Аз вчера не стигнах до компа, та да почерпя днес, пък и кафе нямаме:

Шуши, мерси

Честито и астралните близначета: сна'ата (

Нещо тази последна месечинка хич не ми е интересна вече, искам РД
.Относно многото гости, не си правете веднага извод, че заради хората го правим. Първо този рожден ден си е баш мой празник
) преди година. Това е и причината да не искам празник вкъщи, какъв би бил ако се разтичвам да обслужвам гостите
. Ако ми кажете кого да изключа, при това безболезнено
.Торта мисля от тук да поръчам, харесала съм си зелената по-долу, а украси гледах във Всичко по лев, но тези неща след като уточним бройката. За заведения тук нямам избор, има едно прилично - то ще е.
Дидолинка
Милото малко човече
. Пробвай също с картофи на стъпалата, на мен така си ми сваляли като малка, ефективно е.Мая, Елдра, честит празник на вас и момчетата ви!

. То РД си наближава, лягаме и без да разберем вече ще го празнуваме, така лети времето

На мен почти минаха, само една точно до носа много гадна остана и май белег ще остане - чесох я много.
Но поне завяхват, дано не остане нищо. За РД още белези ще си имаме де, но ще мине.
Не критикувам де, всеки си знае най добре, но ми е било жал като съм гледала приятелки да слагат 8,9 месечни душичките и ги карат да седят на това гърне по 10,20 мин.

само вана...
.... досега като го питах все ми вика да не се притеснявам,та изведнъж.... Но ще давам аз зор,но трябва да си измисля и резервен вариянт.