Отговори
# 660
  • Стара Загора

Успех на всички, които ще бебеправят Simple Smile Чак ми се дощя като ви чета  Joy
Аз пък хич Mr. Green но успех и от мен Hug
Жени И там ще се видим бе.
Лече ако ще ме черпиш кафета Crossing Arms хич и не си довявам задните части...джин и тоник пие кака ти Mr. Green
И аз имам ученик в по-доброто училище и с по-добрата госпожа Mr. Green На родителска среща съм на 13-ти юни.

# 661
  • До морето :)
Лече ако ще ме черпиш кафета Crossing Arms хич и не си довявам задните части...джин и тоник пие кака ти Mr. Green
Аз за пред хората казвам кафе, бе  Laughing Много ясно, че джин с тоник ще тЪ черпя Simple Smile Надявам аз тогава аз вече да не мога да пия  Whistling Иначе все се точа, но от 3 месеца не кърмя, а една силна вечер нямам  Sad

# 662
Ехоу, кафета, джинчета.....и аз се появих Simple Smile)))

Ся да питам Херич, как тъй "по организъм " бе?!?! Няма ли да минира пясъка Боример?
На въпроса на Нелли, с колко бански - имаме си само един- отдолу с гащите за вода на либеро, отгоре бански, или само по тез гащ (те са лилави и стават).Банския за фаца само Simple Smile
Преди години с детето на братовчедка ми, точно така на годинка някъде на плажа, все с един басейн бяхме, детето голо вътре. Ей, като се появеше някое л***о, лошо ми ставаше Sick. Е, такива работи не искам да ми се случват на мене. Naughty Да си е там с памперс - чиста работа. Туй с печенето на голо дете, не е за мен. Whistling

ПП. Тъкмо да пускам поста и пак заби тоя нет, на косъм пак да ме няма.....  #2gunfire

# 663
  • Варна
Херич, ще взема и аз твойта тактика да приложа накрая Twisted Evil. Ми на мен ми писна да си ходим в Разград за по 2-3 дни и единия от тях задължително да се замъкваме на селото му, където няма баня, тоалетната е външна на около 1 км от къщата /не ме питайте като бях бременна какво чудо беше/, да не говорим, че е на майната си, с ужасен път, без обхват на никакъв вид нет, то и мобилните оператори почти обхват нямат там...

Муше, мен пък не ме притеснява "минирането", защото Валентин ака само и единствено сутрин рано малко след като стане от сън. Мнооого рядко се случва да е по друго време, но ако има такава опасност, аз ще знам /т.е. по друго време се случва, ако случайно не свърши работата сутрин и в такъв случай ще съм наясно за риска от миниране и ще взема мерки/.

Иначе, и ние ще сме на Лозенец, ама другата седмица Laughing.

# 664
  • София

Иначе, и ние ще сме на Лозенец, ама другата седмица Laughing.
Миме , къде ще отседнете? Моля сподели дали е хубав плажа  Praynig , ако искаш може и на лични да не спамим темата  Hug

Отдавна не съм пускала снимка на Ели тук , та за  това ето една от днес сутринта:)

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 13:51 от nellyli

# 665
  • София
Ох, двете Елита са ми голяма слабост.  Heart Eyes
Нелили, надявам се да не се засегнеш нещо, ама сянката на Ели не ти ли прилича на Шрек?  Blush

# 666
Много хубава Ели Heart Eyes
От снощи и Али се пусна няколко пъти, най-много 8 крачки направи (броя ги  Mr. Green) Ако я държа за пръста тича и не спира, а като каряи сама едва едва ситни - много се пази душичката Joy
За морето гледам си говорите - ние не знам кога и къде ще отидем. Най - вероятно август или септември за 4-5 дни някъде на юг, че по магистрала се пътува по-лесно. Сега съм на вълна Италия...И знам, че ви досаждам, обаче ми е отдавнашна мечта този остров Иския и не мога да повярвам, че съм на път да го видя  Heart Eyes И Соренто и Капри и Везувий...И вкъщи се слушат италиански песни, а към малката се обръщам с "бамбино мио", като искам да кажа нещо на ММ му казвам "падре дел бамбино"(гугъл така го преведе)...Абе яка треска ме тресе Joy
На плажа - смятам да е с памперс за басейн, имаме си и бански - две части, червен на бели точки. Сега и търся и цял, щото е мадама и трябва да има за смяна...Не бих я пуснала чисто гола най-вече по хигиенични съображения Peace
Сега се обръщам специално към Мария -  моите свекъри също живеят на село, а аз още преди да се омъжа, ясно заявих, че от мен селскостопанска работа не може да се очаква. Освен това не правя зимнина, щото не ползвам такава. Единствено понякога ползвам мармалад, ама него си го правя сама - от няколко вида плод по 2-3 бурканчета. Сега не ме бутат за нищо, като отида си клатя краката, но с ММ е друга работа. Него го чакат да им помага, или за едно или за друго, а и той се чувства длъжен да го прави. В резултат когато сме им на гости моите почивни дни минават със свеки или само с детето, което разбира се почти не вижда баща си. За семейството на ММ това е напълно нормално и в реда на нещата, но на мен много ми тежи. Разбирам те напълно, но те няма да се променят сами. Единствено ТМ може да ти влезе в положението и да им се "опълчи". Така че, говори с него и дано да те послуша Hug
Жира, дано да се нормализират нещата скоро. Аз още приспивам на гърда ooooh!
Лусито и мен не ме сложи в никаква категория  Crossing Arms
Бубе, сигурна съм , че не е толкова лоша новата прическа Peace
Сега имам един въпрос - Някой от вас може ли да плете на 1 кука, имам нужда от няколко съвета Blush Сестра ми чака бебе октомври месец и съм решила да и оплета одеало, обаче не мога да плета Joy Joy Joy Много по-лесно щеше да ми е да и направя само една торта, ама на - друга муза ме е налегнала...Затова, ако някой може да ми помогне - да не се спотайва Sunglasses
Хайде стига толкова, усмихнат ден от мен!  Hug

# 667
Мариса е 9,500 кг, т.е. +850 г за месец и половина  Shocked Shocked Shocked Добре ни се е отразил престоя в Б-с  Laughing
Днес ни сложиха пентаксим - моля, стискайте ни палци да няма температура, че много ме е страх от тези гърчове  Cry

# 668
Привет:)

Някои спомена Приморско, вече седмица плажуваме с Бо:) До края на юни ще съм морски, ако някои наминава наблизо да се обажда:)

Бисквитка, аз мога да плета само по простички неща на една кука. Учила съм се , като гледам клипчета в нета, можеш да опиташ:)

# 669
Myst, познай кой спомена Приморско  hahaha  Whistling

Шени, сигурно тези дни Бамбината ще се пусне и ще видиш ти.  И Ели така беше. Накрая като я оставях някъде, обикаляше всички стаи, но подпре ли се самичка и не се пускаше. Излъгах я, че ще я хвана, тя се пусна, аз си дръпнах ръката и от тогава нямам мира. Като видя какво може и е във вихъра си.  Mr. Green

Мариетка, браво на Мариса. Може да е прихванала нещо от моето кИфте Sunglasses

Адашче, ще я изям тази бонбона   bouquet
А ти знаеш ли, че правих един курсов проект на Бистрица?  hahaha Трябваше да си изберем 1 квартал. Представяш ли си майтап, да съм правила проетк баш за вашия двор.  Joy

Абе какво ви стана на всички с този Лозенец. Я елата в Крайморие, да сте ми до г*за  hahaha

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 16:32 от Лече-Буболече

# 670
И аз сега да кажа за плажа. Как мислите да ги държите малките по бански  newsm78 ??? Те си вършат работата често и без да казват.
Има специални бански, които са с възможност за памперс под тях. Има още едни гащи от материя, която не се мокри. Егати обяснението дадох, дано ме разберете  ooooh!
Тук е забранено децата да са без бански, което като се замисля одобрявам и аз.  Peace

# 671
Кажете някоя дебела книга с приказки и картинки. Искам преди сън да чета на Елито. Като гледам по филмите и ми става едно милоооо  Heart Eyes

# 672
  • София
Моля, някой да ми разясни от къде се купуват памперси за басейн newsm78
А ние, в Слънчевия бряг- сами ли ще сме или има някой наблизо? Thinking

# 673
Кажете някоя дебела книга с приказки и картинки. Искам преди сън да чета на Елито. Като гледам по филмите и ми става едно милоооо  Heart Eyes

Лече, според мен е по-добре да вземеш няколко малки книжки. Децата във възраста, към която отиват, обичат да пипат, късат страници т.е. да "четата"  и те. Още повече, че не обичат разнообразието, а познатото до втръсване. Да не говорим, че красивите дебели книги са и много скъпи Simple Smile

Марте, памперси-бански трябва да има във всички големи магазини - знам за Фантастико, ДМ и Кауфланд... Търси малки пакети с картинка на ровещи се в пясъка с лопатки бебета. Нашите са на Хъджис.

Ние имаме и такъв бански - http://bg.bambinomio.com/bg/our-products/swim-nappies  (ползват се без памперс отдолу).

# 674

П.П.П.тФа със Судото дали е истина newsm78 пфууу,лоша работа Mr. Green
Нека ти...и няма да ти кажа Crossing Arms щото отразяваш всички без мен Twisted Evil от завист ще взема да те банна най-сетне Mr. Green

П.П туй като за край на темата Laughing

душе,кЪ да те отразя теб,като ти си неотразима Joy Mr. Green Hug

Само искам да кажа, че публично съм сърдита на Луси, защото мен не ме е сложила в нито една категория и изобщо не ме е отразила  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
А аз не стига, че уча за изпити, ами съм си и редовна! Naughty
Ще взема да поканя душката на джинче и дружно да я бан-нем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП. Дано на Венци му няма нищо!!!  Praynig Praynig Praynig (На него не съм му сърдита Peace)
ППП. Чудиш се и ти какво да измислиш! Я си мажи Судото и не си вкарвай филми (Хоупи ми е взела думите от клавиатурата)

ивъъъъ щооо newsm78 ам ти щот си отличничка и затФа Wink вчерашният пост беше предимно за смъмряне на непишещите Naughty Mr. Green

абе верно що не вземете да ме баМнете дружно и да ме отървете от мъките ми У тоя форум Joy

обаче дет се вика имало е резон от "смъмрянето" - глеЙ как всички сте цъфнали Wink има един човек,който шЪ яде бой,ама шЪ го изчакам още малко Mr. Green

много теми,драми - големи.... Whistling

с кой да почна newsm78 айде с Шенката  Wink и Мария - за мое нааааай-голямо съжаление и аз взех момък от селски тип(при тях за съжаление други обстоятелства налагат живота на село,а апартамента им гние празен в СЗ) Mr. Green обаче аз при онези хора на тяхното село не ходя и никога няма да отида Naughty аз нямам мераци да си пия кафето със свека или да гледам мач с баща му,така че при нас всеки си знае мястото.него го хващат да им работи,но честно казано сега съм на фаза отучване "първа помощ" Twisted Evil не знам може би на мен не ми дреме от никой,а може би и не ги уважавам,за да имам някакви скрупули или нещо такова...както казва душката(отразената ми тя Hug) - като толкова иска - да ходи,но без мен Naughty

Муше,браво на Макси,Убави професии е изтеглил Wink абе сЯ като си споменала - ТМ и той ли е моряк Thinking
ти кво викаш,да си зададеш пак някое и друго въпросче Mr. Green
В. на плажа ще бъде повечето време ГОЛ,кога друг път ще му се отдаде случай да се размята по гол пищов Sunglasses  Mr. Green

какви са тия памперси за плаж???вИднага ме светнете Mr. Green

иии добре,че някой е питал къде ще ходите на море,та да знам да не ходя У Лозенец Joy ам тЪй де,то почивка от вас няма hahaha

ние уж се гласим да ходим на Влас Peace аз казах ли ви ква съм я измъдрила Thinking мисля да заминем аз,В.,майка,татко и брат ми,а ММ да го оставим да пИчели пари Mr. Green та,вече смятам,че всички се досещате за скритата ми идея Crazy Sunglasses Мариетката ще е там,така че - пей сърце,хвърчи г*з Joy

Жирааааа,ще ме умориш  Joy

Геринце,що така с Еди Thinking аз ли съм останала с грешно впечатление или сега нещо се е променило,но аз винаги съм мислела,че той хапва добре newsm78
Честито ви возило(чИ мноУ ясно чИ от Пловдив ще го вземете Sunglasses)

Марте,много натоварена програма преди срещата ooooh! айде там ще се постараем да си починеш пълноценно,а след това на Съни бийч - ще затвърдиш Wink Hug

Ели
- прекрасна както винаги Heart Eyes

хахаха,Нелке,ти да не правиш събор в тва Приморско,кво си ги запривиквала всички там Laughing и друият път като ти казвам,че се "измъкваш",нЕма ми се правиш Naughty знаех си,че с една от най-култовите личности нЕма се видя Mr. Green

днес водих В. на офталмолог - всичко е ок Peace на 3 години на задължителен контролен за изследване на зрителна острота Naughty вЕрвате ли ми,че за преглед,който продължи не повече от 3 минути дадох 25 лева Crazy ама съм хепи Sunglasses
и една полезна вметка - ТВ за дете на неговата възраст - не повече от 30 минути гледане,после задължително почивка,и така може до 2-3 пъти на ден Peace

Т като че ли я нЕма днес,не съм я мерила,но при допир не е топъл Whistling да е било нещо инцидентно,или вадим някой зъб... Thinking

айде да спирам,че вие обикновено след такъв по-дълъг пост се вцепенявате и после ви няма с  дни Mr. Green

П.П.този път ако има пропуснати - да знаят,че е нарочно Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт