Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 430
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Аз съм най-любопитна дали и какви нови персонажи ще има Mr. Green

# 676
Ново промо

# 677
Чак на 27-ми септември  Shocked Можеха да стартират сезона и декември месец.  Laughing

# 678
Чак на 27-ми септември  Shocked Можеха да стартират сезона и декември месец.  Laughing
Еми какво? Датата си е напълно нормална,във времето ,в което всяка година от старта на сериала си е стартирал.Единствената разлика е ,че тази година почва със седмица по-късно  Rolling Eyes

# 679
Да, но имах някакви очаквания да бъде седмица по-рано. Но май така наистина е по-правилно. Иначе аз много добре знам кога започва и завършва сезона. От няколко години го следя този сериал. Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 07:33 от ....Страстта на орлите....

# 680
Еми явно не знаеш,щом се шокираш толкова от датата на премиерата  Mr. Green Както и да е Simple Smile

Новото лице в Анатомията ... Теса Ферер:

# 681
  • Ню Йорк
Ай бясна съм на тая Шонда  #Cussing out Най-любимия ми сериал, а тя успява да го провали. Как може да махне едни от най-готините герои и да набута купища нови. Да беше отишла да прави 16ти сезон на спешно отделение просто #Cussing out Толкова се изложи, че нямам думи. Уби ми всякакво желание да гледам.

# 682
Еми явно не знаеш,щом се шокираш толкова от датата на премиерата  Mr. Green Както и да е Simple Smile

Момчета не се джафкайте излишно  Peace Peace Peace Peace Peace

# 683
Аз с никой не се джафкам,просто казвам...

Единствено се надявам Шонда като набута купища нови персонажи,поне един от тях да ме грабне/в което се съмнявам/... и аз много,много не одобрявам идеята на принцесата...  Rolling Eyes

# 684
Тази Теса май само една снимка има в интернет  Laughing  Не изглежда чак толкова зле,по-добре е от онази предишната,която.показаха като нова.
Дано и мен ме грабне някой,че иначе ще ми е скучно и само.ще се ядосвам.
Дано на Алексчо му уредят някоя хубава,че освен Изи и онази гинеколожката му върви на грознички.
Няма да забравя онази ужасна Ребека ли беше,каква беше...няма толкова гнусна и противна актриса.Гледах веднъж един друг сериал с нея...отвратителна е има много гадна мутра  Crossing Arms  и онази с бебето...съсела.

# 685
  • Ню Йорк
Тази Теса май само една снимка има в интернет  Laughing  Не изглежда чак толкова зле,по-добре е от онази предишната,която.показаха като нова.
Дано и мен ме грабне някой,че иначе ще ми е скучно и само.ще се ядосвам.
Дано на Алексчо му уредят някоя хубава,че освен Изи и онази гинеколожката му върви на грознички.
Няма да забравя онази ужасна Ребека ли беше,каква беше...няма толкова гнусна и противна актриса.Гледах веднъж един друг сериал с нея...отвратителна е има много гадна мутра  Crossing Arms  и онази с бебето...съсела.

Онази Ребека играе в Екс лист и наистина самата актриса им много неприятно лице. Аз много съм се чудила как изобщо е станала актриса.  newsm78 Иначе лично аз бих предпочела да върнат Изи на Алекс ама това няма да се случи. И разкараха Лекси и Марк, които бяха една много любима на всички двойка и сега ще ни вкарват някакви нови муцуни.
Също така уби и красивия мъж на Теди и сега съответно разкарва и Теди. И те можеха да си останат спокойно. И ми е чудно как това ще е най-романтичния сезон. Ще ни плени с романтика между някои от новите герои ли? Тези които ще познаваме само от няколко епозида. Според мен е напълно невъзможно да впечатли някой, но тя си знае. Чак ми напира да и пиша в туитър.

# 686
  • UK
Онази Ребека играе в Екс лист и наистина самата актриса им много неприятно лице. Аз много съм се чудила как изобщо е станала актриса.  newsm78

Може да е много добра актриса просто. Мен ако питат и Силвестър Сталоун има отвратителна муцуна, ама хората даже и го харесват, сигурно играе добре  Crazy

# 687
И на мен ми е супер отвратителна Ребека и актрисата де. Close Mr. Green

# 688
На мен би ми бил интересен един сюжет който повтаря любовта между Мер и Дерек.МерДер вече като двойка улегнаха и нищо интересно покрай тях,а и след като разчисти любимата ми двойка Лекси и Марк,където единствено имаше интрига...остава да заформи някоя нова изпепеляваща но трудна любов.Ясно е ,че и Кристина ще се събере с Оуен и там също изчезва напрежението,а сериала винаги се е гледал заради страстта и изпепеляващата любов.
Със сигурност леко ми е неприятна идеята,че статуквото се променя и идва нов сезон все едно е нов сериал,нооооо,оставам с надежда ,че Шонда ще ни грабне отново.
Ще спра да гледам сериала ако някой ден разкара и Дерек.Тоя мъж е голям Убавец Rolling Eyes.Марк го преживявам трудно,но поне Дрийми остава.Докато го има него,хич не ми пука колко нови ще намъкне в сериала.

# 689
Ох,аз назад съм писала,но Дерек ми е много гаден.
Като някой чичка и с една лисича физиономия.И едно време с Адисън хич не си отиваха.Тя такава голяма жена,а той един линсунгер там  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт