АВГУСТовска група килограми трупа. Дръж се, кекава дружина, май почти отмина

• 25 257
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
На мен нещо ми омекнаха гърдите , дали е нормално ? Не ,че бяха кой знае какво , ама сега са съвсем меки  Blush Сори за тъпия въпрос  Blush

# 31
Запис и от мен. Прекарах една от най-страхотните си вечери, имам най-яките приятелки на света, утре ще разказвам  Hug Блонди   bouquet

# 32
Добро утро  Heart Eyes

Хоп и аз в новата тема  Hug
Много забавно заглавие  Mr. Green Дано в тази тема има само положителни емоции и новини  Hug Блонди   bouquet

Аз и тук да кажа, че няма да смогна да дойда на срещата  Cry - оказа се че имам изпит в сряда и трябва да се чете..  Shocked Laughing  Е надявам се да има още много други срещи и да успеем да се съберем повече коремчета  Heart Eyes

Росси - за омекването на гърдите мисля, че не е повод за притеснение и при мен се случва на моменти - или много меки или много твърди (чак до пръсване  Shocked). Но за твое спокойствие кажи на док  Hug

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 08:24 от TrAlAlaa

# 33
Лелеле 2 дни,не мога да седна на компа,а вие вече сте на нова тема. #Crazy Блонди супер заглавие. Hug

Относно помпите - аз имах страшно много кърма и помпата ми беше наложителна,даже хранех и едно друго бебче. Моята е на Томи Типи-ръчна и сигурно няма да си взимам нова.

Ох не се сещам какво друго бяхте коментирали. Хубав ден ви пожелавам. Hug

# 34
Добро утро, в хубавата тема с убийствено заглавие!

Роси, моите са меки, но огромни доста отдавна. Не се шашкай излишно. Нали рита бебето? В нашите месеци това е основен показател.

Бюти, поздравления за настроението, а кога беше сватбата?

Софи:), вашата е в неделя, нали? Или се бъркам.

Jani Vasileva, имате ли онлайн магазин - или само във Варна се предлагат нещата. Аз съм много неприятно изненадана от цени 110лв за комплект чаршафи за бебешко легло (е с обиколници, ама все пак 110 лв). Ако имате онлайн магазин, може и на лични.

Весели срещи на мамите от София и Варна.

# 35
добро утро
поздравления за новата тема -супер е заглавието

# 36
Блонди   bouquet Много весело заглавие и много сладки снимки Simple Smile

# 37
Добро утро на всички!Благодаря за топлото посрещане!
Блонди,новата тема е страхотна!  bouquet

# 38
Галка, мерси, вчера ми беше моминското, сватбата е тази неделя, а на Софи следващата  Wink Айде отивам на срещата, да видим колко ще се съберем, да не сме само аз и Гунди накрая, аа и Биби  Mr. Green Hug
бебси, добре дошла и лек път до финала   bouquet

# 39
Хоп и аз в новата тема  animal037   Както винаги е оформена много добре Блонди а и заглавието е страшно  Joy 
  За кг май само аз съм качила до сега 15  Cry  и колкото и да се опитвам да се ограничавам пак си похапвам накрая .Сестра ми качи  28 кг,майка ми 40 ,но е носила 2 бебчета и дано аз да не натрупам още много кг последните месеци  Praynig

# 40
Добро утро, момичета,  Hug

Ставам, боцкам се, пия си хапчето за ЩЖ, пускам кафето и веднага тук се цопвам  Party Тази нощ като по чудо се наспах супер - от 21 до 8ч, без ставане и събуждане  Grinning

Хати, легълцето е супер. И цената му също е добра, като знам подобна мебел, че тук е към 500е  Crazy

Ивка, честити процедури, аз съм ги запланувала, ама кога ли ще са  Outta Joint Успех следобяд на феталната и чакаме отчет  Hug

Роси пм, моите отдавна омекнаха  Crazy Не се притеснявай  Hug

Аз се премерих тази сутрин, ми не съм качила според моя кантар изобщо последния месец  Crossing Arms

# 41
Привет маминки!

Блонди уникално заглавие, ама то умното си е умно  bouquet

bebssiii добре дошла и от мен  Hug

За срещата ще направя всичко възможно да дойда, че имам да ходя за болничния и трябва да ги съчетая нещата някак.

Целувки и слънчев ден  love001

# 42
  • София
Бебси, добре дошла!  Hug

Ами за днес май сме 5 мами засега. В Неделя ли е срещата, че не разбрах, говорехте за Билла по едно време?  Simple Smile

# 43
Здравей те и от мен. Да ви покажа леглото което аз си харесах и е само 340 лева  http://www.dizainbaby.com/bg/lady.php

# 44
Добро утро и от мен! Много ми се искаше да дойда на срещата днес, да не говорим, че ми е близко, но от събота подсмърчам и дори днес не отидох на работа. Не ми се иска да заразя някого, така че ще чакам да дадете отчет довечера.
Иначе днес ни е специален ден и с таткото ще излезнем и отидем до любимия ни ресторант. Имам цял ден за себе си, но мисля да го посветя на разглеждане (в нета) и организиране на неща за беб. Още нямаме 100 процента избрана количка и почвам да се изнервям.

И аз си опипах гърдите - еми и моите не са така напращели като в началото. На кантар тази сутрин няма да се качвам  Crossing Arms Ту ми се струва, че съм много - ту малко. Каквото-такова.

Общи условия

Активация на акаунт