Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте Hug

Честит Рожден ден на Сияна, Теди, Катето и Емо!!! bouquet

Аз влизам набързо да почерпя за моето Юнче '84 Mr. Green. Мъжлето днес има РД, но пък все още съм му много сърдита от снощи. Цял ден се носим по телефона, та за това не ми се пишеше. Взе да ми минава, но ще видим довечера като се прибере дали няма празнично да се запознае с точилката отблизо Crossing Arms

# 496
  • София
Честит рожден ден на Теди, Сиана, Емо, Жорко и Кати! Пожелавам им да растат много здрави, умни и красиви за радост на мама и тате!!!   Hug Hug Hug

# 497
Здравейте милички!
Много съм трогната, че все още се сещате за нас  Heart Eyes
Ето поздравче от нас, с много обич към вас:

Бъдете много здрави и весело изкарване и на вашите рождени дни!   bouquet
Много ми липсвате, но откакто пропълзя, а сега и проходи, моето юнче ме изтощава напълно  ooooh!

Много здраве и щастливо детство, радости на мама и тате пожелавам и на Катето, Жожо, Емо и Теди!

# 498
Честит рожден ден на Теди, Сиана, Емо и Катето!  newsm59
Да са здрави, усмихнати, смело крачещи и бърборковци Simple Smile

Ире, и МТ да е жив и здрав и пооовече да те слуша!

Ние днес големи разходки направихме с люлки, пързалки, даже седнахме на биричка, докато малкия спеше. Събуди се изненадващо и гладен и установих, че вече има какво да му поръчам от менюто, та за първи път хапна на ресторант Wink За първа нощ ще спи и в самостоятелна стая, размествахме следобед, не съм успяла да наредя почти нищо, но за проба да видим дали ще е ок. Стиснете едни палчета Simple Smile

Пеперудке, дано е имало и достатъчно положителни емоции по нашенско. Няма да коментирам ситуацията тук, все ми се иска да вярвам, че вървим към добро, поизляза ли за малко извън страната мисля друго, ама карай  Hug

Хубава вечер на всички празнуващи и радващи се на живота!

# 499
Ире, да е жив и здрав мъжа ти и по малко да те ядосва!  Grinning

МамаАни, много е пораснала Сиана и е голяма хубавица!

# 500
  • София
МамоАни, прекрасни сте!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 501
  • София
Честит рожден ден на Теди, Сиана, Емо и Катето! Да са най-вече много здрави, а покрай това и много щастливи и обичани

ИРЕ, и мъжа ти да е жив и здрав.

Мамо Ани, Сиана е много сладка Hug

При нас нищо ново, днес оставихме дребното на бабите и ходихме да се возим на лодка на Панчерево, тръгнахме с идеята да ходим на басейн, но се оказа, че няма отворен такъв Mr. Green Поизгорях малко, но пък поне разнообразихме малко ходенето по паркове Mr. Green

А да, днес го пуснах да ходи бос по тревата на двора и ходи много по-добре, от колкото с обувки Mr. Green

Чин-че, хехе, вярно че ти беше писала първа, чакай да се върнем тогава назад, че да видим, коя е втора Mr. Green

пууу, загледах се в някакъв филм по БТВ, и туко-що ми изкара акъла...аууу, отдавна не съм подскачала така...добре че не събудих детето #Crazy #Crazy #Crazy

лека и спокойна от мен..

# 502
Зверче, ти пък сега намери какво да кажеш  Mr. Green май аз бях втора!
Отивам да проверявам на момента! Crazy

П.П. Такаааа, направих справката, не съм втора!  Sunglasses
След Чин се е разписала Алекс от Англия. Тя роди близначки и спря да пише в темата още докато бременеехме.
Трета е Вова  Grinning
Четвърта е Волна Пеперудка  Grinning
Пета е Панти - тя също спря да пише в темата.
Аз съм чак шеста.
Ако Вова и Волна пеперудка се похвалят точно в тази последователност, тогава ще се притесня наистина! Сега отивам да спя спокойно!

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 23:55 от А н и

# 503
Добро утро!
Толкова ми се спи, че чета и не мога да зацепя въобще. Върнах се да  чета 3 пъти постовете, за да разбера за какво пишете.
Чин  Grinning Hug
Ани, аз мога да се похваля само със страхотна торта (която не съм правила аз) и да кажа, че беше и много вкусна Grinning. Така че ти отстъпвам ред Laughing.

РД мина много хубаво. Теди се забавлява много, както и другите дечица. Заспа уморена снощи, но явно беше превъзбудена и като се събуди в 12 ч, час и половина мрънка, плака и искаше да съм до нея и да я галя. Сега се забавлява с подаръци в леглото.
Ще кача няколко снимки в нашия албум днес, който иска да я види колко е пораснала. После ще ги махна.

От мен тортата, друг да слага кафето. Аз отивам да пия капучино Simple Smile.

Сложих снимки в албума Нашите бебета.

Яни, честит рожден ден на Николай! Да Ви е жив и здрав, и мнооого да Ви радва!

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 08:18 от vova

# 504
Добро утро
Влизам да почерпя за първия рожден ден на момченцето си

Искам и да честитя на всички,които съм пропуснала.Да са живи и здрави и с много щастливо детство!
Напоследък хич ме няма,никакво време.....
Желая ви приятен ден и успешна седмица!

# 505
Добро утро!

Честит рожден ден на Теди, Сиана, Емо и Катето!  Hug  bouquet

Ние сме добре.Аз се успокоих,Краси е все по-палав,а баща му още не може да осъзнае какво се случи.Бяхме вчера на близкия язовир на барбекю и цял ден си изкарахме страхотно.Детето много се забавлява с моите родители и своите разбира се.Ще кача по-късно някоя снимка,че сега ще пия едно кафе и да почета за изпита утре.
Поднасям кафе и пожелавам на всички един страхотен ден,изпълнен с много радост и усмивки  Hug

Честит рожден ден на Ники!Нека ви е много здрав и усмихнат!  Hug

# 506
  • София
Честит Рожден ден на Ники!!! Много здраве и весели игри му пожелавам!! Hug Hug

Относно реда.. аз се записах към 20-та седмица, така че докат дойде моя ред.. ехеее.. ще съм баба вече  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Аз отстъпвам място на по-младите. И отстрани е интересно да се гледа понякога  Mr. Green

# 507
  • софия
Добро утро,
Искам да честитя на всички пораснали дечица, много здраве и щастие, целувки от нас с Мона.
Мамо Ани много ни липсваш, прекрасни сте.
Ха ха разсмяхте ме за реда в темата Simple Smile, сладурки Hug
Вчера при нас мина много добре ,бебка хвана конструктора, може архитект да стане Simple Smile, омесих питка толкова се притеснявах, но исках аз да си я направя и стана newsm44  Simple Smile.Мона духна и свещичка, не успя точно но се опитваше да духа Simple Smile. Аз бях много уморена чак не можех да заспя от преумора, но сега пиивам кафе, Дани на градина, Тони командировка и така, естествения ритъм.
Хубав слънчев ден Heart Eyes

# 508
Ето че и при мен нещата днес се върнаха в обичайното си русло: Оги спи, Белата е на градина, Таткото на работа (поне нещата при него се изясниха), а аз на компа - допивам си кафенцето във вашата компания  Simple Smile

Честит на рожден ден на малкия сладур Ники! Много радост да носи на мама и родата!  bouquet

Зверче - много хубава разходка сте си направили. Подсещаш ме, че е време и ние с мъжо поне з няколко часа да оставим малките при баба им и д отидем някъде само двамата - едно ходене на планина добре ще ни се отрази! Дано е хубав идващия уикенд, че пак ни плашат с дъжд.

Чин - ще пробвам и аз с течен шоколад. Ти към него добавяш сметаната или обратно, че малко ме притеснява разбиването. Аз взех от белия шоколад на Милка и го разтопих на водна баня. Първо като опитах крема не ме впечатли, но на другия ден, в комбинация с другите съставки на тортата стана много приятен и лек. Бишкотите са според мен по-добре от готовите блатове поради натуралния аромат на пандишпан и по-добрата консистенция. И аз си мислех за компот от ананас, но нямах под ръка и затова ги полях малко с захарен сироп, в който разтворих конфитюр от ягоди (за аромат).

Отивам да качвам снимки от майската ни ваканция и празниците, че не са малко...направо си беше валеж Wink

# 509
  • София
Честит рожден ден на всички пораснали момиченца и момченца вчера и днес! Да растат здрави и щастливи дечица!

Ире, честит рожден ден и на мъжа ти  Simple Smile

Вова, страхотна торта!

МамоАни, много сте хубави!

Вече се оправи времето, най-накрая и Слава Богу, така че пожелавам весело изкарване на всички празнуващи на открито!

Момичета, с този ред... разсмяхте ме  Grinning
Аз не знам коя съм била, ама вчера си изпих второто хапче от противозачатъчните и живот и здраве, ще карам на тях до към края на 2013 г. Дано после бързо се получи братче или сестричка на Виктор  Praynig Ще ми се да поработя една година, финансово е хубаво да се постабилизираме, а на Виктор да му се стабилизира нощния сън, ама то гаранции няма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт