прегръдки и на двама ви

Светло, просторно, много ми хареса 
Видях и кака Рая, но и тя е толкова нежна, че си е още съвсем бебе 

Разбира се, че е! Надявам се да не си си помислила, че искам друго да кажа 
Това, че сега Ели е по-голяма, не значи, че така ще остане, като нищо Мариска да я настигне, че и задмине съвсем скоро и това по никакъв начин не влияе на факта, че и двете са и ще бъдат еднакво хубави и специални, особено пък за вас като майки 

Тъкмо почна все повече и повече да се отпуска и сега е в изходно положение- тоест отново почти изцяло пълзене- това, което може най-добре 

обаче нещо се панирах май 
Значи се справя сам. То така се започва - Нико се хранеше по същия начин на 6 м. После малко по малко започна да отхапва и да дъвче..ама е едно премятане в устата..и сега просто си дъвче всичко, дори месо - снощи яде заешко задушено...изяде 2 доста приятни като количество парчета месо. Важното е, че началото е положено...
Добра идея си измислила за храненето на Мариса - сподели като опитате, ако искаш. 
Според мен може да е от полза за конкретно дете да се намери подходящ начин хем да се храни добре, хем да има интерес, хем да се стимулират умения, които биха били от полза за израстването му.

Верно,как не съм се сетила досега да питам аз изобщо имала ли съм таквоЗ чудо по ония години и кво аджеба съм хванала
Количката и столчето за кола са му лобните места за такова заспиване,обаче е най-велик като заспи седнал в кошарата 
Абе ще чакам реколтата на нашите то се е видяло,само да не ни заслабне гъзината дотогава
и в тази връзка: защо моята втора анкета така и не се появи,нали уж всички бяхте съгласни 

Уф и днес пак забравих да ти кажа за пътя,така че ще ти го напиша тук
Държа се изключително интелигентно
На отиване имахме малък проблем и спирахме аварийно да се наревем и насърдим(може би защото бяха нон-стоп завои на едно място),но на връщане не каза гък
Бях шокирана
А са големи,защото няма нещо изключително,което да се види 
Може би вашата педи практикува същата схема
(но да знаеш,че по принцип са две различни и няма как едната да ви бъде спестена)
Бо е страхотен както винаги 
(мерси за дните
)
Чакам с нетърпение снимките на Тиянката
А за случката с твоята приятелка - нямам думи
Дано всичко е наред с нея и бебето 
за свекърва ти - май и твоята се нарежда за боя с камъни
появиха ли се други симптоми в крайна сметка 
(уффф,щях да казвам нещо,ама айде тоя път ще си замълча(сигурно се сещаш кой щях да визирам)

Вчера пък му иззех пластмаса от устата,счупил със зъби една играчка и си дъвче...на мама питбулчето то

Абе нещо се спекох...незнам що...все се притеснявам да не стане бавноразвиващ се

, как можах да му сложа боди дълъг ръкав и риза къс ръкав незнам, що са идиотска работа направих... ама то гък не ми се каза.... после се скарах на майка, що не ми каза да му сложа боди с къс ръкав на детенцето
угодия няма 

Дадохме урина ( вземах я 45 минути 

. Честит рожден ден и на Божидар на pupsitta
, да е много здрав, палав и с щастливо детство 

.
. Абе вече съм много ларж аз, почти всичко давам /с изключение на кайми и колбаси разни, ядки и други неподходящи за него храни/, той редовно като ме види да ям идва да си проси