Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 95 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Боите на Палете съм чувала че са много силни бои и горят много косата,това което ти се се случило се случва обикновено след нанасяне на блондор и то след не правилно нанасяне и седене след определеното време,представи си значи тия  бои колко са силни.Прави си маски с зехтин.

# 706
  • Щастлива мама на 3 слънца
да втривам в скалпа ли ? биихте ли ми препоръчали хубава боя за сивкаво росо то да я сменям вече

# 707
  Палет наистина са зверски  Twisted Evil бои.
  Но си спомням ,че и Алфапарф ме щипеше ужасно,макар и не до рани,както и не увреждаше косата (видимо поне). Peace

# 708
Да втривай с памуче в скалпа можеш да използваш и стимулант за коса.По добре използвай професионални бои

# 709
Да втривай с памуче в скалпа можеш да използваш и стимулант за коса.По добре използвай професионални бои
може ли да ми кажете кой са хубави 4е не съм се ровила по форумите още

# 710
Втривай някаква мазнина в корените,както са те посъветвали  Peace Наистина на чиста коса щипе.
Аз съм се правила с Палете и чак толкова не ми е горило ,но аз съм си куче де  Laughing Това ми се беше получило след два пъти блондор и един път боя в една и сеща вечер трите процедури  Twisted Evil Такива рани имах,че 1 месец след това ги чоплих  Laughing Бях ученичка още  Blush

Иначе  сега като се замисля най-много ми щипеше от Алфапарф както каза Селма.Зверска боя  Whistling Не стига,че нищо не изруси,ами ми щипеше повече от блондор  Crossing Arms

# 711
Момичета, сега разглеждах боите Калър сенсейшън. Като цвят ме устройва 7.0, но понеже няма да обезцветявам косата си да си взема ли 8.0, а и дори по- светъл цвят, за да постигна желаното?

Ако става дума за Гарние калър сенсейшънс, то имай предвид, че боята изсветлява сравнително слабо. Каква ти е основата?
Аз бях след обезцветяване от черна коса към тъмно руса, след това сложих 7.0 мн съм доволна от боята.
Основата ми е http://prikachi.com/images/780/5072780O.jpg Peace

# 712
Втривай някаква мазнина в корените,както са те посъветвали  Peace Наистина на чиста коса щипе.

Мазнината единствено ще успокои ако има теглене на пресушени места. Но нищо не прави за да заздравее по-бързо скалпа, а и ако се отмие по-агресивно за да не мазнее скалпа все едно нищо не си сложил. Гел алое вера ще облекчи по същия начин усещането за сухота и дърпане, но също така ще помогне раните да заздравеят по-бързо и няма проблем с отмиването.

# 713
може ли да ми кажете кой са хубави 4е не съм се ровила по форумите още
Мажирел на Лореал са хубави, не са толкова агресивни.

# 714
  • София
Иля,една приятелка я правят с нея.Смесват две седмици и коректор.От цвета е доволна,обаче няма никакъв блясък.Не бих опитала аз.За светло русо дума да не става слаба е.

Мерси, tyzarka! Съвсем се отказах, ще продължавам да търся моята боя.

# 715

Мазнината единствено ще успокои ако има теглене на пресушени места. Но нищо не прави за да заздравее по-бързо скалпа, а и ако се отмие по-агресивно за да не мазнее скалпа все едно нищо не си сложил. Гел алое вера ще облекчи по същия начин усещането за сухота и дърпане, но също така ще помогне раните да заздравеят по-бързо и няма проблем с отмиването.

мерси за отговора гела на алое вера колко да стой така цяла вечер ли на целия скалп ли да мажа

# 716
  • в 1001-та нощ
той не се отмива и не омазнява, поне какъвто аз съм имала, макар, че за скалпа не съм го ползвала

намазваш и ако е преди лягане - така си лягаш, ако имаш нужда на сутринта измиваш косата .... прилагай го за кожата на главата, не за косъма  Peace

# 717
той не се отмива и не омазнява, поне какъвто аз съм имала, макар, че за скалпа не съм го ползвала

намазваш и ако е преди лягане - така си лягаш, ако имаш нужда на сутринта измиваш косата .... прилагай го за кожата на главата, не за косъма  Peace
имаш ли идея колко парички е

# 718
Отново аз  Laughing
Цитат
Силно изсветляващите бои обезцветяват и едновременно боядисват косъма, но са много по- щадящи от блондора и тн.
Мисля, че това е начина да постигна моето, така че питам: марки силно изсветляващи бои, от които сте доволни? И малко глупав въпрос: откъде да ги набавя?

Надявам се най - сетне да постигна толкова желаното от мен русо  Hug

# 719
  • в 1001-та нощ

имаш ли идея колко парички е

не е някаква нечувана скъпотия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт