пфуууу днес голЕм ден бе
душката ми направи невероятно приятна изненада като дойдоха цялото семейство в Пловдив и си откарахме цял ден заедно
малко се посварихме като кюфтета,но поне не ни пра дъжд или градушка за разкош обичам такива дни,еййй

щеше да стане свежо да дойде и Мариетката,както имаше такава вероятност...ама другият път ще да е
ам тЪй де да се събЕрем малко И на моя територия не съм ви чела,мернах само където ме има мен
освен това аз искам да го запиша април примерно и хич не ме интересува пък,че техния прием е септември.....пфууу,както винаги ще се дават пари ми се струва Елфунчо,вие пък що чак до Тет-а бре
толкоЗ ли е Убава
(хмм,те не записват ли само по райони
)Нелке,аз исках точно в ОДЗ да го запиша,за да не го мисля после,но нямаме покрай нас,а ако трябва да го карам и вземам всеки ден с колата от майната си,ще ми легне златно цялото това упражнение

в понеделник ще отида да говоря с въпросната госпожа директорка и квото сабя покаже

П.П.май,май ще се хоризонтирам

И си викам,далеч,далеч...колко пък да е далеч

Та ето ме днес, пребита като магаре, но пък ще ви драсна някой и друг ред
Та не им вярвам. Ще замеря аз утре на моя си метър-жираф на стената и ще стане ясно.
Телевизор, а 

И аз вече се чудя какво да му предложа,за да разнообразя закуската. 

Дано не е натоварена този семестър, че до сега все бяхме от сутрин до вечер, а няма да има кой да гледа Мариса... На цялата ни финансова картинка трябва да наемам детегледачка