Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 424
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Тая Шондафела ако гътне Лекси,ще и пиша в туитър псувня на българси,пък да си  я превежда Joy

smile3532

Ох, направо се задавих от смях  Joy

Гласувах за Аризона - не искам да е Лекси  Sad

# 46
Оффф,Бумър,не може да умре Лекси!  Confused

# 47
Гласуването по-горе ти дава отговор за кого публиката ще плаче повече...
Както виждаш старая се да огледам казуса от всички страни,като се абстрахирам от личните си пристрастия.
Харесвам Кайлър много повече от Джесика!
Но просто не виждам как Лекси ще оцелее затисната от самолет... все пак това не е sci-fi.

# 48
Също самият факт, че оцеляха в самолетна катастрофа и не са на парченца всичките просто си е супер sci-fi, пък какво да говорим и ако е затисната под самолет Лекси.

# 49
  • UK
Добре, де, а защо толкова категорично изключихме Марк? Изтървах ли нещо?
Това, че щъка из промотата и спасява хора не значи, че не може да е той, нали?

# 50
  • София/Бургас
Boomer, взе ми думите от клавиатурата. Точно така си представях как Лекси ще умре, след като видях всичките клипове, които изровихме. За мен това ще бъде най-разтърсващо ще бъде това, отколкото да умре Аризона.

Добре, де, а защо толкова категорично изключихме Марк? Изтървах ли нещо?

Еми може би, защото щъка из клипчетата.  newsm78 (писали сме по едно и също време)
Също така не изглежда и чак толкова ранен. Май Лекси е най-зле ранена от това, което се вижда в клиповете.

# 51
Ама не може да е Лексиии! Това ще е много гадно и брутално и безсърдечно от страна на Шонда! Те тъкмо с Марк щяха да се оправяяяяяяят!! Неее!

# 52
  • София/Бургас
Ама не може да е Лексиии! Това ще е много гадно и брутално и безсърдечно от страна на Шонда! Те тъкмо с Марк щяха да се оправяяяяяяят!! Неее!
Еми точно за това. Не ме разбирай погрешно - Лекси ми е любимка и определено предпочитам Аризона да умре, но ти сама си го казала "гадно и брутално",както и Шонда намеква, че ще бъде последният епизод.

# 53
Няма да е Лекси пък, от тези в самолета най-малко ми е симпатична Аризона. Мер също бих я прежалила но не и другите четирима особено Кристина и Лекси.

# 54
Вече се вкарвам яко във филма, ама не говори ли Сара(Кали) в началото на промото, като един глас каза"живота се променя за секунди"? Побъркахме се с тоя финал. Какви ли не теорииразивиаме.

Шонда винаги ми звучи не баш като Шонда Simple Smile

# 55
Да,това ще е май гласът на Кали  Peace  Rolling Eyes

# 56
Нее,в началото на промото гласа си е на Мередит,както във всяка серия.
Ма немога да се начудя,ако Лексито е умрялата,следващия сезон за чия любов ще тръпнем.От самото начало на филма в сюжета има трудна любов.МерДер ги чакахме сума сезони да си пристанат.Сега чакаме ЛексМарка (хи-хи,принтера ми е същия),а другия сезон какво-Джаксънвил и оная социоПатка ooooh!
а иначе линка ви е гарантиран момичета  bouquet

# 57
  • София/Бургас
Нее,в началото на промото гласа си е на Мередит,както във всяка серия.
Ма немога да се начудя,ако Лексито е умрялата,следващия сезон за чия любов ще тръпнем.От самото начало на филма в сюжета има трудна любов.МерДер ги чакахме сума сезони да си пристанат.Сега чакаме ЛексМарка (хи-хи,принтера ми е същия),а другия сезон какво-Джаксънвил и оная социоПатка ooooh!
а иначе линка ви е гарантиран момичета  bouquet

И аз мисля, че е на Кали (по-плътен е и на така писклив като на Мередит).

Наистина ме разсмя с определението за  Ейприл (напълно съгласна съм с теб за това).  Joy 

Ако уморят Лекси, остава Ейвъри и Ейприл като двойка. Другото, което могат да дадат е Марк как ще преживее смъртта на малката Грей и дали ще има някакво развитие с Джулия (ако въобще е възможно).

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 23:26 от ChemistryLady

# 58
Най- лесно бих прежалила Ейприл, но тя май не е на дневен ред вече...

# 59
  • София
.......Другото, което могат да дадат е Марк как ще преживее смъртта на малката Грей и дали ще има някакво развитие с Джулия (ако въобще е възможно).

Ама тогава Шонда трябва да вкара активно в сериала образа на Джулия, щото иначе сега е просто "гаджето на Марк". Абе според мен най-много развитие в любовните истории се очаква при Марк- Лекси, ама ако тя не преподпише поради някакви си причини, Шонта трябва да направи нещо с героинята й. И все пак започнах да клоня повече към Аризона.

Общи условия

Активация на акаунт