Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Не само на теб Simple Smile и откакто отслабна така (не знам на какво се дължи), въобще не  ми харесва.

# 511
Май казаха нещо за наркотици newsm78, дано да не е вярно...

# 512
И на мен въобще не ми харесва  Shocked някак си...  Tired

Сигурно от наркотиците ще е ...съмняваме да е искал да отслабне и да се е подложил на диета  Mr. Green

# 513
Какво става с тези субтитри, някой знае ли ? Sad

# 514
Добре,гледайте ги от addic7ed ,субтитрите са супер този път.... нищо няма да изпуснете кой знай колко...

# 515
  • UK
Може ли линк към тях?  Laughing
Аз вече разбрах какво става в този епизод от вас и още не съм го гледала. Вече не ми е зор.  Sunglasses Чакам смените на мъжа да позволят да седнем да гледаме и да излязат субтитри, че той не може без.

# 516
# 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Умишлено изчаках една седмица, преди да гледам серията, но и това не помогна Tired. Отвратителна е Confused, нямам желание да я коментирам повече...

# 518
  • UK
И аз я изгледах вчера, не е въобе толкова фрапираща, след коментарите тук и аз очкавах повече зловещи сцени. Учудих се, че Лекси умря още в началото на серията, все едно ей така между другото. Нямаше прекалено нереалистични или пък брутални сцени. Като изключим, че все пак е самолетна катастрофа и всички се събуждат на едно място, никой липсващ и всички оцелели  Crazy
Много ме подразни постъпката на Оуен спрямо Теди. Не знам дали е правилно да постъпва по този начин, дори и да е за нейно добро.

# 519
  • София
Изгледах я и аз серията най-накрая, много съм разочарована, много плосък й беше сценария този път според мен. Как е възможно никой да не забележи, че цял ден ги няма - Кали да не се чуе с Аризона след като кацне? Или поне гаджето на Марк? Всеки като пътува някъде е нормално да звънне като пристигне. Или пък поне професионално Теди да се чуе с Кристина да разбере как е минала операцията? Или Оуен да се поинтересува - все пак отидоха за сложна процедура, не да извадят зъб, много много недомислено. Да не говорим, че всеки самолет се следи на радар всяка секунда и в момента , в който изчезне от радара започват да го търсят около мястото, където последно е бил на линия....

И сцените със самолета в гората не ми харесаха, много бутафорно ми беше всичко... Като цяло не съм доволна Crossing Arms

# 520
Illit, съгласен съм с теб, че наистина имаше недоизпипани неща, но нали все пак е филм... Ако идеята на сценаристите е била точно това да е събитието, което да ги разтърси, просто за някои факти си "затварят очите". Пък и за Кайлър Лий вече е било факт, че ще напуска, Шонда Раймс е трябвало да разпредели нещата така, че когато напусне да не се случи по тих начин след който зрителите да разпитват защо и рейтингът да падне. Една самолетна катастрофа с надписи в промото "6 човека падат, 1 загива" и съответният епизод да бъде с куб вратички за следващия сезон засилват много рейтинга.  Wink Макар, че наистина се очакваше обаждане от Кали или Теди, а не само Карев.

# 521
  • UK
Аз наистина съм доволна от серията - най-накрая за цял сезон нещо се случи  Laughing Така се разочаровах от този сезон, ужасно скучен ми се видя, преди едва дочаквах петъците, този се усетих, че ги пропускам дори, сещам се чак в понеделник, че има нова серия или като се повиши активността тук в темата. Като изключим смъртта на Хенри и проблемите на Оуен и Кристина, всичко друго беше пълнеж. Поне знам, че има какво да чакам следващия сезон, ако не беше свършил този по такъв начин, сигурно щях да го изтърва новия и изобщо да не се сетя да погледна дали е почнал.   

# 522
Мерси за субтитрите Simple Smile
Кога се очаква другата сериа ?

# 523
  • Ню Йорк
Мерси за субтитрите Simple Smile
Кога се очаква другата сериа ?

Септември по някое време Wink

# 524

Майкооо мн време  ooooh! Ем ще чакаме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт