Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,момичета! ( Цвети  Hug )
Исках вчера да се включа заради 1ви юни,но денят ме завъртя и не остана време.Та,на патерици - щастливи и безгрижни дечица!   bouquet
На Надя изследванията са добри,благодаря ти,Господи!  Praynig Левкоцитите са в норма,явно лекарствата са дошли в повече,аз такова борене с Т не съм преживявала,да не пада и да не пада....
Пожелавам си на себе си,а и на вас - повече никакви болести и чудесии,поне до зимата.А дано.

Мая, това е най-големият ужас за всеки човек, родител, и най-вече майка.Едва ли има нещо по-страшно на този свят... ние сме никои пред съдбата.

Цвети,ами ако е имала упойка е възможно да е от нея.При напъните също може да е засегнала нервче.Другият вариант е да е седяла на течение.Спокойно,лекува се  Peace

За майчинството - и на мен на 31ви ми го преведоха.
Отивам да приспивам,че вече мрънка на поразия.

# 481
Здравейте,
Не исках да ви натъжавам, такива неща се случват и винаги са се случвали. За съжаление и ще продължават да се случват... Исках само да ви напомня какви щастливки сме  Hug
Ние днес ходихме до камбаните в Младост 4. Пуснах Йосиф да пълзи по земята и беше безумно щастлив. Там има и малка чешмичка - точно негов размер. Намести се на нея и си "ми" ръцете поне половин час.
Всичко беше прекрасно, докато не го сложих пак в количката и не отидохме да обядваме.
Все пак беше много хубава разходка. Лятото май вече е тук. Аз уж се мазах - и мен и децата, но съм изгоряла жестоко на потник и раница  Mr. Green Ще трябва по-сериозно да се отнасям вече.
Надявам се да сте имали хубав ден и утре пак да е топличко и слънчево. Приятна вечер на всички  Hug

# 482
Момичета след днешния следобед просто няма да съм същата никога...Искам да ви кажа,че наистина има Бог и той наистина закриля моето момченце,толкова много се уплаших на два пъти,че сърцето ми още бие учестено...След като си писах предния пост реших да ида да се облека и оправя и да наглася дрехите на Краси за РД,на който бяхме канени.Влизам в детската стая и какво да видя-леглото му празно,а чувам как хърка от някъде,оглеждам пода не го виждам,а той зад вратата в ъгъла-застанал като жабче със забита главичка и спи... #Crazy Полудях! Хванах го,гушнах го в мен и той като взе да хълца и да плаче,едва го успокоих.Насука се и почна да вилнее.Не мога да си обясня как е излязъл от креватчето си все още.Отидохме на РД,нямаше проблеми.Баща му беше по работа до морето и се върна към 20:20ч и ги оставих да си играят в буса,а аз почнах да правя салата.Качиха се и Мим го пусна да пълзи и той отишъл в хола при играчките си,а баща му при мен да ми каже,че чичо ще идва и да си закачи телефона на зарядно...в следващите секунди се чува ужасяващо тряскане и лопортене на нещо падащо и Краси пищи.Бягаме и двамата,той откачил една от стъклените вратички на секцията и е под нея.....За щастие няма и една драскотина,а само уплаха.Стъклото се оказало много здраво и се е счупило само където е било закачено към секцията..искам да ви кажа,че на паркета има огромна дупка от стъклото,благодаря на Господ,че не е ударило Краси,защото не искам да си представям какво щеше да се случи...Още треперя,отивам да легна при него,едва ли ще заспя,но да съм до него... Tired

# 483
Добро утро,
Чинчеее ,за теб Hug  bouquet Hug
Тина Т,милите те ,надявам се днес да сте добре и малко да си се отърсила от шока! Hug
Мая,наистина е ужасно това с твоята приятелка ,а че сме щастливки е точно така !Да се молим Господ да закриля децата и семействата ни! Praynig
Дидолинка,радвам се ,че Надето е по-добре и че резултатите са ОК. Hug
Ние все така по 100пъти през нощта се будим ,но аз наистина май вече съм си свекнала.Кръстът обаче много ме боли отново ,беше спрял -сега наново ! Sad
Днес чакаме свеки да дойде да види Дара понеже само днес почива жената и да ни донесе яйчица и сиренце домашно! Simple Smile
Утре живот и здраве ММ се прибира и тази седмица доста неща имаме да вършим!Само да сме здрави!
Желая ви хубав ,слънчев ден ! Hug

# 484
Ееее,отнесох се !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИАНА ,ТЕДИ,ЕМИЛ И КАТЕТО!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДУРИ!ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК ДА ИМАТ ДНЕС!!! Hug
Цвети,днес ще търкаляте питката ,нали? Да пишеш сладката Мона какво си е избрала-весело и на вас! Hug
П.С. Днес моят татко щеше да навърши 73 г. -имаше още много години да се радва на Дара ,но Бог искаше да го избави от мъката Cry

# 485
Добро утро!
Честит рожден ден на всички празнуващи днес!Щастливо детство и хубав празник!

Тина, Hug.Малкия дявол е бил и Бог го е пазил.Надявам се да си по добре днес.

Ичка,  Hug разбирам те напълно и аз все това си повтарям,но то си продължава да боли....

Мейдънли,честито за приема!

Чин,ти какво реши за Нико ще го пускаш ли на ясла?

Ей,как ви превеждат на 31-ви парите,браво.Аз до сега преди 1 число не съм имала превод.

Въпросче,някоя от вас сложила ли си е спирала?Промени ли ви се цикъла?Аз си сложих мин. седмица и се чудя какво да очаквам  Thinking

Слънчев ден на всички!

# 486
Добро утро!
ТинаТ,направо изтръпнах  Confused Понякога нещата,които ни се случват са много странни.Краси кръщавахте ли го?Извинявай ако си писала,не помня... може би е хубаво,не знам.Аз след тези премеждия миналата седмица се замислих сега за РД да я кръстим,даже вчера говорих с отчето и той така каза...

Криси,аз не съм фен на спиралата,още повече ,че познавам много забременели с тях  Simple Smile понякога се получават болки,кръвотечения извън цикъл,та така...

Ичка,  Hug

Честит рожден ден на всички дечица! Да са живи и здрави и весел празник!   bouquet И на мен ми е много трудно без списъка от 1ва стр.... не знам кой кога беше...

# 487
Здравейте Simple Smile

Тина, направо и аз се уплаших като четох... Радвам се, че ще се разминали само с уплаха.  Hug

ИчкаHug той винаги ще е с вас. Гушкам те  Hug

Дидолинка, радвам се, че Надя е добре вече.

Честит рожден ден на всички дечица днес - пожелавам им щастливо и безгрижно детство Simple Smile

# 488
Добро утро!

Днес моята Теди става на 1 годинка Grinning. Да ни е жива и здрава. Почерпете се за нейно здраве с един сладолед, а тортата ще покажа след партито.

Честит рожден ден и на Сианка, Катето и Емо! Да са живи и здрави, и много щастливи!

Ичка Hug

Тина, радвам се, че Ви се е разминало само с уплаха. Да нагушкаш Краси Hug.

Мая, и аз все си повтарям, че трябва да се радваме на това, което имаме и най-вече, че сме живи и здрави. Много съжалявам за детенцето на приятелката ти Sad.

Дидолинка, браво за добрите резултати от изследванията на Надето. Да не се разболявате повече Praynig.

Оставям Ви момичета, защото имам много задачи днес. Прегръщам Ви всички Hug Hug Hug

# 489
Честит рожден ден на Теди, Сиана, Емо и Кати! Да растат весели дечица!

Вова, да покажеш тортата после.

Тина, добре че с Краси всичко е наред!

# 490
                         Здравейте, момичета.Колко хубав е живота!
Ние се завърнахме след кратката ваканция.Изкарахме си една незабравима седмица.Абитуриентския бал мина чудесно, каката беше безкрайно щастлива, ние също.Посетихме доста места край морето, въпреки ужасното време.Продъни се да вали, но не можа да ми провали плановете. Mr. GreenДаниела се справи чудесно с шестте полета, за разлика от мен. EmbarassedСъжалявам само, че имах глупостта вместо да купя самолетни билети от София до Варна, реших да се прибираме с кола. ConfusedПотресох се от лоши пътища и още по-лоши шофьори. ConfusedМъжа ми беше доста неприятно изненадан, което малко помрачи радостта ми, но мина.Това обаче ме свали на земята и засили убеждението ми, че не искам да живея в БГ. CryКолата, количката на детето, обувки, крака, всичко потъна в мръсотия и кал само за седмица...Няма да коментирам лошо обслужване и намусен персонал.Мъжа ми каза, че всички са много нервни и неусмихнати...И не знаят елементарен английски...
Стига съм мрънкала, все пак се радвам, че се прибрах, дори и за малко.Не успях да си сменя документите, сигурно ще се наложи пак да идваме.
Даниела още не се пуска да върви сама.Пълзи, изправя се, ходи по мебелите, но не иска сама.Когато-тогава.За сметка на това говори без да спре.Като започне, няма спиране. LaughingБаща и каза, че на мен прилича.Нищо, че никой не и разбира. LaughingХвана я някакво разстройство последния ден, одриска пейзажа в самолета, сменяхме памперси... Sick
Вторник заминаваме за Лондон, ще се върнем късно в петък и вероятно ще празнуваме рожден ден в Женева.Започнахме да приготвяме кръщенето в Португалия за август месец.

Чин, специално за теб  Hug Hug Hug.

Разказах ви набързо новините.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ И РОДИТЕЛИТЕ ИМ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПОРАСНАЛИ ДЕЦА.

# 491
Добро утро мили мамчета

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС!

Мая - много мъчно ми стана за твоята приятелка...Такава мъка Cry не знам аз дали бих могла да я преживея без да полудея...Последните месеци минавам през изключително труден и изпитваш до краен предел нервите ми период (не знам дали някога ще преодолея всички травми), но всеки път когато ми стане задушаващо тежко поглеждам към прекрасните си здрави дечица и си казвам, че по-важно от това няма и че не трябва да спирам да си повтарям всеки ден каква съм късметлиика (и да се моля непрекъснато за тях Praynig)

Чин  Hug

Мейденли
- супер! дано леко се адаптират бебоците!

ТинаТ - добре че при вас е бил малкия дявол! Дано никога не го остави неговото ангелче Hug

Вчера следобед беше голяма суматоха с нашите рожденници и прощъпулник, и всички баби и дядовци които едва побрахме в миниатюрното си апартаментче, но беше голяма веселба... Ние нали не поглеждаме с ММ църковните календари се оказа, че не сме избрали най-подходящата дата..но като си помисля Оги се роди също в доста неподходящ ден...Май трябваше да го кръстим Михаил ....
Иначе нали си е бързак не успяхме да направим ритуала с прощъпулника както трябва, че докато подредим масичката с символичните предмети си грабна каквото и очаквах - първо докопа кабела на зарядното за компютъра, но му се видя тежко и взе докторските слушалки (нали и тя има нещо като кабел), та ще видим какво ще излезе от него Grinning. Най-любимата му играчка са кабелите. Даже първата думичка след ма-ме, па-па и ка-ка е "кабль" (кабел на френски)  Wink И питката не можахме да търкулнем, не само че беше тесничко, но и на него така хареса, че не спря да врещи докато не му отчупих. После почерпихме и гостите с питка и мед...та така.

Мами с непроходили дечица - почивайте сега, че не знаете какво ви чака  Wink Знаете ли вчера как сме ходили по тротоара - на всеки 2 крачки слизаме на шосето и се качваме обратно на тротоара. И на1ви в пицарията направихме шоуто - след като успя да покори със закачки и усмивки всички съседни маси, хукна из ресторанта и най-вече си хареса стълбите между 2те зали: поне 20 пъти ги минахме нагоре и надолу (държах го на ръчичка, че иначе се хвърля по стълбите... #Crazy)..Голяма панта. И не спира да бърбори...бебе-терминатор! Господ сили да ми дава, че голямо тичане ме чака Crazy

Ваче - леле вчерашната ми питка така бухна, че направо слънцето ми едва не изтече от тавата (стана нещо като слънчево изригване Simple Smile). Но стана толкова пухкава и много вкусна. Покрай твоята питка почвам да добивам самочувствие, че мога и аз да правя месени неща.

Иначе открих или по скоро си съчиних нова рецепта за торта - стана очудващо приятна: с бишкоти (от бг), крем със закв.сметана и бял шоколад, а за украса ягоди, кокос и и бита сметана...май трябваше по-голяма да направя.  

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 11:57 от heberlea

# 492
Здравейте, момичета-кокичета.

Честити рождени дни на Теди, Емо, Катето и Сиана. Да ни растат живи, здрави и усмихнати.

Хеберлеа, аз правя същата торта, само че с обикновен течен шоколад, ягоди и компот от ананас. Не слагам бишкоти, а си купувам готови блатове- ти ми даде идея Simple Smile

Пеперудке, явно ние сме си свикнали и с лошото обслужване и с пътната обстановка. За заведенията- много пъти сме си говорили и по срещите- в България на хората не им трябват пари, така се държат.

Дидолинка, по спомени все болести има покрай вас. Дано това да е. Радвам се за добрите резултати на Надето.  Hug

Мейдънли, дете с късмет е Виктор Simple Smile

Криси, аз реших, че няма да пускам Нико на ясла и дори се обадих в яслата да им кажа. Сега обаче предвид обстоятелствата малко съжалявам.
Въобще..упорито вървя по стъпките на приятелката ми...едно и също ни се случва Simple Smile

Ичка, сигурно много сте се затъжили за таткото ви. Аз като си помисля как изкарах 10 дни, за вас не знам...  bouquet

Цвети, дали го намериха това детенце?

Момичета, много благодаря за подкрепата. Като се върна назад, бях първата записала се в юнската отчетна, дали има нещо общо ? Simple Smile  Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 15:36 от chin

# 493
Честит рожден ден на Теди, Сиана, Емо и Катeтo!  bouquet

# 494
heberlea и аз съм в подобно положение. Преживявам си някакви неща, но винаги след като се чуя с тази приятелка разбирам колко малки са проблемите ми. И колко много неща, които да ме правят щастлива има. Да има ги и другите, но хубавите са повече  Heart Eyes
chin нещо съм пропуснала, но почвам да се досещам..  Mr. Green   bouquet
Честито на всички празнуващи. Няма да изброявам да не пропусна някой.
Хубав ден от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт