Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 95 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Мишинаторка , честито и от мен  Peace .... супер е  Peace .... а ще кажеш ли как и с какво ти правиха мат ? Wink
Матираха ме с Keune, но фризьорката смеси 2 мата. Единя беше 10.27, обаче другия не помня..  Rolling Eyes

# 691
Мишинаторка , честито и от мен  Peace .... супер е  Peace .... а ще кажеш ли как и с какво ти правиха мат ? Wink
Матираха ме с Keune, но фризьорката смеси 2 мата. Единя беше 10.27, обаче другия не помня..  Rolling Eyes
  bouquet Hug

# 692
Момичета, сега разглеждах боите Калър сенсейшън. Като цвят ме устройва 7.0, но понеже няма да обезцветявам косата си да си взема ли 8.0, а и дори по- светъл цвят, за да постигна желаното?

# 693
  • София
Момичета нуждая се от съвет. Моят цвят на косата е тъмно рус и бях на руси кичури, но не знам от къде ми дойде идеята да се направя изцяло руса!?!! В момента съм много , много , светло руса и не знам как да си я оправя . Искам да се върна на предишния вариант-само кичури. Помагайте моля ви  Praynig Дали да сложа тъмни кичури и ако да после какво ще стане когато започне да израства и моята коса? newsm78  Що ли ми трябваше промяна ,  сега сигурно ще е ужасно трудно да я оправя  Cry

# 694
Мишинаторка,това от балеажа ли е все още,който си прави преди време?  Peace
Много ти е хубав цветът! Heart Eyes
Не, не, направих си след това кичури.
Мерси Simple Smile

Станало е много готино! Wink

# 695
   Присъединявам се към  въпроса на
linkamalinka ,как се минава от светло русо към кичури? Simple Smile

# 696
Мишинаторка,това от балеажа ли е все още,който си прави преди време?  Peace
Много ти е хубав цветът! Heart Eyes
Не, не, направих си след това кичури.
Мерси Simple Smile

Станало е много готино! Wink
Мерси  Blush Heart Eyes

# 697
  • В полите на Пирин планина
Момичета, сега разглеждах боите Калър сенсейшън. Като цвят ме устройва 7.0, но понеже няма да обезцветявам косата си да си взема ли 8.0, а и дори по- светъл цвят, за да постигна желаното?

Ако става дума за Гарние калър сенсейшънс, то имай предвид, че боята изсветлява сравнително слабо. Каква ти е основата?

# 698
Леле,момичета,колко знаете на тази тема!Пък аз мислех да си купя ей това и сама да се изруся.http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/recital-pref … lair-naturel.aspx Къде във Варна продават професионални бои,искам да се боядисам самичка. newsm78

# 699
Ох,сега като погледнах снимката на боичката,ужасно суха и безжизнена изглежда.Ше зема да ви изчета от кора до кора темата аз. Joy

# 700

Ако става дума за Гарние калър сенсейшънс, то имай предвид, че боята изсветлява сравнително слабо. Каква ти е основата?
Аз бях след обезцветяване от черна коса към тъмно руса, след това сложих 7.0 мн съм доволна от боята.

# 701
Момичета нуждая се от съвет. Моят цвят на косата е тъмно рус и бях на руси кичури, но не знам от къде ми дойде идеята да се направя изцяло руса!?!! В момента съм много , много , светло руса и не знам как да си я оправя . Искам да се върна на предишния вариант-само кичури. Помагайте моля ви  Praynig Дали да сложа тъмни кичури и ако да после какво ще стане когато започне да израства и моята коса? newsm78  Що ли ми трябваше промяна ,  сега сигурно ще е ужасно трудно да я оправя  Cry
Единият вариант е както си мислиш ти,да си направиш тъмни кичури,другият е да потъмниш цялата коса до желаният за теб цвят и да си направиш светли.

# 702
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте днес се изрусих ,но цялата ми глава е в големи и тонещи се рани и корички моля помогнете ми имам зехтин, кокосово и бадемово масло какво да правя

# 703
здравейте днес се изрусих ,но цялата ми глава е в големи и тонещи се рани и корички моля помогнете ми имам зехтин, кокосово и бадемово масло какво да правя

Това от какво се получи  Thinking Блондор?

# 704
  • Щастлива мама на 3 слънца
не мила от боята ми за изрусяване то толкова мн ми щипеше , боята беше палете май ,фризьорката каза ,4е ми щипе защото съм с чиста коса Sad((((

Общи условия

Активация на акаунт