Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 375

Да ви почерпя за рожденния ден на Белата!  Heart Eyes Heart Eyes
По това време вече бях на система.... 5 годинки минаха, а сякаш беше преди година...
Предварително благодаря за поздравите Hug

Нямам време да пиша и чета, но минавайки по диагонал видах, че коментирате за отбиването лятото...Да ви кажа от опит защо е добре ако може да се изчака, да се изчака: ами лятото децата често хващат вирусчета предизвикващи разстройство и диария и в тези състояния най-опасното е в жегите обезводняването. Кърмачето обаче се закача за мама и така хем похапва, хем се хидратира, хем кърмата помага за възстановяване на стомахчетата поради свойствата си...

Дано днес изгрее слънчицето, че съм взела една лятна розова рокличка...

# 376
Здравейте, дами! Къде ще заведете децата си на празника? Как ще го отпразнувате? Обръщам се и към майките от София за идеи, ако знаете за някакви организирани мероприятия в столицата!   Laughing

# 377
memkasemka бих ти препоръчала да пропуснеш организираните събития. Един първи юни се пробвахме да отидем в зоологическата градина и никога повече  ooooh! С таткото, с приятели и някъде на спокойно. Още са малки децата за голямата лудница.
Лично мнение  Hug

# 378
Хеберлеа, честит рожден ден на Бела! Много здраве и усмивки й желая, и весело изкарване на празника  bouquet.

Цвети, честит рожден ден на Симонка! Да расте здрава и красива, и много щастлива!

Августа, честит рожден ден на Георги! Да е жив и здрав, и много да Ви радва! Как сте? Пиши, когато имаш време Hug.

Момичета, това е за Вас:

# 379
Лелеее, ама как съм пропуснала рождениците!
Живи и здрави да са Мона и Георги! Щастливо детство им желая!
Цвети, Августа,   bouquet

# 380
  • София
Хебърлеа, честит рожден ден на Бела!
Цвети, честит рожден ден на Симона!
Августа, честит рожден ден на Георги!
Да растат здрави, щастливи и безгрижни деца!

Ани, от земетресенията ме е страх, бях се поуспокоила, но тези в Италия пак ме стреснаха.

Ани2, за ухо знам една бабина рецепта - капки топло олио в ухото.

Напоследък всички памперси ни пропускаха - и Памперс, и Пуфис, и на ДМ и се светнах, че просто сме за по-голям номер вече, взех петица. Вие с кой номер карате? На Пуфис петицата обаче сутрин пак пропуска, най-доволна съм от Памперс.

# 381
Ехааа Simple Smile Колко празнуващи днес!  Whistling

heberlea, Честит Рожден ден на Бела!
Цвети, честит рожден ден на Мона!
Августа, честит рожден ден на Георги!

Да са живи и здрави дечицата, да растат щастливи в игри и закачки Simple Smile

Да се включим и ние с малка почерпка за последната месечинка на Косьо, то при толкова рожденници вече не са толкова интересни месечинките Simple Smile)) :

Да се оправят болничките! Дидолинка стискам палци да се възстановят бързо показателите, че...  Hug И ние от сутринта пак драматургии с намирането на лекар да го преслуша, че кашля и вади едни жълти сополки...

Чинче, ехааа кви резултати   bouquet Браво на отличничката! А в самолета как беше?

За сирене и мляко аз купувам и Мегле (кашкавала го обожаваме), а киселото мляко е Сердика и яде от 2% на татко му. Купувах няколко пъти по-маслено, но сам цяла кофичка бавно я свършва. А прясно мляко от кога мислите да включите? Аз се чудя дали да не почна да добавям в застройката на супите, да свиква по малко.

За кърменето и лятото ми се струва, че заради евентуална дехидратация е по-рисково, ако детето е свикнало основно да суче и трудно приема достатъчно течности. Ние имаме малко разправии с чашите Simple Smile Всичките клапи ги прегриза и текат, от сламка не ще да пие още, от чаша директно не може сам. Сега взех една за 2 лв. от Карфур с гумен накрайник само с дупки... нея си я взима сам от масата, сам си пие и засега е цяла  Laughing

Ани, аз от няколко месеца давам хомеопатичните директно, така ме посъветва хомеопатката и е супер. Според мен ги мислят за бонбони Simple Smile)))

Ани2, топлото олио знам аз да е препържено с една скилидка чесънче вътре Wink Сериозно, върши работа. Хайде оправяйте се, че не сме се виждали отдавна  Hug

# 382
  • софия
Здравейте момичета
Днес преди годинка в 11.10 станах майка на прекрасното слънчице Симона.
Благодаря ви за пожеланията, радвам се че мога с вас да споделя тази радост.  bouquet

# 383
Честит РД на Мона Кокона!Да ти е жива,здрава и все така послушна! Hug

Честито и на каката Белла.  bouquet

ЧРД и на Георги на Августа(и тя се поизгуби)  Hug

Честита месечинка на Косе-Босе!

