Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Хиберлеа, честит рожден на Бела!
Цвети, Августа, честити рождени дни на Симона и Георги! Много весело и щастливо детство им желая!  bigdance2 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38
Рексадалиа, честита последна месечинка на Косьо!

Ани2, Деска, Мая и всички, които се включиха по темата - мерси за информацията за спиране на кърменето Simple Smile То аз и без това почти не кърмя - сутрин преди попарата да се събуди и вечер докато чака ММ да направи АМ. Подозирам, че изцоква по-малко от 100мл от 2те гърди общо, което нищо не е. Така че едва ли ще доведе до дехидратация или други ефекти. Сигурно това е важало по времето на майка ми като са спирали кърменето, когато бебето е на 4-5месеца и има само 2 заместени хранения... и като рязко му смениш останалите 3 хранения с кисело мляко вероятно не му е било много добре....
Самиимами, за упойката моят зъболекар ми показа листовката да прочета и там пишеше, че малко минава в кърмата и да не се ползва ако не е крайно наложително. Той дори беше убеден, че не е възможно зъболекар да каже, че упойката е безопасна и заподозря, че подобна информация може да се предава само от майките в градинките Wink

Мейдънли, аз ползвах на ДМ 4+, но пропускаше и смених с Памперс 4 - много съм доволна, по-обширни са и хубаво обхващат отвсякъде. ДМ-а седеше като дамски бикини. Но е вярно, че леко пробива влага през материята на Памперс, де. Но пуфис бяхме пробвали още първите месеци и яяяяяко изпускаше акита. Сега това отива в гърнето, но аз вече съм ги нарочила за лоши и не ги искам Simple Smile

# 391
Честит рожден ден на Мона и на Бела!  Laughing
Живи и здрави да сте момичета!
Честит рожден ден и на Георги!
Много радост пожелавам на всички!

# 392
Честит рожден ден на Георги и Мона,а също и на Бела!Да са много здрави,усмихнати и щастливи деца!

За памперсите Краси от мнооого отдавна е на 5-ца.Ползваме на Памперс.Нямаме проблем с пропускане.

Мляко и сирене вземам на Елена,Верея и Пършевица - доволна съм.Сега пробвах кашкавал и к.мляко на Домлян и сякаш ми допада.

Чин,честито за 6-ците!Да си починеш хубаво при мама.

Накри как 300-400 грама  Shocked,не е ли малко множко.А мусака и Краси яде вече и много му хареса,е разбира се за него отделих по безсолна и без черен пипер и я правя с чисто мляно месо,а не с готова кайма.Краси повече взе да му харесва нашата храна,тази от кухнята почна да я подбира,ама те нещо се излагат напоследък или прекалено редки и безвкусни,та се замислям дали да не я спирам.

Кити, Hug.Дано се успокоят и наредят нещата при вас.

Ичка,ех хубаво е при мама.И ние заминаваме в събота живот и здраве.

# 393
Честито на порастналите дечица! Нека да са живи и здрави, много весело детство и да слушкат мама и тате!
Ние растем. Малкият юнак е 10.300 кг и 74 см. Все още нямаме заместено хранене, тъй като Дани отказва да яде твърда храна и не е заради растящи зъби.....просто не иска. Хапва по едно плодово пюре на ден, малко каша и съвсем малко зеленчуково/месно пюре. И това е в добрите дни, когато изобщо яде нещо......Пробвала съм го цял ден да не му давам да цока и като дам пюре, пак не иска! Пробвах с добро, със 'зло'...не и не....Надявам се скоро да 'осъзнае', че има и друго освен кърма Simple Smile Вече около 7 месеца го 'чакам'. Поне започна да пие по малко водичка...
Относно морето - живот и здраве и на нас ни предстои скоро и вече съм направила списък какво да взимаме. Стана доста дълъг...та ще видим как ще се съберем в колата......
За марки сирене, кис. мляко - взимам Елена, бисквити - чичибебе. При нас лошото е, че син ми не яде нищо от тях. Аз всичко изяждам...така се оказа в един момент..имам и любимо пюре вече - нощна каша с бисквити на Хип
Памперси взимам на Pampers с едно жълто човеченце на тях.
Рожденният ден на малчо ще празнуваме на двора предимно с родата.....и то през деня, че на следващият ден пътуваме за Слънчев бряг.

# 394
Здравейте,
 влизам  само набързо да честитя рождените дни на Симонка-Бонбонка и на Георги!Да са живи и здрави и да носят много радост на мама и тате!!!  bouquet
 На мама Цвети и Августа много късмет и търпение с малките сладкиши!  bouquet
Ние се прибрахме по-скоро от предвиденото ,но така се наложи ! Сега оправям багаж ииии 100 неща ме чакат! Дара разглежда с голямо любопитство апартамента  Laughing и изкара 7 часа без  да спи ,едва сега заспа!
Чао засега!

# 395
Здравейте, момичета ...и момче Hug
Сякаш беше вчера, когато за пръв път писах тук...после се появи Георги и всички наши бебчета, а днес сме рожденици...
Съжалявам, че нямам възможност да пиша често...
Обичам ви всички Hug
Дано да успея с почерпката Praynig

ПП. Успях! bowuu
Така изглеждаше нашата торта...
Желая здраве и щастие на всички бивши, настоящи и бъдещи рожденици в темата...и на техните мами и татковци...
И така и така съм се разписала, нека попитам мъжките мами с незабелени пишлета - кога смятате да го направите, че доки дава зор да го цепим пък на мен не ми се иска...Чудя се дали да чакам до година и половина newsm78
 Hug

# 396
Моята педи каза след годинката, а на мен ми се иска изобщо да не пипаме.

# 397
Честит рожден ден на Симонка, Георги и Бела - нека са живи и здрави, много послушни дечица. Честито и на мамчетата  Hug

# 398
Честит Рожден ден на Мона, Георги, Бела и пак Георги Mr. Green  bouquet

Аз съм само набързо Rolling Eyes.
Момчето се учи да ходи, от днес прави по три-четири крачки, голям кеф е Heart Eyes

Лека и спящи бебоци, утре ще се включа по-адекватно Hug

# 399
  • София
Честит рожден ден на Мона, Георги, Георги и Бела Heart Eyes Hug Да са живи и здрави и много да радват мама и тати Hug

м-г, ще прояде, и моя дзвер беше така, не смея да се похваля, но от няколко дни яде по 160-190 гр пюре...е просто му хванах цаката де, не че не суче пак, но яде 3 пъти твърда храна и 4 пъти кърма (+ още 2 през нощта Mr. Green) Hug вече иска и от нещата, които ние яден, днес яде череши, онзи ден ягоди, е по малко, но все пак яде и иска още Mr. Green

Взех от памперсите на ДМ, ми те са ужасни, не знам вие кои ползвате, но тези на бейбилав, които аз взех си държат дупето мокро...както и всички други, освен памперс.....

Пишлето почти сме го забелили, колкото може, без много дърпане..

Разходките при нас стават вече сложни, дзвера не иска особено да стои в количката, иска да ходи... Rolling Eyes

Амии това е за сега, нямам какво особено да пиша...лека от мен Hug

# 400
Честит рожден ден на МОНА, ГЕОРГИ, БЕЛА и пак ГЕОРГИ- нека растат здрави, бодри и щастливи деца. Честито и на великолепните им майки!

# 401
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  СИМОНА И ГЕОРГИ.НЕКА БЪДАТ  ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ.

Неусетно мина тази година и бебевалежа започна ех като се сетя и ми става едно мило.
На нас май ни растат кучешки зъби незнам нормално ли е ама мисля че са те имаме 4 отгоре празно разстояние от околу 2 зъба и сега от двете страни пробиват зъби.Ама и аз как го описах но ми стана странно при положение че другите не са му избили теи да изкарват.
Искам да питам вашите деца вечер като ядат супа после колко мляко изпиват ние един час след супата пием по 180 мляко вижда ми се много ама лакомника си го пие.

# 402
  • Sofia
Здравейте!

Честит рожден ден на дечицата от днес и предните дни! Да са здрави и щастливи!  bouquet

Нашият момък явно ще е от последните проходили, хич не си дава зор. Днес се научи да слиза от леглото и да се качва, та поне 3 часа това прави, едва го натиснах да спи сега. Също, когато поиска, показва колко голям ще стане, но трябва човек да го хване в настроение. В останалото време руши и ме скубе и хапе.  Tired

# 403
  • София
Привет!

Ние се завърнахме вчера вечерта.  Не може да се каже, че си починахме, понеже преживяхме едно драматично пробиване на зъбче, но пък си прекарахме много приятно и имахме чудесни емоции. 
Лора обаче продължава да е страшен кривак, не сме спали от 4 нощи, дано скоро минава, че нямам сили Confused

Не съм ви чела, но искам да честитя рождените дни от вчера на всички, малки и големи  bouquet

# 404
Добро утро!

Какво хубаво време , а аз се разкулинарствах и още сме си у нас. Чудя се как да се организирам - хем да има прясна храна за деня, хем да можем да сме на вън. Ако наготвя от вечерта, до другия ден храната вече не е същата, а като готвя сутрин и то става време за обяд.  Crazy

Ире, честити ти проходили крачета на Ивко!

Общи условия

Активация на акаунт