Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да постигна целта си за руса коса?
Как да се грижа за косата си след избелване и боядисване?
Каква професионална боя трябва да използвам за сив нюанс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да постигна целта си за руса коса?
За постигане на целта за руса коса, важно е да се консултирате с професионален фризьор. Процесът може да отнеме време, но включва изсветляване и последващо боядисване. Трябва да изберете подходяща професионална боя и тя трябва да се прилага от компетентен специалист. Освен това използването на тониращи балсами и шампоани, продукти за оцветяване на косата, възстановяващи продукти и хидратиращи маски е от съществено значение за грижа за косата след процеса на изсветляване и боядисване.
-
Как да се грижа за косата си след избелване и боядисване?
След избелване и боядисване е важно да се грижите за косата си с хидратиращи и възстановяващи продукти. Препоръчително е да използвате шампоани, балсами и маски, предназначени за третирани коси. Освен това използването на серуми против цъфтеж на краищата и кристали за коса може да бъде от полза. Редовното подстригване на сухите краища също е важно за поддържане на здрава коса.
-
Каква професионална боя трябва да използвам за сив нюанс?
За постигане на сив нюанс в косата, препоръчително е да се консултирате с професионален фризьор, който може да ви препоръча подходяща професионална боя. Можете да разгледате различни марки и ценови диапазони на бои, като се консултирате със специалист за най-подходящия продукт за вашия тип коса и желания нюанс.
-
Как мога да се справя с цъфтящите краища на косата си?
-
Какви продукти трябва да използвам за грижа за косата след избелване и боядисване?
На моя монитор изглежда много добре цвета, също и 9ката.
и непременно да споделиш резултата
Цялата баня смърдеше с часове, въпреки опитите ми да проветря, а скалпа започна да ми щипе и след 10 мин влязах да си измия косата. Боята беше хванала и сега косата ми е много светло руса, а на упътването пишеше да се седи 30 мин. До сега такова нещо не ми се беше случвало, до пред една година използвах същия номер много дълго време. Явно са сменили съставките, защото не мога да си обясня как може за 10 мин да ми изсветли корените и да ми дращи гърлото цял ден. Боядисвала съм се с какви ли не бои- професионални, непрофесионални, агресвни, но не съм имала такава случка до сега.
много ти благодаря за отговорите, за сега не ми се занимава с професионална боя...