Цвети, Августа, честити рождени дни на Симона и Георги! Много весело и щастливо детство им желая!

Рексадалиа, честита последна месечинка на Косьо!
Ани2, Деска, Мая и всички, които се включиха по темата - мерси за информацията за спиране на кърменето
То аз и без това почти не кърмя - сутрин преди попарата да се събуди и вечер докато чака ММ да направи АМ. Подозирам, че изцоква по-малко от 100мл от 2те гърди общо, което нищо не е. Така че едва ли ще доведе до дехидратация или други ефекти. Сигурно това е важало по времето на майка ми като са спирали кърменето, когато бебето е на 4-5месеца и има само 2 заместени хранения... и като рязко му смениш останалите 3 хранения с кисело мляко вероятно не му е било много добре....Самиимами, за упойката моят зъболекар ми показа листовката да прочета и там пишеше, че малко минава в кърмата и да не се ползва ако не е крайно наложително. Той дори беше убеден, че не е възможно зъболекар да каже, че упойката е безопасна и заподозря, че подобна информация може да се предава само от майките в градинките

Мейдънли, аз ползвах на ДМ 4+, но пропускаше и смених с Памперс 4 - много съм доволна, по-обширни са и хубаво обхващат отвсякъде. ДМ-а седеше като дамски бикини. Но е вярно, че леко пробива влага през материята на Памперс, де. Но пуфис бяхме пробвали още първите месеци и яяяяяко изпускаше акита. Сега това отива в гърнето, но аз вече съм ги нарочила за лоши и не ги искам
.Дано се успокоят и наредят нещата при вас.