Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 425
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Ако уморят Лекси, остава Ейвъри и Ейприл като двойка. Другото, което могат да дадат е Марк как ще преживее смъртта на малката Грей и дали ще има някакво развитие с Джулия (ако въобще е възможно).
Eйвъри и оная психото никак не са интересни, ако имат развитие, то няма да са така романтични и изпепеляващи като МерДер или Слекси, дори и сравнение не може да става.
А ако Лекси умре, не вярвам Марк да продължи с Джулия. Абсурд! Той винаги ще остане влюбен в Лекси.

Ей, хора не мога да спя направо от напрежение, такова чудо никога не е било. Края на 6-ти сезон пак беше напрегнато, но чак такива тъмни драми, не помня да бяха. Тая Шонда ще излезе голям касапин. То някой зрител с по-слабо сърце ще вземе да се гътне с тези драми и трагедии.

Друго сега се сещам след катастрофата с Кали и Аризона, Кали отново беше разказвач в епизода. А определено в началото на едно от промото това е нейният глас. Thinking

# 61
Малиии, кога изписахте 5 страници  Joy Joy

# 62
Вече се вкарвам яко във филма, ама не говори ли Сара(Кали) в началото на промото, като един глас каза"живота се променя за секунди"? Побъркахме се с тоя финал. Какви ли не теорииразивиаме.

В коя секунда на кое промо е това???
Нее,в началото на промото гласа си е на Мередит,както във всяка серия.
Ма немога да се начудя,ако Лексито е умрялата,следващия сезон за чия любов ще тръпнем.От самото начало на филма в сюжета има трудна любов.

Оуен и Крисито къде ги прати???
Думите на Шонда са:
За Лекси и Марк, че ще е  bittersweet , а за О и К, че има сериозни планове за развитие на отношенията им.

Какво има да тръпнем, ако събере Слекс? Вече два пъти го прави, какво не сме видяли за тях, освен да са щастливи и всичко да им е розово, само че това сериали не продава, май  Thinking

# 63
  • София/Бургас
Вече и в този сайт се появиха последните клипчета - http://www.tvfanatic.com/2012/05/greys-anatomy-promos-six-went-down-one-will-die/  (май други няма да има до петък).

Boomer, в самото начало на клипа, в който се прегръщат Оуен и Теди - http://www.youtube.com/watch?v=D6V3bDmUc5U 

Кристина и Оуен не са толкова интересни. Ще натисне Кристина и ще ги събере.

Честно казано сериала е в момент, когато над 2/3 от основните герой са установени, т.е. със връзки и улегнали, ако Шонда не направи нещо ще бъде голяма скука. Аз не виждам какво толкова може да се направи :
- Мер и Дер са заедно и с дете
- Аризона и Кали - ако Аризона оживее нищо интересно
- Марк и Лекси - ако Лекси оживее може да бъде интересно, докато се разберат искат ли деца и по напаснат малко повече. Ако не обаче ще гледаме Марк как преживява случилото се
- Бен и Бейли -  тук Шонда загатна, че може да стане нещо - или ще ги събере, или раздели (искаше ми се да намери някой свестен за нея, ама не знам дали ще е Бен)
- Алекс - не знам защо, ама тъй и не намери някоя свястна жена на Алекс. Или луда, или с някакъв "емоционален багаж"
- Ейвъри и Ейприл - хич не ми се иска да ги виждам заедно. За мен Ейприл е напълно излишна (не искам да засегна феновете и).
- Кристина и Оуен - В предни постове съм казвала защо според мен двамата не си подхождат, но явно ще ги събере
- Уебър - може да се появи майката на Ейвъри и да се завърже нещо
Така, че в следващият сезон с какво да ни заминава има (Кристина-Оуен, Бен-Бейли, Ейвъри-Ейприл), но съм на мнение, че сериала ще загуби от смъртта на един герой. Просто идва момента, в който нещата се установяват и идва края на сериала. Много малко сериали (от този тип) са оцелели до 10 години.

# 64
Благодаря!
Да гласът е на Кали.

Много добри наблюдения Кемистри.
Съгласна съм с всичко изброено.
Явно и Шонда ги вижда така нещата затова новите договори са за по 2 години

Чудя се за последствията от смъртта на всяка от двете.

Ако е Аризона това ще се отрази "само" на Кали и Карев, но същия, ако не и по-силен ефект може да се постигне с някакъв вид тежка травма. Време е на Кали да поплаче малко.

При Лекси нещата могат да са много по-комплицирани, последствия за Марк, Мер, Джаксън, дори Ейприл, но да не се повтарям повече.
Оцеляването на Лекси ще е дъвка за очите, но на практика сценаристите осигуриха на Слекси достатъчно драми и дотук. Имаше вариант да станат водеща двойка, но оставането на МерДер осуетява това развитие.
Предишната серия Лекси свали картите с обяснението си... Марк няма друг вариант освен да каже ДА
Ако Лекси оцелее и тук могат да приложат схема да има има сериозна травма...

Въртя едно и също, но се замислих, че не са експлоатирали такъв тип развитие при никоя от двойките.
Алцхаймера не се брои.

# 65
аз просто съм гледала другото промо,това на което има линк на 1 стр. и там гласа си е на Мер където казва "Винаги ще има следваща година".
И до последно се надявам,че ако щеше да гъта Лекси,най-вероятно още при обяснението и в любов,Марк щеше да я награби,да консумират любовта си ден-два и после....трагичната раздяла.То в сериала винаги е имало доста секс.Така дори си мисля,трагедията щеше да е мнооого-по силна. Thinking

# 66
  • UK
Въртя едно и също, но се замислих, че не са експлоатирали такъв тип развитие при никоя от двойките.
Алцхаймера не се брои.
Все си мисля, че това ще е грандиозния финал на сериала - Мередит да се разболее от Алцхаймер.

# 67
Мдааа, това определено е най-обсъжданият финал на сезон! Май даже и по-обсъждан от финала на финалите на Съпругите.... Шонда си знае работата!

Лекси ми е любимка, не искам да умира, но в анкетата заложих на нея, защото от това по-голяма драма не виждам!

И айде да идва петък вече!!!

# 68
Алцхаймера не се брои.
Все си мисля, че това ще е грандиозния финал на сериала - Мередит да се разболее от Алцхаймер.

не е ли малко раншко  Rolling Eyes

# 69
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата. Не съм гледала промотата. Предпочитам Шонда да ме застреля в упор неподготвена. И дано този, който умре да си умре напълно. Изпълнението с Изи още не мога да й го простя Crossing Arms

# 70
Мдааа, това определено е най-обсъжданият финал на сезон! Май даже и по-обсъждан от финала на финалите на Съпругите.... Шонда си знае работата!

Лекси ми е любимка, не искам да умира, но в анкетата заложих на нея, защото от това по-голяма драма не виждам!

И айде да идва петък вече!!!
Peace Да идва петък,че станахме ей така от догадки. #Crazy Joy Ама така е като Марк се забави и не можа да реши на време, та се и обясняваха в асансьора с Дерек (когато Марк му се обясни,че "обикновено" не изневерява на Джулия  hahaha), пък после сцената с Лекси при тях-смях се от сърце пак с тия двамата. Mr. Green Сега ще се обяснява в самолета, ама дано не е късно... Rolling Eyes

# 71
Благодаря за темата. Не съм гледала промотата. Предпочитам Шонда да ме застреля в упор неподготвена. И дано този, който умре да си умре напълно. Изпълнението с Изи още не мога да й го простя Crossing Arms

Мирелка защо си сърдита на леличка, след като цялото това иди си ела си беше по вина на актрисата?

# 72
  • UK
Алцхаймера не се брои.

не е ли малко раншко  Rolling Eyes
Е, раншко е, раншко е, аз говоря за баш края вече - след там колкото сезона още има да се изтекат - затова ме е яд, че го гърмя вече този патрон с Адел.

# 73
  • UK
В този сериал много често се повтарят нещата, колко пъти се случва да има щастлива двойка и единия да умре, или да напусне, или непланирани бременности, и абортите бяха няколко, и болните от Алцхаймер, и драматичните ситуации с много жертви, и изобщо всичко вече сме го виждали...

# 74
  • Разпиляна във въображението
Смъртта им беше много добре направена. Не ме интересуват капризите на актрисата. След като е проявявала фасони, да са я отрязали. То пък и тя една голяма актриса Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт