Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, записах си час за матиране утре. Ще ме матират с Кюн.
Цветът ми е горе долу същия, само дето съм на кичури, та има и по някой друг тъмен кичур.

Искам да сложа възможно най-светлия мат, който би хванал на моя цвят.
Имате ли представа кой от матиращите на Кюн е най-светъл и би седял добре ?

# 661
Селма, а как се държи цвета след няколко поредни измивания?

Аз предложих балсамите на Престиж като по-лесен и безболезен за косата вариант. На мен ми действат добре на цвета, даже със Северно сияние станах зеленикава  Mr. Green
   Lady Brinne,ако ме питаш за боята,много добре!
   Цветът си остава светъл,пепеляв,благороден.....Явно си уцелих боята.  Grinning Peace

Радвам се,че си доволна от Престижите.  Hug
   Аз след последното боядисване не усещам нужда от допълнително тониране.  Simple Smile

# 662
  • В полите на Пирин планина
Тъкмо това питах  Grinning, мерси, Селма  Hug
Радвам се, че си оцелила боята.

# 663
  • София
Здравейте, ще се радвам да ми дадете съвет. Преди години бях светло руса, след което си възвърнах естествения цвят, който е кестеняв, после си направих кичури. Сега май месец реших, че искам да съм много светло кестеняво, абе направо тъмно русо, при което отидох на фризьор и въпреки, че на каталога цвета изглеждаше супер на косата ми стана тъмен и леко червен. Не ми хареса.Скоро пак отидох на фризьор (друг) и казах, че искам светло кестеняво и той каза, че няма да се получи върху боята и съответно ме боядиса и косата ми стана още по-тъмна.Като я измих няколко пъти изсветля малко, но в никакъв случай не е цвета, който искам. Сега съм решила сама да си махна боята с някакъв ремуувър и да се боядисам с боя, цвета който искам е като на Анелия на тази снимка вляво, на която е с роклята:

http://sin.bg/anelia-ot-razgolena-do-monahinia-snimki

Не искам да ходя на фризьор, защото ми писна да давам по 100лв всеки път и да ме правят така както не искам.Затова ще съм благодарна да ми дадете съвет с кой номер и каква марка боя мога да постигна същия или един тон по-тъмен цвят.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 17:11 от insane

# 664
Това на Анелия според мен е балеаж.

# 665
Момичета, възможно ли е да се получи този цвят без да се налага обезцветяване при положение, че естествения ми цвят е този, но наскоро боядисан с http://www.perfectmousse.com/products/750-praline/ . Разбира се, не се получи цвета от опаковката и в момента е, може би, един тон по - светла от истинския ми цвят.
? Наистина публикувах предишното си мнение в късен час, но моля за отговор Heart Eyes

# 666
  • в 1001-та нощ
Момичета, незнам дали тук е мястото да питам, но вие предплагам имате по-голям опит с тези балсами на Престиж. Мислите ли, че такъв балсам, имам предвид син за неутрализация на оранжаво, би имал ефект при по-тъмна коса с височина 6, малко като поизветлее стига и до 7 Mr. Green  newsm78 Peace

тези балсами не изсветляват  Peace

# 667
Момичета, незнам дали тук е мястото да питам, но вие предплагам имате по-голям опит с тези балсами на Престиж. Мислите ли, че такъв балсам, имам предвид син за неутрализация на оранжаво, би имал ефект при по-тъмна коса с височина 6, малко като поизветлее стига и до 7 Mr. Green  newsm78 Peace

тези балсами не изсветляват  Peace
Тя до колкото разбирам не пита дали изсветляват, а дали биха успели да неутрализират оранжево при коса, която е 6-7

aDaMaNt^, колкото по-светла е една коса, толкова по-голям ефект имат тези балсами и обратното - при по-тъмни коси не се забелязва голям ефект. 6-7 според мен е доста тъмничко, но нищо не ти пречи да опиташ.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 19:22 от B & C

# 668
Аз се боядисах уикенда и резултатът е отчайващ  Sad Моята коса е цвят карамел. Боядисах се с Majirel 900 с окислител 9%. Резултатът- отгоре белите корени си останаха бели, тъмните коси останаха тъмни  Rolling Eyes Ужас някакъв. Ще ми пусна снимки да дадете идеи какво да правя. Ще изчакам поне 2 седмици преди пак да се боядисам, но вече не знам с каква боя и как .

Може ли помощ по въпроса?  Sad

Ти с Majirel или с Majiblond се боядиса? Мajirel нямат номер 900
Аз вече два пъти ти отговорих на въпроса, който те вълнува и освен да копирам това, което вече ти написах, друго не мога да направя  Rolling Eyes

Юка, по твоя проблем съм писала в темата за професионалните продукти за коса, но и тук ще ти напиша - една коса, която е черна не може да се изсветли с 6% осидант и да стане руса. Ако вземеш друг оксидант и десетка както те е посъветвала Lady Brinne, тогава белите ти косми изобщо няма да се покрият и ще си останат бели или най-много с лек жълтеникав оттенък.

За да се получи равномерен цвят и белите косми да са покрити или трябва да се примириш с по-тъмен цвят и ако е необходимо да правиш препигментация или трябва първо да си блондираш косата до много светло и след това да я боядисаш цялата. Вторият вариант не вярвам някой да го прилага и аз лично не те съветвам да го правиш.
Аз ако смеся 9 с 9% при мен също не се покриват побелелите косми и за това за участъците с бели косми използвам друга смес с 6% оксидант.

# 669
Да, да ясно ми е, че няма да ми изветли, аз и не искам, както B & C целта ми е просто да неутрализира оранжевото, пробвала съм и с други коректори има но лек ефект, чудих се дали тези не са по-силни, макар че съм го правила с професионални серии. Обикновено си слагам коректор в боята и поне временно е добре, ама този път с ебоядисах малко междудругото и не го направих....както и да е може и да ги пробвам, няма кво толкова да ми стане  Grinning

# 670
  • София
Да, да ясно ми е, че няма да ми изветли, аз и не искам, както B & C целта ми е просто да неутрализира оранжевото, пробвала съм и с други коректори има но лек ефект, чудих се дали тези не са по-силни, макар че съм го правила с професионални серии. Обикновено си слагам коректор в боята и поне временно е добре, ама този път с ебоядисах малко междудругото и не го направих....както и да е може и да ги пробвам, няма кво толкова да ми стане  Grinning

Пробвай, но стой повече! За половин час - ефект никакъв  Sad

Аз пак ще се мажа след 2-3 дни...

# 671
Здравей,аз бих ти препоръчала вместо балсама на Престиж,да си вземеш шампоана на Блонд тайм,матира за няколко минути и косата става мека и мирише хубаво.

# 672
....както и да е може и да ги пробвам, няма кво толкова да ми стане  Grinning
     Много хубаво действат в/у косата  ми се струва   Rolling Eyes
     Нищо няма да изгубиш,според мен!  Grinning

# 673
  • На острова
Да похваля тониращия шампоан на Matrix  Heart Eyes
Точно ефекта, който търсех, сестра ми като ме видя ме пита с какво съм се боядисвала, страхотно се получи.

Мис Нели,   bouquet

# 674
  • Чукарландия
Да похваля тониращия шампоан на Matrix  Heart Eyes
Точно ефекта, който търсех, сестра ми като ме видя ме пита с какво съм се боядисвала, страхотно се получи.

Мис Нели,   bouquet

Миа, може ли линк за тониращия шампоан на Матрикс? Този ли е? Hug

Общи условия

Активация на акаунт