Любители на кучета - 28!

• 64 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Деси, какви хапчета за козина давате и как ?

Давам й "Петнил". Явно ги възприема като награда или лакомство, защото си ги дъвче с голям кеф, а по принцип имат вкус на черен дроб. В една кутийка има 70 таблетки, яде всяка вечер по 1, докато свърши опаковката, след това почива 1 месец, и после започваме пак  Hug

# 541
Вижте какво имаме тук:

# 542
  • София
Ехааа
И у нас косопада е на мода.  Laughing

# 543
  • На един клон
Това за руския той териер и мини пинчера и мен ме развесели Кукумявка.
Смейте се вие с кака си,хаха.Ако знаете какво търсене му ударих в гугъла, дорде асимилирам,че "пинчерът" не бил пинчер,а бил той-териер и то руски,а той пък е бил пинчер,ама мини и то отдавна,а мини - пинчерът не бил умален доберман,обаче имало стандартен ,от който получили доберман пинчер,хахаха.А пък някои пинчери са във втора породна група,други в ...9та ли беше,а трети - в групата на симпатягите  Whistling олеле ,майкооооу,следите ли мислата...

# 544
  • София
Това за руския той териер и мини пинчера и мен ме развесели Кукумявка.
Смейте се вие с кака си,хаха.Ако знаете какво търсене му ударих в гугъла, дорде асимилирам,че "пинчерът" не бил пинчер,а бил той-териер и то руски,а той пък е бил пинчер,ама мини и то отдавна,а мини - пинчерът не бил умален доберман,обаче имало стандартен ,от който получили доберман пинчер,хахаха.А пък някои пинчери са във втора породна група,други в ...9та ли беше,а трети - в групата на симпатягите  Whistling олеле ,майкооооу,следите ли мислата...

Следим, следим...  Wink

# 545
Обидих ли някого-извинявам се Hug .Само се закачах .

# 546
Да разкажа изторията като бях малка в баба ми имаха 13 г.мини пинчер .една рускиня си го беше донесла но и омръзнал и го подари на баба и така ние 13г. му викахме мини пинчер.и чак като почина тя ни обясни че пова било тойче .Затова се развеселих Heart Eyes

# 547
  • На един клон
Да разкажа изторията като бях малка в баба ми имаха 13 г.мини пинчер .една рускиня си го беше донесла но и омръзнал и го подари на баба и така ние 13г. му викахме мини пинчер.и чак като почина тя ни обясни че пова било тойче .Затова се развеселих Heart Eyes
Спокойно , mmqq ,няма място за сръдни,просто  научих нещо ново .

# 548
Здравейте на всички,приемате ли още един любител в групата Grinning

# 549
Добре дошла, Нова мама84! Hug
Искаме снимки на любимеца/ката!

# 550
  • София
Фея, три кучета съм имала преди Бъди и са били с перфектно възпитание, дори единият го водихме на изложба. Взе златен медал и на грамотата му пишеше " отлична рингова дресура" без да е обучаван специално. Тоя маймундек просто се държи много по-различно от другите. Цялото му държание и действия казват: "много съм сладък и мога да си правя каквото искам!" Най-лошото е, че въздейства и на трима ни така и явно го разбира. За бой сме всички, ама трябва да се стегнем! Mr. Green

# 551
Веднага пускам албум,не снимка Flutter Flutterнаправих албума публичен,за да го разгледате и утре или вдругиден пак го скривам Peace
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1639738466516.2075137. … 428314&type=3
Иначе е на 4г и5 месеца,ама е много дива,но си я обичкаме и такава.За тези,които ще забележат,че е нито с къс,нито с дълъг косъм,ще кажа,че майката е старонемска,а таткото е с къс косъм и от там нашата хубавица е със средна дължина на косъма,дори я подстригваме като я къпим,защото иначе мяса на Алф в главата Mr. Green Mr. Green.Но си е породиста,от полицейски развъдник е и ни е подарък,това означава нейното име Адора Mr. GreenДаже е увековечена на профилната ми снимка,което всъщност е портрет,рисуван от художник Grinning

# 552
Веднага пускам албум,не снимка Flutter Flutterнаправих албума публичен,за да го разгледате и утре или вдругиден пак го скривам Peace

На мен ми излиза: "Съдържанието в момента не е достъпно", не мога да видя Адора! Cry

# 553
еее,как така,нали като е публичен и се вижда от всички newsm78 newsm78
ако не става сега ще кача снимки да я видите,но ще стане бавно,че нета на работата ми е много бавен Grinning
редакт,да не пускам нов пост-аз няма как видя как ти излиза,защото при мен си го отваря,все пак си е мой албума Mr. Greenно знам какво ти излиза
а ти логната ли си във фб?!

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 12:02 от нова мама84

# 554
еее,как така,нали като е публичен и се вижда отвсички newsm78 newsm78

Знам ли, излиза ми тая страница. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт