Весел празник Теди

. Манджата ври на котлона, закуската чака в буркана. Вчера слетобед нашите го бяха взели за 2 часа, та успях да изчистя и сега блаженно си седя пред компютъра. Ей такива сутрини си пожелавам всеки ден
! На вън пече слънце
и като се събуди малечко спокойно ще излезем да играе. Няма да има нужда и от сутрешна дрямка, така че се надявам да заспи наобед в нормално време, а не когато другите деца вече са се наспали 

Та мисля, че повече двежение му е номерът, освен по-малките порции. 
Аз правих подобен на Рая преди 2 години и тя игра с него поне 3-4 месеца преди да се разпадне...
Иначе Неллили много точно е описала нашата ситуация тук:
. Разучила съм си определени марки и главно тях купувам. 

ще взема да си помисля нещо
освен това след всяко ядене стои там мин.30 минути докато му се слегне храната хахаха най-много ме е яд,че навремето купих толкова скъп стол,който да се накланял насам-натам,да слизал нагоре-надолу(за чий дет се вика
смятам скоро време да го местя в банята,че ваната ни утесня
като си спомня ел.люлката колко малко като време я ползвахме...абе излишни работи дал Господ У къщи
единствените задължителни са за морбили и рубеола,които са заедно със заушката.днес минахме на този фронт и съм доволна...моето дете ще се окаже мазохист
той не трепва от инжекции,мноУ ме кефи,като истински мъж
биха му я в ръката
педи днес кви ми ги говори,че на година и нещо сме щяли да имаме повторение(за н-ти път) на Синфлорикса и следващата задължителна била на 6 години....ако е така,супееееееееееееер 
за мен шарката си е голяма чума и бягам като дявол от тяман от нея
предполагам,че е нормално да има някакъв дисбаланс с оглед регулирането на нормалния баланс в организма 

обаче аз за разлика от другите слаби - не се оплаквам
за тези 3-4 дни,в които бях в СЗ бях помъкнала точно толкова,просто бройката на бодитата с дълъг ръкав беше по-малка и съответно не ми стигнаха,защото ние също се преобличаме по 100 пъти на ден.имаме абсолютно същият проблем със среднощното пропускане на памперса,но интересно от какво чак толкова,тъй като за пореден път спряхме водата почти нацяло
през деня като ми се омаже с няква манджа или дрехите му прогизнат от слюнки - аре пак на нова сметка и не ме питайте колко перални пускам и колко пъти гладя на седмица
освен това аз също ходя с един огромен куфар навсякъде и не се разделям с него за нищо на света
буди се всяка вечер,за да се сърди и да реве(преди време казах,че сме разредили буденето,но явно сте ми завидели
)не мога да си обясня какво се случва...може и да са зъби,то ние от половин година си стоим на 6 и така и не прокараха пусти гадове
преди ги оправдавах с пишкането или ако му е студено,но сега някак си зачестиха
от друга страна тя ми твърди,че това на тази възраст можело да се приеме още за нормално физиологично явление,но не знам дали да ѝ вярвам или не 

, ако пръста на едната ръка ѝ е в устата, на другата ѝ е в ухото. Говорих с педи, каза, че за съжаление на много малко бебета зъбите излизат по стандартната схема, така че да не се притеснявам, да обаче на всички деца около нас си им излизат както трябва, само ние сме анти всякакви схеми.

И всеки ден си го мисля.Но аз съм си виновна,защото въобще не се занимавам с нея

. По повод приликата между Сончо и Мончо, има малко, но има и разлика Мончо все още е с чипо носле
, скоро ще изровя снимки на двете за сравнение
. За очите на Венцулин мисля че няма нужда да се притесняваш, може да е имала предвид че си криви очето, и Моник го прави , на тази възраст не били притеснително 

, това ѝ е по различното пиене от вода о кърма.
. Голямо плицикане и разливане на вода, а за мама почивка 
Спи залепена за мен и се бу сучене или пък сяда и се катурва на другата страна заспивайки пак. Съвет не мога да дам, само ще кажа че с деца е така, сега ги мъчат зъбкитр, после ще сме махали пампите и ще стават да пишкат по нощите, после пък въображаемите чудовища, но има спасение............ все някога ще се оженят и ще се наспим сспокоино.
Пие, ако аз държа чашата, иначе ако е сама си я излива върху нея. Забрави ги тея книжки от доктора, те са ориентировъчни не задължителни
Според мен е рано за гърне, само доп. нерви. Ние имаметакова, не оска да седи на него, но пък с голям кеф го разглобява.
Ако докопа полив му изгризва гумата, не я гълта , плюе я. Ако е хванала фулмастер драскоти, но според мен защото гледа от сестра си и се опитва да копира.
Ти изоставаш
Препоръчани теми