Честит рожден ден на Дани! Даги да ти е жив и здрав, много да те радва и никакви притеснения да нямаш за него!
Хеберлеа, много е хубаво! Всяка година ли и съчинява по едно такова! Много мило. Сега и за Оги трябва да има.

много ми харесва! А бабата много хубаво стихче е написала 
зърнеста структура. Абе с 2 думи - малко не съм доволна, да не кажа ИЧ. 
знам каква тръпка е и съм сигурна, че съвсем скоро ще сте напълно щастливи, въпреки разните ядове по пътя.
(Ани2
) Ужас не мога да си взема GSM от него ако го докопа...
да ти кажа всеки път ми изглежда по различен начин, но мисля че е много успешна рецепта и дори за начинаещи в месенето като мен.
Чао казва само на баща си, съзнателни са му само "мама" и "тати", иначе различни срички повтаря. Няма желание за никакви образователни игри, всичко удря, къса и слага в устата
))

. От 3-4 дни явно нещо зъбки го мъчат, сополки, температура, подути венци. Категорично отказва кърма. Гърдите ми се препълват и болят, аз си имам доста кърма. Възможно ли е да стане чудо и такъв голям бебок да поиска пак да суче? Ако не, как се спира кърма? С първото дете ми изписаха бромокриптин, и пак остана кърма 6 м. след спиране на кърменето. Аз не искам да отбивам още, мъничък ми се струва и мислех да кърмя до Нова година поне. Може ли бебе да се отбие само?
.
но днес това беше течно, капе, гадно... не ставаше. Ако решиш да взимаш десерти ще разчиташ на късмет явно. Иначе браво на Оги, че си хапва с удоволствие. Камен нещо се е разглезил от пюретата, където няма подправки и т.н. В това ядене днес имаше и клечки
Но аз черешите ги беля, защото за първи път давам и нещо да не раздразни стомаха, а не че той няма да ги хапне и иначе 
като почне да яде без да повръща няма да ги беля вече
Така или иначе мисълта ми беше, че чушки с обелките и за възрастен човек си е гадна работа като има в манджата и ми се видя нередно. 
Оценките още не са нанесени всички,но има време.

. Добре че бил малкия дявол с Краси 

. Опростих му всичко вечерта, че даже и едни бързи мъфини намаза 

. Нашият отначало им се мръщеше, но бързо свикна, аз ги давам за следобедна закуска.
. Иво беше скоро с червено гърло и леко прегракнал, но не съм му давала нищо специално, капех коларгол за хремата и предполагам, че е помогнал и там
. Вече има два отгоре, но са 1-ви и 2-ри десен резец 
. Представям си каква смешка асиметрична ще е като му поизрасте малко 
на всички, които пропуснах

Но тя не е имала никога проблем с повръщане.

Да ти е живо и здраво голямото борбено момче 

Аз съм горе-долу доволна от ДК ,но след манджита на баба на село ,Дара се мръщи сега на кухненските!