Отговори
# 180
Мацки,

много благодаря за хубавите думи за мойто гардже Юкио! То мед ми капе като чета, ще се върна пак
да си преговоря, че голям кеф!

Започвам да се чудя така, както възмъжа нашето"екзотичното" дали да не започнем да се оглеждаме за жена вече newsm78
Мариска, дали ще ни иска? Тя джобно гадже, фина, сияйна и много оправна, та сигурна съм, че ще си паснат. Аз като свеки така ги виждам нещата...само да не си е дала сърцето вече на друг.

Добре, че има рождени дни заваляха снимки на страхотни бонбони

Маги, с цялата група батковци, Дани ,Еди, Павел, Магдалена, Нико, Рафката...Ако изпускам не се сърдете.
Всичките да мога да ги мачкам Simple Smile

А, да се похваля, че и ние сме на ясли от септември.
Успяхме! Сега ми е мъчно как ще го пусна, ама трябва да се работи.

# 181
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ !!!
Много е хубавка,малката бузанка.

Жира,бързо да минава Розеолата.Нико на Тони мисля,че я беше изкарал,пъпките минавали много бързо.

Поли,да ни уведомяваш как е твоята бременна приятелка.То с тия кучета май няма оправяне.

Дани на Джуфчето,май пропуснах да отбележа,и той е малък чаровник:)

Мами да ви помоля за стиснати палчета за моята кума,която преносва вече 4ти ден и днес са я приели в болница с 2,5 см разкритие и паднала тапа след прегледа.Казали са и че ще я наблюдават и следят,и ако не роди,в понеделник ще и предизвикат раждане.

# 182
Ейййй скапано време  Mr. Green Не мога да кажа,че на В. му липсва разходката ... май на майка му повече ѝ липсват кафенцата Mr. Green

Благодаря ви за подкрепата милички и за това,че ни мислихте  Hug
Ами при мен кво...просто явно пак ме е подгонил желязодефицита и онзи ден хематоложката каза,че не изглеждам много ок и съм доста бледичка Whistling С две думи трябва да пускам едни кръвни и да започвам да се тъпча пак с хапчелък,защото друго спасение няма Crossing Arms Аз лично от храна не мога да си набавя желязото,първо защото не консумирам такава храна и второ защото не консумирам храна като цяло  hahaha Пролетта и есента са ми най-коварните сезони,тогава всичките ми болежки се обострят яко и само аз си знам как се чувствам,но след като от едно известно време започна яко да ми се вие свят,да нямам сили за нищо(нали скоро ви бях казала,че и детето много ми тежи),да ми е постоянно уморено и неразположено,работата ми е ясна...пак съм я закъсала Confused Та сега насочвам усилията си в посока "да спасим мама" Mr. Green

Галке
,никога не съм ползвала бебешки препарат за съдовете на В.,от началото до сега мия със сапун Бочко с лайка Peace И все още стерилизирам...

Ягоди и череши
- има време Naughty Дет се вика няма да остане неопитал Mr. Green

Мария
,благодаря за резултатите Hug Хемоглобинът ви е чуден,това обаче неут. не го знам кво е Thinking За лимфоцитите и аз знам,че докато са по-малки още е нормално да са физиологично увеличени Peace Хмм,на вас много неща са ви изследвали,моята пак си е спестила повечето  Mr. Green

Жирааа
,стига бе ooooh! Стискам палци за бързо оздравяване на мис С. Praynig Hug Абе тази Розеола задължително ли я карат малчовците newsm78 Я дайте малко инфо за кво става реч,та да съм подготвена ако ме сполети Whistling (много мразя да съм неосведомена и да не знам какво да очаквам Mr. Green)

Мариетке,успех на изпита Peace Разбий ги Naughty
Скрит текст:
Flowers Rose Flowers Rose за баба

Такааам,Нелката,както отбелязах У фейса ме е изпреварила с анкетата,но тъй като там никой не си каза точно порциона,реших да ви питам и тук - тези от вас,които правят попара с колко сухара я приготвят newsm78 Хмм,кой беше пуснал няква таблица с порциона според възрастта Thinking (тогава не можах да си я запиша Mr. Green)

Лотхен
,честито ви и на вас за яслата Peace
хаха,септември месец темата ще оредее яко Mr. Green абе нали аз ще съм тук,пък кво ви пука hahaha (сигурно е,че няма да я заключим поне Joy)

Имах бързи въпросчета,но ми убЕгнаха нещо Thinking Еми като се сетя ще ви потормозя,че вие иначе много се отпускате Wink

Дани е много готин,пълно копие на Елджуфиса Wink (без от кръста надолу Mr. Green вече нали така ги определяме  Crazy)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  СЛАДКАТА МАГДАЛЕНА!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ВИ НОСИ САМО РАДОСТ И УСМИВКИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

П.П.По-късно - повече Naughty  Mr. Green

# 183
  • на североизток
Честит рожден ден на сладката Маги! Да е жива и здрава и много щастлива!
Хохихо, весел празник!

Хич не ми се пише тези дни - нали ви бях писала, че Ния е сополива. Е от вчера вече е на антибиотик, щото нещата се влошиха Cry. На антибиотик е и батко й. Много ми е криво като стане така - много ме боли да ги гледам болни. Ния вчера беше изключително крива, мрънкаща, следобеда повръща, абе тези дни почти по цял ден е на ръце. Днес е малко по-спокойна. Дано да успее и да поспи.