# 384
Честит рожден ден на Бела!
Честит рожден ден на Симона!
Честит рожден ден на Георги!

Честит празник и на щастливите им мами!  bouquet

# 385
На бързо само....

Честит първи рожден ден на Мона и Георги. Да са живи и здрави.

Честит рожден ден на Бела.

Ани2  Hug

Кити, горе глават. Не е страшно.

Сами, а като отида на плаж направо завира млякото  Laughing После го охлаждам в морето и става с идеална Т за пиене.

Нямам време за повече, че трябва да се работи.

# 386
И аз набързо. Честито на рождениците и техните майки.
И честито на проходилите, разбира се.
Калоян сигурно ще проходи последен от всички бебоци, ама да не мрънкам много, старае се детето и наваксва...
Аз пък го нахраних с мусака вчера, от "човешката храна", може и да съм за убиване, ама ... хареса му много. Даже и шопска салата е ял вече, какво да го правя, като бърка из чиниите. А едно майче на площадката ме обяви за ненормална, защото й казах да не ми храни детето с бонбони/малкото дете/. Тя давала и мед, и шоколад, и близалка, и зрънчо на 10 месечно. Ами да му дава, щом е преценила, всяка майка е права за себе си. Само акъл да не раздава.

# 387
  ura newsm59 Честит Рожден Ден на Мона,кака Бела и Георги!Честито и на техните мами!Да са ви живи и здрави и доколкото може послушни! Hug  bouquet

Рексадалиа-Честита последна месечинка на Косъо!   bouquet   пиша името с ЪО ,защото клавиатурата ми е испанска ,за което моля за извинение Heart Eyes

# 388
Честито на рождениците Бела, Симона и Гого! Heart Eyes  bouquet
Ваче тези Житен дар бисквитите наистина на външен вид ми се сториха да се доближават най много до тези които взимах в Италия. Та тази сутрин те четох и като излезнахме с Крисито на разходка ги взех. Да точно като тези дет взимах там са, та мерси много. Hug А пък млякото нямаше тук такова, но намерих Пършевица дет казваше Ана2 и хубаво ми се струва. За памперсите много ми харесват на Пуфис и няма нищо вътре както примерно Памперс, които пък имат и ужасен мирис при контакт с орина. Sick И как сте вече на 5? newsm78 Ние сме още на 3 и даже сега минахме. Grinning 8 КГ сега стигнахме. Като запетайка е Софи, ако не я видиш че лази,танцува, говори ще кажеш че е на 3,4 месеца. Embarassed
А за кашкавала Криси го обожава и яде страшно много ама се чудя може ли? newsm78 Стига и по 300 - 400 гр наведнъж,  парче след парче. Мисля че няма какво да навреди ама знам ли в такова количество? newsm78
Пъпките минават с коричка са все още, но малко по малко ще мине... Ама бая  време карат тези папки и много трудно минават. ooooh!
Със Софи не излизаме , но тя докато спи с Крис ходим на кафенце. Нея до четвъртък ще я държа вкъщи и после и с нея почваме да излизаме. Искам да я изкъпа хубаво, но с тия корички ме е много страх да не ги обеля и да останат белези. Така лекичко мия, но баш си хубаво къпане не може преди четвъртък - петък.

# 389
  • София
Честит Рожден Ден на Симона!  Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден на Георги! Hug Hug Hug
Хебърлеа, честит рожден ден на Бела! Hug Hug Hug

Накри, кашкавала е доста тежка и мазна храна. Саша като беше на 2-3 г. е повръщала от запечан кашкавал и тогава лекарката й ми се накара, че давам. Вика, абе като искаш млечни продукти давай сирене, кашкавалите са ужасно мазни и тежки за детски стомах. А ти пък викаш 300-400 грама Rolling Eyes Ама Вашите кашкавали не са ли по-сухи сякаш.. ама може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт