Отговори
# 165

Честит рожден ден на Алекс! Бъди жива и здрава и все така лъчезарна!

Честит рожден ден на Йо! Бъди жива и здрава, много усмихната и щастлива!

Честит рожден ден на Дани! Много здраве, щастие и безгрижни игри!

Честит рожден ден на Тоши! Расти жив и здрави и носи много радост на семейството си!

Честит рожден ден на Камен! Бъди жив и здрав! Пожелаваме ти много безгрижни игри!
Честит рожден ден на Мая и Венци! Бъдете живи и здрави, мили деца!

Честит празник и на всички майки! Пожелавам ви от сърце децата ви растат живи и здрави, много усмихнати и да изпълват дните ви с неповторими спомени! Весел празник!

Зази, благодаря ти много!!!  smile3525  love001 newsm51

Момичета, в Стара Загора съм - днес ми беше адски натоварен ден  Whistling Утре имам изпит - стискайте ми палци, че изобщо не съм готова  Rolling Eyes Embarassed Blush
Утре повече   love001

# 166
Череши дадох днес- нещо не се харесаха (не искаше да повтори, което не е присъщо за Максито).
Ягоди - чакам да станат на село и го мятам. Няма такива да не яде. Пъро пробвам с малко, после ако няма реакция и му хареса- продъжаваме Simple Smile

# 167
  • Варна
Специално за Луси да докладвам резултатите ни от кръвните изследвания. Нашият хемоглобин също е под референтните стойности - 119 е, а за мъже го дават 130, но според бебешките реф. стойности (там е 106 минимума) е ОК. Имаме още няколко отклонения - ср. обем на еритроцити е нисък, нещо-си NEUT% e ниско, лимфоцитите са малко високи, но за бебе са ОК според таблицата и тромбоцитите вече са високи дори и за бебе. Другата седмица ще ходим при педиатъра да ги обсъдим.

# 168
  • София
Така... за пореден път...:

Честит първи рожден ден на най-ухажвания кавалер Дани! Да ни е жив и здрав, да порасне голям и силен мъж, да разбива женските сърца, а неговото да пази за Сияна!

За мама Дани:

Честит рожден ден на очарователната синеочка Йо! Да е здрава, все така чаровна и много, много весела!

За мама Ники:

Честит рожден ден и на другата вечно усмихната синеочка Алекс! Да расте здрава, все така усмихната и много безгрижна!

За мама Диди:

Честит рожден ден и на Тоше, Камен, Мая и Венци! Да са живи и здрави и усмивката да не слиза от лицата им!

За техните майчета:

А на нас честита ни шарка!  ooooh!
Няма да ви казвам на какво прилича Сиянието. Днес все още не смея да я погледна отблизо. А колко е крива... (ще разбере като видите кога съм започната поста - беше преди полунощ, преди да ми го изтрие компа... 3 пъти  #Cussing out)

# 169
lotxen, Юкио е страшен чаровник!  Heart Eyes Даже и снимката като новороден - прилича на бъдещ разбивач на сърца! Two Hearts  Whistling Hug
Мушенце, защо не пробваш първия път да дадеш примерно настъргана ябълка с лъжичка newsm78 или намачкан картоф... аз бих пробвала с нещо гъстичко и което обича да си хапва  Hug
Жужи, в последно време нещо ни пускаш по течението... правиш едни красоти са децата и беж да те няма  newsm78
Бубе, какво става с теб? Не се прави така - пускаш бомбата и бягаш  Naughty
Момчетата ти са страхотнииии  Heart Eyes Hug
Джиджонка, разплаках се най-искрено на разказа ти за срещата с Дани....ама ми е едно ревливооооо   Hug
Ааааа, Десинце, ще ти пускам аз една поръчка за нашите покани!!! Уникални саааа Heart Eyes Hug
Марте, снимките ви са много красиви!!! За рожденичката да не говорим!  Heart Eyes А тортата е един път! Ти ли я прави  newsm78  Hug
Милли, гледай по-честичко да правиш такива неща за себе си - много е полезно bowuu  Hug
Къщи, показала си една разкошна балерина!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Жира, решихте ли окончателно за срещата?!  Hug
Нелка, вчера и мен ме скъсваше главата....  Whistling
Джуфче, виж сега! Има мноооого, много по-важно неща от тези, които си описала, че не умееш!!! Naughty А тези, по-важните, съм сигурна, че ги умееш много добре!  Peace
Наистина вече си имаш голям мъж! Много е хубав!!! Heart Eyes Hug
Мария, много хубави думи си ми написала  Rolling Eyes Blush Права си!  Hug
Луси, ще ме умориш с разказа си за срещата с В. Joy Joy Joy Joy hahaha Joy "е,бива го бе,не е чак толкова зле"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз бих казала, че четеш не малко, а доста повече от необходимото  Crazy Laughing  Mr. Green Rolling Eyes
Абе, тая Сатурнова дуБка  newsm78 месец преди РДто ли е... ако е така охооо бая съм нагазила в нея  Whistling
За разходката в лошото време - Мариса никога не ми е мрънка за разходка и с нищо не е показвала, че й липсва... Зимата, след 2рия престой в болница, не бяхме излизали 3 месеца  Whistling (с изключение за по 5 мин понякога на двора)...
Жени, задължително искам снимков мат'рЯл!!!!  Hug

За храненето сами - забравих преди да напиша, че от известно време Мариса не иска да яде някои неща от моята ръка, а иска сама да си ги държи - например: ябълка - преди й давах да си гризка и така контролирах размера на хапките, но сега не иска така, хваща я и ако не й я дам започва страшно сърдене, надава вой... абе чисто си пищи... Whistling Същото е с бисквитка, цяло варено картофче, банан и други подобни...

Скрит текст:
Днес стават 3 години откакто почина любимата ми баба... newsm45
Почивай в мир, бабо!  smile3518 smile3518 smile3518  Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 09:18 от marietta_g

# 170
Луси, ... Дано твоите оплаквания да са плод на развинтената ти фантазия.  Hug

Joy hahaha Joy

Дано нищо ти няма!!!  Praynig Praynig Praynig Hug

За малко да забравя...

Честит рожден ден на Магдалена!!!
Да е много, здрава, щастлива, лъчезарна и да има много, много късмет в живота!!!

За мама хохихо:

А сега вече тръгвам, че ще си изпусна изпита...  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 09:23 от marietta_g

# 171
  • До морето :)
Жира, много неприятно това с шарката. Вчера ми казаха една бабина глупост, която действала. Ако искаш ще ти я напиша, то не е кой знае какво сложно да се направи. Може и да подейства (не е някакъв тормоз върху детето  hahaha )

Мариетка, стискаме палци за изпита! Знам, че ще ги разбиеш! После сподели как е било пътуването ви на връщане  Whistling

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГДАЛЕНА НА МАМА ХОХИХО! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ДА РАДВАМ МАМА, ТАТИ И КАКА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 172
  • София
Честит рожден ден на нашето сладко адашче Магдалена на Хохихо!!!Да е жива и здрава, все така нежна , красива и винаги усмихната!!! newsm59 newsm38  bigdance2 newsm18 Two Hearts Two Hearts  party006

Вчера пропуснах да коментирам сладкия Павел и невероятните му покани! Браво на мама!!! Peace
Видях и една невероятна Габи-Къщиии-голяма балеринка си имаш!!! Hug
Лусинда: Радвам се, че мистър В. е добре, а на теб какво ти е newsm78 Притесних се-пиши как си?
Бубка: Сподели за проблемите, може да ти олекне newsm78
Жира: Гадна работа е това шарката-много съжалявам ,че ви е сполетяла-бързо да минава и да се забравя! Praynig Hug
Мариети: За тортата- за съжаление не съм я правила аз, но идеята как да изглежда е моя bowuu-Шени, като я видя каза, че можела да я направи и мисля да и поръчам една за другия рожден ден! Peace bowuu

# 173
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ,ДНЕС САМО НИЕ ПРАЗНУВАМЕ ТУК И НИ Е МАЛКО ПУСТО,НО ВКЪЩИ ЩЕ КОМПЕНСИРАМЕ С ДОСТА ГОСТИ.ЕТО И МАЛКО СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГАИ ОЩЕ

# 174
Честит Рожден Ден на сладката Маги!
hohiho -много е чаровна,честита ти радост днес и весел празник!  bouquet
 Ние онзи ден бяхме на кожен-Ралюндера е с някакви пъпки на гнезда по тялото и педи каза, че било атопичен дерматит.Кожната го отхвърли и каза ,че е лека алергия от прахоляк.Изписа кремче и вече се повлиява слава Богу Praynig
  Към мамите от Варна:Имате ли отзиви за педиатърките в МЦ Санита,че мисля да я сменям моята другия месец?
Мариетка стискам палци за изпита!
Жира отврат е това шарката, дано мине бързичко Praynig
  Видях невероятни Габи,Юкио,Павел,Рафи,Магеланка и батковците й.
 Ралица си яде сама почти всичко,но държи да е кукната отгоре ми и двете ставаме като малачета Mr. GreenЧереши и ягоди не съм давала още.Като станат нашите череши ще пробвам,а за ягодите мисля да изчакам по съвет на кожната лекарка.

# 175
Честит рожден ден на Маги! Да е много здрава и да расте щастлива! Усмихнат празник днес й пожелавам на нея и на цялото семейство!   bouquet

hohiho, много са мили тези снимки от раждането и сега - Маги е голяма чаровница. Heart Eyes

Jira, дано отминава по-леко шарката и да не тормози много Сиянка. Hug

Мариета, успех на изпита.

А ние излизаме докато не е заваляло. Ще покараме молко колелетата - поне докъдето Рая издържи. Wink

# 176
  • София
Честит рожден ден на Маги! Да е здрава, засмяна и да радва тати и мама!

При нас уж е по-малкият дявол Розеола и се надявам да се изчисти до рд-то. Нали уж надеждата умира последна!  Praynig

Нелка, казвай бабините илачи.  Grinning

Мариетка, успех на изпита! А за срещата, ако Сиянието не ми стъкми някой номер, сме там. Като си наумя нещо...   Mr. Green

Шени, предвид обстоятелствата до Русе няма как да стигнем, но си запазвам правото за друг повод.  Hug

Марте, и рожденичката, и тортата, и партито, и всички сте много хубави. (бтв тортата ми е една от любимите в блога на Буболинката)

Луска, радвам се за резултатите на мистър В. и стискам палци за твоите!!!  Peace

# 177
  • Варна
Зу, моят педиатър, понеже е залюхан, ако има някакъв по-сериозен проблем не се наема да го лекува и ми дава направление за д-р Делева от МЦ Санита. Та ходила съм при нея заради дългата жълтеница на Валентин /при него продължи почти 3 месеца/, имам много добри впечатления, но пък нямам по-дългосрочен поглед. Само че тя не е личен лекар, т.е. ако избереш нея, трябва детето отделно да си има личен лекар, който да дава направления за педиатър. За другите лекари в Санита нямам наблюдения, нашият е от МЦ Младост и не съм твърде доволна от него, но не съм и чак толкова недоволна все още, че да го сменям Laughing. Бях недоволна от медицинската му сестра, но сега вече е с нова медицинска сестра и нещата са ОК.

# 178
  • До морето :)
Днес ли беше операцията на Ники на SYMa? Май да! Силни стиснати палчета от нас всичко да мине бързо и безпроблемно  Praynig

# 179
Честит рожден ден на  Магдалена на Хохихо!!!Да е жива и здрава,да има безгрижно и щастливо детство! Хохихо,за теб

Жира,бързо да мине шарката и да не останат белези! Hug

Мариета,успех на изпита! PeaceСигурна съм,че ще го вземеш! Hug

Марте,много сте хубави всички!  bouquet

За нас -  Бяхме на консултация преди седмица на 1 годинка Лазар е 8 800 и 77 сантиметра.(+2).Ваксината  и изследванията ще ги правим другата седмица,заради леко неразположение на коремчето,което се дължи на зъбките според педиатъра.Надявам се,че до няколко дни вече ще си имаме и ние първото зъбче.

Общи условия

Активация на акаунт