис 101 резултата едва ли ще бъде по-различен....
Ако корените ти са ниво 2 или 3 , при изсветляване със суперизсветляваща боя като резултат можеш да очакваш най-много до ниво 8-ца .В този случай номер 100 на Фарком не е достатъчен да тонира в студен оттенък и бих препоръчала номер 200. Ако искаш изсветляване до 9-ка или 10-ка според мен е нужен блондор. Peace  
Tiredблондора ме ужасява.А смесен в боя Thinking и в какви пропорции Whistling

# 286
Tiredблондора ме ужасява.А смесен в боя Thinking и в какви пропорции Whistling
Според мен сместа от блондор и боя също е доста агресивна. Аз лично не бих правила подобни смеси. Също не бих си изрусявала косата сама с блондор. За мен блондорът е прекалено агресивен, но всичко си е до коса....едни се изрусяват с блондор и имат сравнително прилични коси, а други остават без коса. Една коса, която е обезцветявана за да изглежда прилично трябва да бъде изсушена, нагласена, да се използват специални продукти, които да прикриват пораженията върху косата и поради тази причина всеки сам трябва да си реши какво иска, какво би могъл да си позволи и как иска да му изглежда косата - красива или като проскубана метла.
При положение, че косата ти е много тъмна, то или трябва да и помогнеш с блодор или трябва да избереш нещо по-тъмно. Аз не мисля, че русите дами са по-красиви от тъмнокосите и според мен е глупаво да се правят отчайващи опити да се изруси косата, защото крайният резултата ще е съсипана и изгоряла коса и вероятността дамата да се върне отново на тъмният си цвят е доста голяма, а и едва ли ще се възприеме и ще и отива много светлата коса. Трябва да се има предвид и, че при тъмните коси израсналите корените си личат много бързо и гледката не е много красива.

# 287
Съгласна съм с  B & C  Peace

faniela , нямах в предвид смес от боя и блондор ,а третиране първо с блондор и след това боя....може да опиташ и друг вариант (по-щадящ според мен )- боядисване и кичури.

# 288
   Добро утро ,момичета!  Heart Eyes

Отново влизам с въпрос.....  Laughing
   Последно време след всяко измиване на косата нанасям в/у дължините мляко за коса на Балеа,за да я омекоти...
   Сега се зачудих,това мляко(както и всеки друг продукт за стилизация,например) би ли могло да попречи някак при боядисването?Трябва ли първо да го отмия(или да мина едно измиване без мляко и след ден-два да се боядисам)?  newsm78

# 289
  • в 1001-та нощ
принципно би могло (теоретично  Mr. Green)

ако ще правиш цели дължини, за да се получи равномерно и не на петна в хубаво косата да е измива добре с почистващ шампоан и да ползваш нещо да уеднаквяване на порьозността, може и някакъв протеинов продукт

според доста специалисти съвременните бои не дразнят скалпа, като преди години, може вечерта да измиеш косата и сутринта да боядисаш, например

# 290
Аз не бих разчитала, че днешните бои не дразнят скалпа и винаги се старая да не се боядисвам на много чиста коса.
При последното миене на косата гледам да не използвам продукти без отмиване, но то натрупване на силикони може да се получи и вследствие на използването на маски.
Дори и човек да не се боядисва е хубаво от време на време да си мие косата с добре почистващ шампоан Wink Аз след като започнах редовно да го правя, косата ми живна  Mr. Green Grinning

# 291
  Благодаря за идеите!   bouquet

...........
Дори и човек да не се боядисва е хубаво от време на време да си мие косата с добре почистващ шампоан Wink Аз след като започнах редовно да го правя, косата ми живна  Mr. Green Grinning
   B & C, какъв е този шампоан?Марка?

# 292
  • Бургас

...........
   B & C, какъв е този шампоан?Марка?

[/quote]
И  аз се интересувам Simple Smile

# 293
Ще си позволя да се намеся. Дълбоко почистващ шампоан има почти всяка марка.
Може да разгледате тук, например(обаче не са само дълбоко почистващи в категорията):
http://zlatnaribka.com/category/za-mazni-koreni-pyrhot-chuvstv-s … lp-59.html,page,0

Абсолютно съм съгласна с B & C относно ползата от този вид шампоани.   Peace

# 294
  • в 1001-та нощ
към професионалните грижи - двата Pure resourse на Lóreal, Clean start на CHI, Chelating Shampoo на Joico, мога да добавя и продукти от серията Sheer Blonde на John Frieda - чиято основна идея е да почистят добре косъма, за да искри красиво  Peace

професионалните премахват натрупвания от хлор, варовик, силикон и т.н.  Peace

не съм ползвала само на джойко, но другите не премиват  Peace

# 295
Здравейте, блондинки  Simple Smile Hug как стои въпросът с маските, защото знам, че "свличат" боята, а в момента съм си купила една маска, която не е за боядисана коса, но е невероятна, а не искам да си разваля цвета Rolling Eyes ....през русата ми главица мина мисълта да добавя към маската тониращ балсам...дали е добра идея? Thinking

# 296
  • София
Здравейте, блондинки  Simple Smile Hug как стои въпросът с маските, защото знам, че "свличат" боята, а в момента съм си купила една маска, която не е за боядисана коса, но е невероятна, а не искам да си разваля цвета Rolling Eyes ....през русата ми главица мина мисълта да добавя към маската тониращ балсам...дали е добра идея? Thinking

И на мен ми е интерсно това питане Simple Smile

# 297
Добра идея е  Peace

# 298
  • в 1001-та нощ

боята пада при нагряване и запарване и особено, ако маската е маслена

ползвай маската без да я нагряваш много и няма проблем

тониращият балсам няма да попречи Peace

# 299
  • София

тониращият балсам няма да попречи Peace

Какъв можеш да препоръчаш?

Общи условия

Активация на акаунт