Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 640
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!

Ваче, бях смятала каква е разликата в сравнение с другите на бейбилав в началото, но сега не помня точните цифри, но помня ориентировъчно - разликата между един пакет натурални и един пакет от другите е няколко стотинки (около 70ст). Но ако сравним два пакета натурални и два пакета от другите (кашонче) - разликата идваше около 4лв. Понеже от натуралните няма кашончета.

Мая, изключително неприятна ситуация и то за цял живот. Това са ми големите ми страхове.
Съболезнования за приятелката ти!

# 466
Добро утро!
Мая,  Tired

И аз проверявах в справката в НОИ на 05.06 ще имам превод.По принцип ги превеждат вторник и четвъртък
Ние сме при мама на гости  Simple Smile
Хубав и слънчев ден!

# 467
  • София
Момичета, Виктор е приет на трето класиране в ясла  newsm44 newsm68
Остана едно-едничко място на незаписано дете от второ класиране и то си  е било за него  Simple Smile Много се зарадвах. Далечко е малко тази ясла, на две спирки с автобус, ама това да е..

# 468
  • софия
Здравейте,
Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания за РДна Мона  bouquet
Мая, господ да им даде сили..................................... Cry Cry
Искам да ви попитам нещо, споделих ви че моята приятелка роди момиченце на 24 май, родила е нормално, но е получила пареза на окото и устата Sad, докторите не знаят какво и е, някой да е чувал или знае нещо, имала е и упойка.
И да не е негативен толкова поста, ние се стягаме за празнуване на РД в неделя и прощапулник ще правим Simple Smile
Прегръдки на всички Hug

# 469
Здравейте и от мен,

М@я  Hug Аз напоследък покрай всички психози си припомням такива случки, да ни пази онзи отгоре, и му удрям по една благодарственост вечер като приспивам малкия за всичко, което имаме - дом, храна, здраве и любов.

Цвети, дано да мине с изчистването на упойката, при мен отне около 10 дни, но беше друг проблема Sad Много гадно, а каква е била упойката? И как така не знаят? На мен ми звучи като пареза на лицев нерв. Стискам палци да се оправи.

Днес ние развалихме режима, но малчо яде палачинки с нас и сега спи, кога ще обядва не знам. Тина и Косьо го прави това с водата Simple Smile Целия се изпръсква и пълни таблата за хранене, после маже. Същото по пода, по килима...

# 470
  • Sofia
Здравейте!

Честит празник на децата и рождени дни на сладурите, родени вчера!   bouquet

Мая, съжалявам за нещастието на твоята приятелка! Sad

Цвети, дано не е нещо сериозно, кога е получила парезата, при раждането ли? Ако е след това, да не са я оставили  на течение (но пък сигурно щяха да имат идея, ако е от това)?

Откъде ги купувате тия Бейбилав в кашонче? Аз веднъж хванах в ДМ на Стамболийски преди няколко месеца, след това 2 пъти купувам памперси и нямат в кашон (а ми трябват кашончета).  Crossing Arms

# 471
Цитат
Откъде ги купувате тия Бейбилав в кашонче?
Аз от ДМ в Дружба или на Ботевградско.

Цвети, страшно звучи Confused. А как така няма да знаят от какво е Shocked Пфуу Close Нямам си и идея, но дано бързо се разбере какво й е и да се оправи Praynig

Мейдънли, честито  bouquet Hug

# 472
  • София
Момичета, Виктор е приет на трето класиране в ясла  newsm44 newsm68
Остана едно-едничко място на незаписано дете от второ класиране и то си  е било за него  Simple Smile Много се зарадвах. Далечко е малко тази ясла, на две спирки с автобус, ама това да е..

Ехаааа, честито!!! Hug Hug Hug
Нашата ясла е на 4 спирки с автобус, но аз обикновено движа с колата. И яслата, и училишето и работата ми са наблизо и така... много е динамично, но няма начин, квартала ни е кофти. Та мисълта ми беше, че 2 спирки са си добре, особено предвид ситуацията с яслите  Wink

Ани, мерси за информацията. Днес ще идем в ДМ да видя  Wink
Шунче, аз от самото начало в кашончета купувам, и от Стамболийски. Най-долу седят.

Цвети, не ми се вярва да е от упойката. Изглежда като възпаление на лицев нерв, а то не може да се получи от упойката. Изписали ли са я? Rolling Eyes

За парите от НОИ искам да кажа. Провеждат се вторник и четвъртък, като обикновено предния ден вече има в сайта ведомостта. Така че сега би трябвало да е на 5-ти

# 473
  • Sofia
Еми, изкупила си ги, Ваче! Не те е срам!  Crossing Arms

# 474
Здравейте!

М@я права си,това моето е бели кахъри  ooooh! Съболезнования за детенцето на приятелката ти.....  Sad Sad

Цвети дано не е нещо сериозно с това момиче и да се оправи бързо  Praynig

На мен ми преведоха майчинството на 31.05 и смс ми пратиха.Може и на вас да са ви пуснали  Peace

Отивам да се глася,че сме на РД от 16ч,а Красчо още спи и не смея да влизам при него.
Спи от 2 часа и 20 мин.  Heart Eyes

Чин  Hug

# 475
Майденли, честито на Виктор за приема му в ясла.

# 476
  • гр. Козлодуй
Момичета, и аз получих СМС, че ми е преведено майчинството от НОИ, но датата е 05.06, така че не знам дали е истина. Не съм ходила да проверявам.

Честито на Виктор за яслата Simple Smile. Аз пък от вчера си имам записан първокласник.

Аз от вторник съм сама с двете деца, че ММ е по чужбинско, и вече издивявам, баткото вече си прави каквото си иска. Да си идва баща му по-бързо и да го строява! Но има и полза де - свалих 2-3 кила.

Ана2, видях те в едно списание. Когато мога ходя на срещите на ЛЛЛ и момичето ми дава едни списания. Напоследък Борис по цяла нощ е на цица и тя се опитва да ми помага със съвети, но резултат няма. Цицоман!

# 477
Здравейте на всички.

Мая, съжалявам за детенцето Sad.... Засрамвам се за всички малки и маловажни неща, за които съм мислела, че са важни...

За майчинството - и на мен на 31-ви ми изплатиха някакви пари, но това в никакъв случай не ми е майчинството, защото бяха много малко. Сега видях в сайта на НОИ, че ще има превод на 5-ти.

Майденли, честито на Виктор за яслата  Hug

Цвети, горката ти приятелка... Какви са пък тия доктори, дето не могат да разберат какво й е  ooooh!

Оххх, изчезвам да се къпя, че малкия снове и вършее из цялата къща... Пълзейки, разбира се  Laughing

# 478
Ири, щом пише 5-и, значи тогава ще ти ги преведат. И аз още онзи ден получих мейл със същото, на 5-и ще има парички Mr. Green

# 479
  • софия
Дидолинка, пиши как са изследванията на Надето, мисля ви.
Маиденли, честито приемане Simple Smile
Аз вземам последен месец хубаво майчинство, др месец вече ще са 240лв Rolling Eyes, на мен на 5 също ще ми го преведат.
За приятелката ми, за пореден път се моля да не попадам в ръцете на доктори, супер зле са Sad
Днес бяхме в зоологическата градина беше лудница и едно детенце на 3 години изчезна, беше с баба си Sad, лошото е че 1ч по късно още не бяха намерили момиченцето, цял ден се Моля за него Praynig, дано не е най лошото Sad.Пазете се Hug
Хубава вечер. Hug

Общи условия

Активация на акаунт