Луси
, вземай мерки. Още вчера исках да ти пиша, че много се радвам за резултатите на мистър В. Между другото мен също ме уплашиха, че не съм наред. Предния петък ходих на профилактичен преглед и сега пия хапове. Другата седмица съм на контрола и се надявам нещата да са наред, защото вече ми идва в повече Confused

Жира
, бързо оздравяване на Сиянието. Прегръдки от нас! Hug

Марте, прекрасни сте цялото семейство!

Видях и прекрасни Юкио, Дани, Павел, Еди, Ралфи. Дано не пропускам някой.

Бубе, пиши как сте, че ви мисля и вас Hug

Сима
, стискам ви палци всичко да мине по вода.

Мариетка
, и на теб ти стискам палци и знам, че ще представиш страхотно.

Толкова засега от нас.
Усмихнат ден, момичета!

# 184
  • София
Лусинда, Розеолата (или още бебешка шарка, 3-дневна треска и т.н.) протича по следния начин: 3 дни висока температура 39 и нагоре, след това избива обрива по цялото тяло. Избиването е съпроводено от яко мрънкане, нервничене, безпричинен плач, желание за гушкане. Тогава и спират да ядат децата, защото имали пъпки и в гърлото. Като хапнат нещо и се давят, все едно им се гади. Пъпките не сърбят и казват, че минавали за 2-3 дни. За това ще докладвам по-нататък, всичко останало е налице засега. Било остро заразно, но само за деца до 3 години.
Идея си нямам откъде сме я прихванали, но оттук нататък така ще е. Имам подозрения, че е прелетяла от детската площадка, последния път имаше 20-30 деца, то не е пипане на играчки, бръщолевене, лазене...

Попарата я правя с 3 сухара. Изяжда се с охота, понякога и за още пита.

# 185
Аз от доста време вече използвам нашия хляб за попара и супа и т.н,така че попарата я правя с около 1 филия хляб,гледам на купичката да подмина средата,че като сложа вода да сте половин купичка,т.е около 200 гр.

За бебешкия препарат за съдове
-аз ползвам такъв на Бочко.Не стерелизирам от 7мия месец някъде,а от 1 месец спрях и АМ и шишета вече не мия,та мисълта ми беше като ми свърши това шоше с препарат,вече да минавам на верото,което ползвам за нас.

# 186
Люсил, вируса, който изкара Филип се оказа всъщност тая розеола - вдигна Т за 2-3 дни, без никакви други симптоми. И като спря Т, се появи много фин обрив около гърдичките, вратлето и по гръбчето. След 2 дни и той изчезна.  Peace

# 187
Добър ден, момичета,

Честит Рожден Ден на МАГИ на мама Хохихо!
Да расте здрава, много послушна и много весела!

Честит празник и на тебе маме:

Мариеткии, успех!

Жени, чакам с нетърпение да видя Митко сред локвите  Mr. Green

малеее пиша поста от сутринта...  Mr. Green продължавам с допълнителния браузър щото 13 нови отговора видех, че сте пуснали... Sunglasses Mr. Green

Бубе, стискам палци, всичко да е ОК при вас! Hug

Зу, дано бързо мине тая алергия на Раличка... Hug Аз наблюдения за педиатрите в МЦ Санита нямам... дано другите момичета помогнат. Hug

Жира, бързо и леко да минава тази варицела при Сиянието  Hug
Тя доста е плъзнала обаче newsm78

Незнам дали днес е операцията на Нико, но стискам палци да мине успешно!!! Сима,  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Браво на всички приети дечица в яслите.  smile3501 А на останалите, искам да пожелая успех и не унивайте, скъпи мами! Hug

По този повод - Къде се ходи, какви документи се попълват за ясли.. и следващото кандидатстване така да се каже, кога е?
Мисля при навършване на 2 години на Едик да го запиша, но как става номера, идея си нямам... newsm78

Поли, бях прочела за приятелката ти и направо онемях от ужас. Дано е добре... Даная, благодаря, че подсети, бях изключила Confused

Дани на мама Джуф е голям сладур, просто няма такова усмихнато дете!!! Ще го изям  Mr. Green Heart Eyes

Даная, има стиснати палчета твоята кума! Скоро да се радвате на едно прекрасно бебенце! Hug Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Люси, наистина е ужасно времето. И Е. седи втори ден в къщи, вече откача милото.. добре че аз поне излизах за кухнята  Rolling Eyes пък Е. го оставям на леля му, дето милата се готви за матура в понеделник, наложи се да ходи в другия апартамент, за да може да учи, че то от малкия не може ooooh!
Ти определено трябва да обърнеш внимание на себе си, щото такава мама на никого не му се иска да има, още по - малко мистър В.  Peace Naughty

за препарата за бебешки съдове - ами ползвам това на Бочко - ама къде него, къде другото веро, което както дойде  Mr. Green

Боже какъв е тоя нов вирус Розеола  ooooh!

# 188
Lussy, при Нико освен високата Т в продължение на 3 дни около 40-те градуса и след това лек обрив само на кръста /даже мислих, че е от памперса/ друго неразположение не е имал. Обрива му отшумя не след 2 дни, а до няколко часа - може би 5-6. През тези дни е бил предимно на кърма, но го отдавам на високата Т и желанието на организма да набавя течности. Тъй че, както виждаш дори тази "най-лека" шарка минава по различен начин при различните деца. Дано не ти се налага да разбираш при Венци как ще мине. Peace

ГериСян, хич даже не е нов...от време оно си е. Mr. Green Wink

# 189
Здравейте и от нас Simple Smile

Сима, стискам палци.

Жира, бързо оздравяване!

Марта, прекрасно  семейство.

Мариета вярвай в себе си и ще успееш:)

Попарата забърквам с един сухар и 1/3 обикновенна бисквита .

При нас нищо ново освен, че  за 12 дни се сдобихме с 5 зъбчета. Надявам се скоро да се стабилизираме, че куфарите за морето са готови:)

Хубав ден

ПП: Как успявате да подстрижете дечковците?

# 190
Добър ден, момичета,

Честит Рожден Ден на МАГИ на мама Хохихо!
Да расте здрава, много послушна и много весела!

Честит празник и на тебе маме:

# 191
Гери, благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
Попарата я правя с два сухара.
За миенето с препарата за бебешки съдове - не мия, и не стерилизирам. Купите и лъжиците ги мия с нашето си веро.
Мариета, успех на изпита!  Hug Praynig  bouquet
Сима, стискам палци всичко да е ОК при вас.
Жира, Зу, бързо оздравяване! Hug Praynig
Друго не помня! Embarassed Mr. Green

# 192
Аз попарата я правя с 5 сухара и понякога не му стига  Shocked
Някоя мама пере ли с лилавият прах на Сано? Имам чувството, че цветните дрехите на Павел си променят цвета, а белите посивяват, а ги пера отделно.

# 193
Иииии толкоЗ късно вечерта не съм писала от 100 годиН Mr. Green

Люсил, вируса, който изкара Филип се оказа всъщност тая розеола - вдигна Т за 2-3 дни, без никакви други симптоми. И като спря Т, се появи много фин обрив около гърдичките, вратлето и по гръбчето. След 2 дни и той изчезна.  Peace

Ти добре,че се появи,че точно мислех да те нареждам,че се покри и нищо не каза за Фифо Crossing Arms

Благодаря на всички ви за отзивите за Розеолата Hug Къде ли ви попитах - тази вечер гледам по бузката и леко по челото на В. някви пъпки и изпаднах в дива паника ooooh! Еми най-много да сме следващите Twisted Evil Как па веднъж не прихванах нещо Убаво от някой ами все долните неща Mr. Green

Зу,одеве те забравих мила,абе ние имахме такива по-странни участъци по кожата на В.(сухи и грапави) преди време и на мен леееко така ми заговориха за АД,но в крайна сметка се оправи като му смених козметиката Peace Моя приятелка фармацефт ми каза да му взема измивния гел на Бюбхен с лайка и олиото с невен(него зимата го ползвах) и ако искам евентуално да мажа с Ойлатум крем емолиент за суха кожа - свършиха чудеса Naughty Преди това бях взела от аптеката тестери на Адерма и ква друга дерма беше,но не ни помогнаха по никакъв начин Mr. Green

Зази,какво я закъса и ти newsm78 Стискам палци да не е нещо сериозно Praynig Hug

Глей сЯ кво чудо с тая попара....аз я правя с 3 и все си мисля да не му е малко,но пък от друга страна ако му беше малко щях да разбЕра Mr. Green Абе мноУ ме е страх да не заслабне hahaha

Сега малко от В. за лека нощ Wink

убийствен поглед м/у двете нива на масата "майка ми,аре спри се вече" Sunglasses
имаме прекрасна стойка за моторист,нищо че това е локомотив Joy - това ни е единият от подаръците за РД,на който чак сега започнахме да се кефим пълноценно Heart Eyes

П.П.И тъй като сте били твърде лаконични днес,смятам и аз да бъда такава тази вечер Crossing Arms

# 194
Люсссси, не ме реди, жено!  Naughty Twisted Evil Тук съм и всичко докладвам аз!  bowuu
Розеолата започва първо с Т , а след няколко дни се появява обрива. ЩЩом няма Т Венцулини, значи нищо му няма на чавето, стига се оглежда в него!!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт