Отговори
# 495
  • Сливен

Весел празник Теди Simple Smile Hug  bouquet

# 496
Честит рожден ден Марти!
Мариетка, такава мида пясъчник има и в Хиполенд  Peace

# 497
Честит Първи Рожден Ден на прекрасния Марти! Да е много здрав, много щастлив , много игрив и винаги така усмихнат и чаровен! Честит празник Теди, на теб и на цялото ти семейство!!!

Аз съвсем тихичко да се похваля, мойто дяти още спи, а аз пия второ кафе вече  food010. Манджата ври на котлона, закуската чака в буркана. Вчера слетобед нашите го бяха взели за 2 часа, та успях да изчистя и сега блаженно си седя пред компютъра. Ей такива сутрини си пожелавам всеки ден  Praynig! На вън пече слънце   Nature Sunny и като се събуди малечко спокойно ще излезем да играе. Няма да има нужда и от сутрешна дрямка, така че се надявам да заспи наобед в нормално време, а не когато другите деца вече са се наспали Simple Smile

Желая прекрасен и слънчев ден на всички!

# 498
  • на североизток

Честит рожден ден на прекрасния Марти! Да расте жив и здрав, много щастлив и все така усмихнат! Безгрижно детство!

Теди, честит ви рожденик! Пожелаваме ви от сърце весел празник и много незабравими преживявания!

# 499
Еее, няма как да не вляза да честитя на днешния рожденик:

Марти, честит първи рожден ден! Бъди все така усмихнат и кротък! Расти здрав, щастлив и любознателен!

Честит празник на мама и тате!

# 500
Честит първи рожден ден, Марти!

С пожелание да постигаш целите си, да получаваш това което желаеш и нека са около теб най-любимите ти хора, тези които правят живота ти така забавен и интересен, за да те подкрепят когато имаш нужда!

Честит празник, мамо Теди:
Блазе ви за цъклИто... моя бонус беше точно 1 месец... а този месец имам чувството, че ще ми изтече всичко налично  Crazy
Нелка, а ти за второ питаш  Mr. Green Wink
Деси-Шиша, поздрави за успешните продажби.
Растат децата... толкова бързо! И на мен ми става толкова мило... предстои ми да се ровя в съвсем бебешките дрешки на Мариса, за да ги изпратя на една приятелка и знам, че ще има рев от умиление Laughing
Джиджи, пожелавам ти все повече такива сутрини! Hug

Чай й правя само от пакетче. Притеснява ме и мен захарта в гранулираните, а и за мен не са особено естествени. Но всеки сам си решава  Wink

Днес моя тати има рожден ден!!!
Пожелавам си да е жив и здрав още дълги години и да дочака още внуци!!!
Почерпете се за негово здраве:

# 501
Привет и от нас! Нещо напоследък с хубавото време навън все не ми остава време да се разпиша. ooooh!

Честит рожден ден на Марти и Алекс! Да са много здрави и да растат щастливи и доволни дечица. Много усмихнат ден им пожелавам.

Ама верно нашите дечица са най-хубавите - и Борис, и Симонка, и Йоана, и Мариса... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хера, имаш си ти отмяна в семейния бизнес...ей! Simple Smile

Аз от мързел ще взема да пропусна прощъпулника на Нико....ама ще се постарая тази неделя вече да мине и той по реда си... Mr. Green

Мариета, тортата ви е един път. Peace
Честит празник и на татко ти - да ти е жив и здрав!  bouquet

ДеСимонка, имаме подобна палатка в къщи и голяма игра пада с нея и каката и Нико се забавляват. Удобна е, защото е лека и се разнася лесно при почистване. Peace

Myst, радвам се, че сте добре! Приятна ви почивка!

marietta_g, прочетох ти терзанията за килограмите. И аз започнах да отслабвам от като родих, но вероятно хормоните ми не мислиха като мен и дълго време не успявах да сваля...или свалям 3-4-5 кг и после отново ги качвам. От както леко промених хранителния си режим и започнах всеки ден да карам колело започнах и да свалям за постоянно. Разбира се, става не толкова бързо колкото ми се иска, но полека-лека ще стигна и до дрешките ми най-отзад в гардероба. Wink Та мисля, че повече двежение му е номерът, освен по-малките порции. Peace

Нанди, страхотен е тоз кашон Simple Smile Аз правих подобен на Рая преди 2 години и тя игра с него поне 3-4 месеца преди да се разпадне...

Вероятно и ние ще имаме проблем с пясъчниците като/ако се върнем в България. Тук във всеки парк има 2-3 огромни пространства с пясък и си е чист. Кучетата не се разхождат в парковете където има детски площадки.  Peace

Нико малко по малко преминава към нашата храна - готвя предимно със зелени подправки и без сол. Овкусявам накрая за нас. За него ще се опитам да му спестя захарта и солта максимално дълго. То и Рая яде предимно безсолно, ние също..така че няма да е проблем.Simple Smile Иначе Неллили много точно е описала нашата ситуация тук:
За подправките и аз да кажа. Слагам всякакви , но в умерени количества. Пикантина не позвам от години . Съдържа Мононатриев глуатамат . Поради тази причина не ползвам никакави фиксове, бульони, готови супи и подобни разни. И като съм почнала на тази тема да кажа , че безалкохолни газирани и сокове купувам много , много рядко. Чипсове, бейкроуси, марети също. Колбаси не съм взимала от месеци. Маргарин и разни палмови масла не влизат в къщата ми. Старая се да избягвам храни с много Е-та. Абе като се ходи на пазар пада едно четене на етикети  ooooh! . Разучила  съм си определени марки и главно тях купувам.
С тази разлика, че ние купуваме предимно био и органик храни за всички ни. Peace
Я, колко много единомислещи..и Бисквитка от нашия отбор. Wink

И ние като Нанди се къпем по 2-3 пъти дневно всички в жегите сега... Рая и Нико не могат да заспят, ако кожата им е влажна от пот и предпочитам да ги изкъпя, че да спят добре. Peace

# 502
Честит Първи Рожден Ден на пракрасния Марти!!!Да е жив и здрав,все така красив и чаровен и целият му живот да е изпълнен само с късмет,щастие,любов и хубави емоции!!!Весел празник!!! smile3525

# 503
такаааам,гледам сте се активизирали по време на моето отсъствие Thinking ще взема да си помисля нещо  Mr. Green

темите са много и разнообразни,затова и реших да се включа...

стол за хранене - да е жив и здрав този,който го е сътворил Laughing този стол ми върши ненадмината работа,сутрин го оставям в него за около 40-50 минути и си вършея яко из къщи Naughty освен това след всяко ядене стои там мин.30 минути докато му се слегне храната хахаха най-много ме е яд,че навремето купих толкова скъп стол,който да се накланял насам-натам,да слизал нагоре-надолу(за чий дет се вика Mr. Green),а преспокойно можех да взема два нормални стола за тия пари(че и три) и сега да не нося като луда на всяко прибиране в СЗ стола,щото само той ми липсва в "голямата" кола Mr. Green

къпане - цялото тяло с главата през вечер,всяка вечер задник Naughty смятам скоро време да го местя в банята,че ваната ни утесня Mr. Green

шезлонг - никога не купих таквоЗ чудо Peace като си спомня ел.люлката колко малко като време я ползвахме...абе излишни работи дал Господ У къщи Mr. Green

шарките - гледам сте коментирали варицелата,да,тук не е задължителна тази ваксина Peace единствените задължителни са за морбили и рубеола,които са заедно със заушката.днес минахме на този фронт и съм доволна...моето дете ще се окаже мазохист Crazy той не трепва от инжекции,мноУ ме кефи,като истински мъж Sunglasses биха му я в ръката Peace педи днес кви ми ги говори,че на година и нещо сме щяли да имаме повторение(за н-ти път) на Синфлорикса и следващата задължителна била на 6 години....ако е така,супееееееееееееер Whistling
та като казахте за шарки,майка ми като беше на 34 години,аз тогава бях на 13 и си го спомням като бял ден,се разболя от морбили - едва не я умориха тия некадърници Twisted Evil не можаха да разберат,че е шарка и започнаха да я лекуват с АБ от грип,при което пъпките не можаха да избият и тялото взе да се натравя и да мирише на ацетон...........добре че Господ беше с нея и я спаси ooooh! за мен шарката си е голяма чума и бягам като дявол от тяман от нея Mr. Green

цикъл - на 4-ия месец спрях да кърмя и след няколко дни ми дойде Twisted Evil(баш мен ли ще ме пропусне Mr. Green) не знам дали си спомняте,но и аз имах проблеми,които последните 2-3 месеца като че ли отшумяха Whistling предполагам,че е нормално да има някакъв дисбаланс с оглед регулирането на нормалния баланс в организма Thinking

1 юни - нищо конкретно не съм измислила,по-скоро тази година ще мине с дребно подаръче,за да си запазя правото за идните години напред да организирам забавления Peace

килограмите - аз съм от тия дето си върна теглото от преди раждането,с тенденция да слезе под него Wink обаче аз за разлика от другите слаби - не се оплаквам Sunglasses

ходенето - искам да ви кажа,че откакто направихме прощъпулника В. взе да ходи като спънат кон Mr. Green да не говорим,че има дни,в които предпочита повече да пълзи,в други,които иска само да го носят ... не ми Аресва на мен тая работа Mr. Green

багаж за пътуване - не знам кво толкова се чудите на това,което е написала Джиджи Thinking за тези 3-4 дни,в които бях в СЗ бях помъкнала точно толкова,просто бройката на бодитата с дълъг ръкав беше по-малка и съответно не ми стигнаха,защото ние също се преобличаме по 100 пъти на ден.имаме абсолютно същият проблем със среднощното пропускане на памперса,но интересно от какво чак толкова,тъй като за пореден път спряхме водата почти нацяло Mr. Green на вечер ако мина с едно преобличане,викам Ура Naughty през деня като ми се омаже с няква манджа или дрехите му прогизнат от слюнки - аре пак на нова сметка и не ме питайте колко перални пускам и колко пъти гладя на седмица Crazy
в крайна сметка прецених,че аз не мога да пътувам с малко багаж,защото на мен половината ми кола се заема от количката и стола за хранене Crazy освен това аз също ходя с един огромен куфар навсякъде и не се разделям с него за нищо на света Mr. Green

за нас - от няколко дни положението никак не е ок  Whistling буди се всяка вечер,за да се сърди и да реве(преди време казах,че сме разредили буденето,но явно сте ми завидели Joy)не мога да си обясня какво се случва...може и да са зъби,то ние от половин година си стоим на 6 и така и не прокараха пусти гадове Twisted Evil прави едни такива потрисащи движения на моменти,които много ме притесняват ooooh! преди ги оправдавах с пишкането или ако му е студено,но сега някак си зачестиха Confused освен това днес педи каза,че нещо едното му око не било в не знам си ква права ос като другото или че двете не били на една права ос ли...абе някви оси имаше,но аз така се спекох,че чак спрях да я слушам,а това беше по повод,че започнах да си прося направление за офталмолог и виждате ли се оказа,че ЗК не била помислила за това и нямала договор с детски такъв в Пловдив Twisted Evil да сме изчакали да порастне още малко и да ме пратила при такъв за възрастни Mr. Green та сега съм в няква чуденка кво да правя Thinking от друга страна тя ми твърди,че това на тази възраст можело да се приеме още за нормално физиологично явление,но не знам дали да ѝ вярвам или не Mr. Green

хайде сега след лошото да завърша с нещо добро и позитивно  Simple Smile

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРА МАРТИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ВСЕ ТАКА УСМИХНАТ И ПОСЛУШЕН,МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И ДА ИМА ЕДНО ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО!ТЕДИ,ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!

Честит рожден ден и на бащата на Мариетка!Жив и здрав и да се радва на много внуци!

П.П.сега очаквам затишие след моя пост...явно се вцепенявате след един такъв дъъълъг и обширен анализ   Joy Mr. Green

# 504
Лусиндо....дълъг,дълъг,но го прочетох с удоволствие и ми оправи смотаното настроение  Mr. Green

# 505
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ, ДА Е ЗДРАВ И ВИНАГИ УСМИХНАТ !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТАТКОТО НА МАРИЕТКА !

Пясъчника е много хубав, ще се ходи до Джъмбо тези дни.
А Мариска е толкова сладка, че и с боди, и без боди, чара си го носи в нея.  Grinning

Хера, Борис и невероятен сладур!  Grinning

Бубе, нека детето спи, където му е кеф, като му утеснее много сам ще се откаже.

Деси-Шиша, браво за търговския нюх.

Луси, най - лесното ще е да ти кажа, да оставиш детето на спокойствие, но знам, че ако бях на твое място, аз също щях да се ошашкам и най - вероятно щях да я заведа на офталмолог. Някой в рода ви има ли с подобен проблем ? И все пак мисля, че е нещо, което се израства с времето.

За нас - на 5 месеца Йоана извади двата долни резци и от тогава дъъълго затишие, малко преди рождения ѝ ден се показа единия долен кътник  Shocked, а сега са избили и двата горни кътника  #Crazy, ако пръста на едната ръка ѝ е в устата, на другата ѝ е в ухото. Говорих с педи, каза, че за съжаление на много малко бебета зъбите излизат по стандартната схема, така че да не се притеснявам, да обаче на всички деца около нас си им излизат както трябва, само ние сме анти всякакви схеми.  Grinning  

# 506
Честит рожден ден на Марти! Да е жив и здрав, усмихнат и щастлив, да изживее едно страхотно и незабравимо детство! Теди, честито и на теб!  newsm59 newsm59  Gift newsm38 Gift

Мариета, честит рожден ден и на твоя татко! Да ти е жив и здрав!

# 507
Честит рожден на сладкия ни Марти! Да е все така прекрасен и много да радва мама!

Сега много на бързичко изсипвам една торба въпроси и бягам, че нямам време да дишам:

1. Спят ли ношем вашите деца? Филип не пие нощем мляко, но пък лочи чай, буди се за бибата си, мрънка -врънка . ПОне 6-7 пъти на нош става някой за да му дава чай или биба. Моля, дайте съвети какво да правим, че не се издържа.  Tired

2. Пият ли от чаша ? - Филип умира да "пие" от чаша, което си изразява в тотално оливане и излизване на съдържанието върху него А тук, в една книжка, която ми дадоха от кабинета на док пише, че вече трябва да може да пие от чаша.   Thinking

3. Ползвате ли вече гърне? Колебая се дали да запозна да го уча или да чакам.  Thinking

4. Ползвате ли още биби?

5. Рисуват ли вашите деца? Фифо никакъв интерес не проявява към пишещите средства, освен, че се опитва да ги изяде. а в книжката ми пише, че вече трябва да може да дращи нещо Thinking

Изобщо, много ми е притеснено, че нещо изостава.... и не ходи още.  ooooh!

# 508
Хоупи  Hug

1.Тук не мога да дам адекватен отговор,Рая спи цяла нощ и не се буди от както се е родила.
2.Не пие от чаша,признава само шишето и то пълно с мялко,а не с вода  Tired
3.Не,не ползваме гърне.Той синът ми стана на 3 г. и още се мотае с памперс,какво остава Рая да сложа на гърнето  Crazy
4.Не,не ползва,но и никога не е. /биба/
5.Не,не рисува,само ги дъвче.Все още е на етап,"Лапам всичко до което се докопам" ,а това май беше присъщо за доста по-малки бебета  Tired
6.Не,не ходи.Само за една ръка и то кашкавалено.Иначе с две е номер 1  Mr. Green

Ако някой е изостанал,то това сме ние  Wink И всеки ден си го мисля.Но аз съм си виновна,защото въобще не се занимавам с нея  Whistling

# 509
  • при палмите и алигаторите,FL
Опа ла и аз тук

Честит първи рожден ден на пътешественика Марти!!! Да расте здрав и много щастлив, с весело детство и много приятели!!!

Моник Закуси, сега спи блажено в мен и аз се мъча с едната ръка, та четете бавно да имате за по дълго Mr. Green

Боримече голяма верига е избрал, браво на него , ми така де Слави кат не си е харесал бизнесът на мама, Боримече ще го вземе Simple Smile

Мариети, Марисинка е страхотна, много нежна Heart Eyes. По повод приликата между Сончо и Мончо, има малко, но има и разлика Мончо все още е с чипо носле baby_neutral, скоро ще изровя снимки на двете за сравнение

Лусиндова, в първия момент не тЪ познах с тоз нов аватар, Mr. Green. Да знаеш изчетох те от -до, и признавам не мога да те стигна по дължина на постове Close. За очите на Венцулин  мисля че няма нужда да се  притесняваш, може  да е имала предвид че си криви очето, и Моник го прави , на тази възраст не били притеснително Peace

ДесиШиша, като те прочетох за спането на пода и си припомних нашето, тук ни се е случвало два пъти като се пренасяхме, буквално изнасяхме всичко от стария в новия дом, и беше голяма забава, Соник скоро ме пита кога пак ще спим на пода и ще си правим  пикник.За водата, пробвала ли си да предложиш от спортните шишета, Соня така пропи вода, друго не признаваше.

Джиджи, все така да сте за напред Hug

За 1юни, нищо не сме мислили, имаме подарък едни билети за детски музей та може да се възползваме тогава.
Чай, не пие, то и няма кой да ѝ предложи, понякога намазва малко сок разреден с водица  Party, това ѝ е по различното пиене от вода о кърма.
Вчера купихме басейн, пластмасов , еееее голям кеф за Моник, а и за Соник-нищо че стърчи от всякъде hahaha. Голямо плицикане и разливане на вода, а за мама почивка Blush

ПП. Тамън да публикувам и Хоупова ме изпреварила
Сега много на бързичко изсипвам една торба въпроси и бягам, че нямам време да дишам:

1. Спят ли ношем вашите деца? Филип не пие нощем мляко, но пък лочи чай, буди се за бибата си, мрънка -врънка . ПОне 6-7 пъти на нош става някой за да му дава чай или биба. Моля, дайте съвети какво да правим, че не се издържа.  TiredСпи залепена за мен и се бу сучене или пък сяда и се катурва на другата страна заспивайки пак. Съвет не мога да дам, само ще кажа че с деца е така, сега ги мъчат зъбкитр, после ще сме махали пампите и ще стават да пишкат по нощите, после пък въображаемите чудовища, но има спасение............ все някога ще се оженят и ще се наспим сспокоино.

2. Пият ли от чаша ? - Филип умира да "пие" от чаша, което си изразява в тотално оливане и излизване на съдържанието върху него А тук, в една книжка, която ми дадоха от кабинета на док пише, че вече трябва да може да пие от чаша.   ThinkingПие, ако аз  държа чашата, иначе ако е сама си я излива върху нея. Забрави ги тея книжки от доктора, те са ориентировъчни не задължителни Hug

3. Ползвате ли вече гърне? Колебая се дали да запозна да го уча или да чакам.  ThinkingСпоред мен е рано за гърне, само доп. нерви. Ние имаметакова, не оска да седи на него, но пък с голям кеф го разглобява.

4. Ползвате ли още биби? Не, но и никога не сме. На Соня и я махнах на 2 и половина, след като избиха всички зъби, но я ползваше само за заспиване.

5. Рисуват ли вашите деца? Фифо никакъв интерес не проявява към пишещите средства, освен, че се опитва да ги изяде. а в книжката ми пише, че вече трябва да може да дращи нещо Thinking Ако докопа полив му изгризва гумата, не я гълта , плюе я. Ако е хванала фулмастер драскоти, но според мен защото гледа от сестра си и се опитва да копира.

Изобщо, много ми е притеснено, че нещо изостава.... и не ходи още.  ooooh! Ти изоставаш Mr. Green, детето си е добре, стига си се взирала и го остави да си се развива нормално, когато е готов за нещо ще го направи сам!

Сватята ме изпревари, като гледам всичко е ОК Hug

Общи условия

Активация на акаунт