Отговори
# 555
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ЕДНО ИЗПЪЛНЕНО С УСМИВКИ ДЕТСТВО МУ ЖЕЛАЯ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

пфуууу днес голЕм ден бе Whistling душката ми направи невероятно приятна изненада като дойдоха цялото семейство в Пловдив и си откарахме цял ден заедно Heart Eyes малко се посварихме като кюфтета,но поне не ни пра дъжд или градушка за разкош Mr. Green

обичам такива дни,еййй Peace

щеше да стане свежо да дойде и Мариетката,както имаше такава вероятност...ама другият път ще да е Wink ам тЪй де да се събЕрем малко И на моя територия Mr. Green

не съм ви чела,мернах само където ме има мен Mr. Green Елджуфис,благодаря за инфото,това не го знаех,че ги държат до септември и тогава го местят направо в градината Peace освен това аз искам да го запиша април примерно и хич не ме интересува пък,че техния прием е септември.....пфууу,както винаги ще се дават пари ми се струва Mr. Green
Елфунчо,вие пък що чак до Тет-а бре newsm78 толкоЗ ли е Убава Thinking (хмм,те не записват ли само по райони Thinking)
Нелке,аз исках точно в ОДЗ да го запиша,за да не го мисля после,но нямаме покрай нас,а ако трябва да го карам и вземам всеки ден с колата от майната си,ще ми легне златно цялото това упражнение Mr. Green ooooh!

в понеделник ще отида да говоря с въпросната госпожа директорка и квото сабя покаже Naughty

П.П.май,май ще се хоризонтирам Mr. Green

# 556
Добър вечер!  Grinning

Честит Рожден Ден на Борис на Мист!Да е жива и здрав!Да има щастливо и безгрижно детство и живот изпълнен с любов,късмет и разбирателство!  smile3525

ЛусиндоУ
....ами до ТЕТ-а 'щото ми е толкоЗ акъла  Laughing Детето на кумовете ходеше там и ние да не останем по-назад.Но в интерес на истина покрай нас нямаше никакъв шанс,а там с едно позвъняване я взеха веднага  Crazy И си викам,далеч,далеч...колко пък да е далеч  Crazy Абе далеч си беше,но тя много отсъстваше,та не е ходила кой знае колко,колкото да си начеша крастат за ясла  Whistling

Аз съм потънала в тортоправене...6-ти наближава и съм се захванала отсега с украсата ,но нещо хич не ми се получават нещата  ooooh!

# 557
  • До морето :)
Аз съм потънала в тортоправене...6-ти наближава и съм се захванала отсега с украсата ,но нещо хич не ми се получават нещата  ooooh!

Не вярвам, все така разправяш и все накрая точим лиги  Mr. Green

# 558

Не вярвам, все така разправяш и все накрая точим лиги  Mr. Green

Laughing  Hug
Ще видим,но никак не съм доволна,нещо си прецаках половината цветя,добре,че направих сигурно към 500 бройки,та да има  Crazy

# 559
Опала, кво праЙте бре  Whistling

Снощи ви изчетох, но нещо мерак за писане нямаше Simple Smile Та ето ме днес, пребита като магаре, но пък ще ви драсна някой и друг ред Simple Smile

Първо да кажа за детИто от консултацията - на 1г и 1м (почти) е 12.600кг и 82-83см. Последните пъти нещо ги омотаха тез мерилки, след като излезе че главата му се е смалила с 1см  #Crazy Та не им вярвам. Ще замеря аз утре на моя си метър-жираф на стената и ще стане ясно.
Биха едната ваксина, началото на юли другата. Сега се сещам за думите на Луската, че Венци не реве и е темерут.....е, ела да видиш Максито пък. Все едно не го бодоха. Доки от предния месец ми обяснява колко е болезнена и т.н. Беше потресена как не рева, усети само иглата, стана и тръгна. Биха я в крачето!!! Същата вечер дадох панадол, че так аме посъветва. Спа си като труп, без да каже гък цяла вечер. Снощи викам, няма да давам, то нищо му няма. Е, голямо премрънкване, голямо чудо, накрая като се разбуди към 1.30ч....брееее чак се  Shocked Изнервих се аз, изгонихме ММ на дивана и с Максито на спалнята. Като стана 3ч вече станах и дадох панадол, че не мога да разбера какъв му е проблема..... Трупяса се...и двамата. Та в 9ч усетих шамар на лицето, един вид "добро утро, мамо"

1-ви юни при нас мина добре, доволна съм, детето и то- въртележки, колички, люлки, балони, концерт, пързалки и т.н. Размаза се Максито Simple Smile

Днес пък бяхме на село, голяма радост, голямо вървене. Той вече съвсем спокойно си ходи сам, от време на време има фалове (падания) В понеделник ще правим прощапулник (смятах за днес, но ги няма всички от фемилито).

Ние другата събота заминаваме малко на моренце Simple Smile Дано и времето да е с нас, да се излежаваме и да си починем.  Все още се чудя с какво ще го храня това Макси, но ще имам голям хранителен запас аз. Чудя се дали ще яде храна от бурканчета- пюренца. И дали въобще да купувам такива.
А, сетих се и един въпрос- Вие давате ли все още каша и ако да- каква? Аз тъй като искам да разнообразя закуската, мислех да взема някаква с различни зърнени култури и т.н. Чакам идейки Simple Smile

Хоупче, за теб:
За спането: -  спи си сам и почти непробудно. От време на време има кризисни нощи, но мнооого рядко. Не пие вода, нито чай вечер
За гърнето - опитвала съм, преди 1-2пъти да го слагам. Смятам след 1-2 месеца да започвам да го слагам по малко, поне сутрин след сън, преди обедния и след него, така в определени часове по едно и също време, не за да свърши нещо, а да започне да свиква.
За бибата - ползва я само за заспиване. Като заспи я изплюва
За рисуването - никакъв шанс
Да пие от чаша - опитва се, но не може. Предпочита си биберона. Не признава твърди, меки накрайници и сламки- иска биберона .

Записах Евата в първи клас ,след големи вълнения и терзания кое у-ще да избера.

Къде реши?
 Joy Телевизор, а  hahaha
Щях да пиша и по-рано, Деси, що не я запишеш на 2-ра група Ина? Аз откакто почнах 2-ра група се родих. Нищо общо няма. И хем има едва два половинки зъба си се оправя много добре с храната. Пробвай, поне е доста разнообразна и съм доволна аз.

Мариетка, и онази сутрин аз се събудих от неистов рев- паднал и се праснал на масата, докато ММ го гледа. Е, кво да направя, той и при мен е падал. Не гледам аз така кофти на тези неща, защото и при мен е падал и също сълго време ходи хванат за единия ми пръст,  но ето че го преодоля и се пусна. Но определено си имаше доста страх и несигурност в началото. Но за една седмица стана чудесен и стабилен, сега да падне най-много 1-2 пъти за целия ден, което си е рекорд. ... Отплеснах се, не му се сърди на ТМ, ми просто не знае как да я опази човека. Ще му я поверяваш за ходене, когато вече ходи сама и е стабилна Simple Smile

Друго.....не помня Simple Smile

Ехоууууу, ЮНИ месец е, не остана 20тина дни и сме на ТЕФЕРИЧ  newsm74 ukliam1

Честит рожден ден на Борис! Много здраве и щастливо детство.

# 560
Муше, аз за закуска давам качамак, елда, овесени ядки или грис - всички по един начин, с масло и сирене. Отделно понякога кисело мляко с някакви трици или зародиш, но тях по-не ги яде.

# 561
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ЧАКАМЕ ДА СЕ СЕТИШ ЗА НАС  Mr. Green

# 562
Честит рожден ден на Борис на мама Мист!

mushence ,аз за  закуска давам  млечна каша(няколко вида)от готовите  в бурканчета,от инстантните много  рядко каквато  имам  в  момента,домашна  баница или кисело мляко  с бисквити  и банан.Попара  не яде,бебешки кускус на Плазмон също съм предлагала,но  и него  не яде. Tired  И аз вече се чудя какво да му предложа,за  да разнообразя закуската. newsm78 newsm78
Напоследък нямам желание да пиша,само ви чета.Децата пак са болни.И двамата пият АБ. Sad

# 563
Доки каза да започна да  слагам мед в чая,да меля сурови бадеми и лешници на брашно и да ги поръсвам върху храната .

И това защо?!  newsm78 newsm78 newsm78

И ние като нямаме време я къпем права със слушалката на душа и тогава й е много забавно - залива се от смях - явно я гъделичка струята по коремчето  Laughing hahaha Joy
Каша скоро не съм давала... не за друго, ами скоро не съм купувала... закусваме оБесени ядки, бебешки кус-кус, попара - всичко това със сиренце и масло, както и кисело мляко с биКсФити. Може обаче да взема за разнообразие кашичка  bowuu

Даная, радвам се, че се стабилизират нещата!  Hug
Пауър плейт са като онези вибро-колани, нали!?  newsm78
Деси-Шиша  Joy Joy Joy защо пък телевизор  hahaha
Лава, стискам палци да се оправят децата!  Praynig Hug
Луси, щеше да е чудно и аз да мога да дойда... но нямаше как да ме вземат за съжаление  Sad
Но ти обещавам, че ще дойда някой ден... но ще е най-рано през юли  Whistling

За мен: На 11ти започвам очни. Още не си знам програмата - ще е готова на 8ми - както винаги, в последния момент  #2gunfire Дано не е натоварена този семестър, че до сега все бяхме от сутрин до вечер, а няма да има кой да гледа Мариса... На цялата ни финансова картинка трябва да наемам детегледачка  ooooh! Намерих една жена (с препоръки от приятелка на Луси), която гледа за 3лв/час. Знам, че не са много, но за мен... (от другия месец ще сме с доход 640 лв за тримата - с 90 лв по-малко от до сега  Shocked)...  Whistling
Ще видим как ще я къдрим... където мога - няма да ходя. Лошото е, че приятелките ми са заети през деня - двете са на работа, а третата кара стаж (по медицина), иначе те я гледат чудесно...
Принципно, когато се е наспала и има много хора около нея, Мариса кротува в количката (е, не винаги, но в повечето случаи) и (сега обезателно ще ми се смеете) се чудех дали някой път да не я взема с мен, но не мисля, че някой доцент ще ме пусне с бебе с залата  Rolling Eyes Whistling

Такива неща ме терзаят мен от 2 дни, когато свеки ми сервира, че ще си вземе отпуска само за 1 седмица (а очните ми са 4 седмици), понеже - лятото щяла да идва нейна приятелка от Русия и искала да си вземе тогава 2 седмици отпуска, за да ходят заедно на море..................

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 00:35 от marietta_g

# 564
Мариетка, прати ми на мен Мариса!  Mr. Green

# 565

А, сетих се и един въпрос- Вие давате ли все още каша и ако да- каква? Аз тъй като искам да разнообразя закуската, мислех да взема някаква с различни зърнени култури и т.н. Чакам идейки Simple Smile

5 плътни месеца на попара всяка сутрин,брои ли се за разнообразие  Joy Joy Joy

# 566
  • Стара Загора

5 плътни месеца на попара всяка сутрин,брои ли се за разнообразие  Joy Joy Joy

7-зърна на ХИП...вече един кашон сигурно сме изяли...това ни е и за вечеря Mr. Green

Момичета моля да прочетете за срещата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643956.210;topicseen

# 567
  • София
Здравейте.Да ви питам вашите малчугани ядат ли още зеленчукови пюрета.
Дани откакто опита готвена манджа не иска пюре.Вчера му купих пюре с риба -е не иска 2-3 пъти му предлагах.Дори сготвих ориз и сипах вътре пюрето и пак не иска.
А съм му готвила риба когато купувам за нас с ориз и доматен сос и се спуква да яде.

# 568
Здравейте.Да ви питам вашите малчугани ядат ли още зеленчукови пюрета.
Дани откакто опита готвена манджа не иска пюре.Вчера му купих пюре с риба -е не иска 2-3 пъти му предлагах.Дори сготвих ориз и сипах вътре пюрето и пак не иска.
А съм му готвила риба когато купувам за нас с ориз и доматен сос и се спуква да яде.

Ами готви му на детето,явно твоите харесва повече  Heart Eyes

На моето каквото му предложа,това яде.То и без това все я забравям и е озверяла от глад та хич и не подбира  Laughing

# 569
Нелка, много ще ти е лесно с двете, защото така ще се занимават една с друга, че чак ще се чудиш какво да правиш по цял ден  Laughing
Ама много сте далееееееч  Whistling ooooh!

Днес моите приятелки взеха Мариса за цял ден и аз... не, не си починах - направих пролетно почистване. Не успях всичко да обхвана, но свърших страшно много работа, като ми остана малко и за утре или вдругиден - когато успея. Важното е, че нещата, които останаха мога да ги върша и когато Мариса си е тук  bowuu
Скапан съм, но съм доволна от себе си  Wink

love001

Общи условия

Активация на акаунт