)Исках вчера да се включа заради 1ви юни,но денят ме завъртя и не остана време.Та,на патерици - щастливи и безгрижни дечица!

На Надя изследванията са добри,благодаря ти,Господи!
Левкоцитите са в норма,явно лекарствата са дошли в повече,аз такова борене с Т не съм преживявала,да не пада и да не пада.... Пожелавам си на себе си,а и на вас - повече никакви болести и чудесии,поне до зимата.А дано.
Мая, това е най-големият ужас за всеки човек, родител, и най-вече майка.Едва ли има нещо по-страшно на този свят... ние сме никои пред съдбата.
Цвети,ами ако е имала упойка е възможно да е от нея.При напъните също може да е засегнала нервче.Другият вариант е да е седяла на течение.Спокойно,лекува се

За майчинството - и на мен на 31ви ми го преведоха.
Отивам да приспивам,че вече мрънка на поразия.
Полудях! Хванах го,гушнах го в мен и той като взе да хълца и да плаче,едва го успокоих.Насука се и почна да вилнее.Не мога да си обясня как е излязъл от креватчето си все още.Отидохме на РД,нямаше проблеми.Баща му беше по работа до морето и се върна към 20:20ч и ги оставих да си играят в буса,а аз почнах да правя салата.Качиха се и Мим го пусна да пълзи и той отишъл в хола при играчките си,а баща му при мен да ми каже,че чичо ще идва и да си закачи телефона на зарядно...в следващите секунди се чува ужасяващо тряскане и лопортене на нещо падащо и Краси пищи.Бягаме и двамата,той откачил една от стъклените вратички на секцията и е под нея.....За щастие няма и една драскотина,а само уплаха.Стъклото се оказало много здраво и се е счупило само където е било закачено към секцията..искам да ви кажа,че на паркета има огромна дупка от стъклото,благодаря на Господ,че не е ударило Краси,защото не искам да си представям какво щеше да се случи...Още треперя,отивам да легна при него,едва ли ще заспя,но да съм до него...

. Да ни е жива и здрава. Почерпете се за нейно здраве с един сладолед, а тортата ще покажа след партито.

И питката не можахме да търкулнем, не само че беше тесничко, но и на него така хареса, че не спря да врещи докато не му отчупих. После почерпихме и гостите с питка и мед...та така.