Отговори
# 630
пфууу,вчера на кво попаднах - едната съставка на Судото била карценогенна Crazy а аз този крем го мажа за живо и за умряло  Mr. Green егати ужаса  Mr. Green

къде сте всички бре newsm78 мноУ вяло,мноУ скучновато Mr. Green днес е последният РД в темата ни и смятам,че спокойно можем да я заключим, ако няма желаещи за писане Joy

особено съм обезпокоена от редовните списващи,нЕма да ги посочвам с пръст,само ще ги назова поимеНЕнно Mr. Green

Нандисмо,Марте,Нелли,Сума(една почерпка поне да беше метнала днес Wink)Галке,Жира,Муше,Зази....тези откъслечни включвания само за някой поздрав не ме радват особено Crossing Arms

днес дори са се включили тези с извинителните бележки - Герито(по мъжОва линия) и Буба(по пътуваща линия),което още повече ви прави виновни  Naughty Laughing

фантома Алекс и тя изчезна яко дим Whistling ама мноУ ме кефи тая жена - появи се от нищото,направи ни живота малко по-красив и изчезне,все едно никога не е списвала У темата hahaha

Нелката и Хоупова получават аплодисменти от средните за "Искрено и лично" от вчера,поне са запълвали празнини Mr. Green Joy

Нелке,аз ли нещо не те прочетох като хората или просто не те разбраФ - ти сега последно искаш ли да бебеправите или не Rolling Eyes ако искаш - що не се сексите newsm78 кво те притеснява в МЦ,след като 2 месеца ти е идвало нормално Thinking
(давай сЯ и с мен малко "Размисли и страсти" hahaha)

за възпитанието на децата - нЕма се включвам изобщо Naughty мноУ сте се стегнали нещо,моето дете ще си го възпитавам АЗ,защото съм по-умната от двамата Mr. Green

и последно да кажа,че тази среща докато дойде,ще ми се изпари желанието да ходя където и да било Mr. Green аз съм така - бързо се паля - и бързо изгарям Mr. Green

П.П.днес сме с Т за разкош Mr. Green
П.П.П.тФа със Судото дали е истина newsm78 пфууу,лоша работа Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 20:55 от Lussy

# 631
  • Стара Загора

Нека ти...и няма да ти кажа Crossing Arms щото отразяваш всички без мен Twisted Evil от завист ще взема да те банна най-сетне Mr. Green

П.П туй като за край на темата Laughing

# 632

Нека ти...и няма да ти кажа Crossing Arms щото отразяваш всички без мен Twisted Evil от завист ще взема да те банна най-сетне Mr. Green

П.П туй като за край на темата Laughing
Joy Joy Joy
За финал - всичко е канцерогенно (цигари, храна, препарати, кремове, шампоани, сокове, алкохол, козметика и т.н. и т.н.). И аз мажа със Судо, но нЕма да изпадам в паника и за това, че неам нерви  Mr. Green

# 633
Гери, ми те всички мъже такива бе. Което между другото е хубаво, защото означава че го интересува. Като мине време ще си напаснат нещата. И ние постоянно спорим.

Честит Рожден ден на малката дама Рая !!! Весел празник и много усмивки!
Мама Елфи е направила страхотна торта! Браво!

И аз мажа понякога със судото когато  много се наложи. Сега като сме навън обаче, махам памперса и слагам гащи (Като се нацапаме, преобличам. Дрехи много, а и тук с тези сушилни е супер лесно ). Аз съм вдигнала мерника на памперсите, виждат ми се много вредни - химии разни. С многокатни пелени не ми се занимава, по-добре по голо дупе. 

# 634
  • Варна
Ох, то ако задълбаеме кое е канцерогенно, да вземем да лягаме да мрем най-добре Laughing

Честит рожден ден на най-малкото ни май-че Рая-Евелин!

Честит рожден ден и на SYMa!

Приключиха РД-тата на май-четата и сега е ред на РД-тата на майките им, нали близнаците сме най-много в темата Laughing.

Аз да се похваля, че днес за първи път доживях да чуя МА-МА Heart Eyes. Мислех си вече, че никога няма да го чуя от моя синковец, дето само ТАТА си признава Crossing Arms.

Гери, успех с ТМ, много е трудно, когато двамата имате различни мнения, дано ти да надделееш, че не си е работа все майките да сме лошите Crossing Arms. Лесно им е на мъжовете, виждат децата само след работа, а ние цял ден трябва да се справяме с малките чудовища Crossing Arms.

Джиджи, относно кухнята - и ние сме II група, въобще не съм го записвала в първа, че той отдавна си яде непасирано, ама в тази седмица и половина, в която вземах, храната беше пълна скръб. В манджите и с лупа не можеше да се намери месо, в супите често нямаше друго освен фиде. 2-3 яденета максимум да са били горе-долу добре. Та засега мисля да вземам от частната в периоди като сегашния, когато имам много работа и нямам време да готвя, а през останалото време ще му готвя - той доста често и от нашата храна хапва, отделям му за него без сол и неподходящи за него подправки и всичко е супер.

Много завид за срещата, аз за съжаление няма как да дойда, ММ е на плаване точно тогава /за една седмица, ама как можа да се падне по време на срещата Crossing Arms/, пък аз не съм шофьор и няма как да се замъкнем... Дано при следваща среща да имам възможност да се присъединя.

Изчезвам, че пак имам да работя, какво полудяха този месец всички, преди да заминем на море, ще ме изцедят докрай Crazy.

# 635
Това за судокрема - вярно ли е? Не че ще спра да мажа де  Crazy

Бубе, ще чакам адреса. Само да сме здравички и ще празнуваме  Mr. Green

Люси, да не сте настинали? Ква е тая Т?

Ние - вече сме ок, днес с малка хрема, слагам капки за нос, таа смятам че ще се оправим. Тая вечер накарах мъжО да даде сиропчето за гърло, и малкия му реве там, той се прави на маймуна, баламосва го, пусна го той да ходи, и ще му го дава така... че като замахна с ръка Едик и като разсипа сиропчето, честно ви казвам много ми стана смешно Crazy,  таааа дойде на моята и вика "хвани го" луда работа... че тея дни и неще да яде това дете... дано да е заради настинка та... че и зъб изби и отгоре двата мноооогоооо белеят вече и май наведнъж ще излизат.

Ох и това местене и тея ми ти багажи, малееййй голем ужас - а като се сетя за Хоуп и Буба и още по лошо ми става.  ooooh! Дано не се отрази местенето на децата, щото си е шок за  тях, малко или много.  Rolling Eyes

# 636
  • До морето :)
Луси, аз искам пак пролетно-лятно бебе, затова стисках кълки до сега.  Laughing А и искам двете майчинства да ми се засекат, да не се връщам на работа, а от там и да ми паднат парите първата година  Rolling Eyes Затова пък и бързам! Не по-късно от средата на септември трябва да съм се похвалила  Crazy
И каква е тази Т на Мистър В.? Зъби?

Джиджонка,
Скрит текст:
еми все не остава време.  Mr. Green ММ сега е много зает, от 5 сутринта до 22ч. е на крак, гледам да не го занимавам, а ако пък се нагласим, то Елена ще е крива, или на мен ще ми се спи...  Whistling Вече свикнах  ooooh! А не бях такава...  Sad

Гери, не се впрягай толкова (макар че аз сигурно щях да избода очите на ММ  Laughing ) Прехвърли му домашните задължения  Joy Честит ви автомобил! Безаварийно каране и возене Simple Smile

Хера, къде сте на море тази година?

Елфи, тортата е УАУУУУУУУУУ!  #Crazy

# 637
Много ви благодаря, мили момичета ,за прекрасните пожелания,които отправихте към моето малко момиченце.Обичам ви!  Heart Eyes / и за тортата естествено  Mr. Green /

Сима...скъпа Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава и много щастлива и обичана!

# 638
как да накарам детето да прояви малко интерес към храната около него....???
Например - подавам му череша - отхвърля, подавам му кайсия - отхвърля, подавам му кашкавал - отхвърля, подавам му сирене - отхвърля, подавам му мусака - отхвърля, подавам му нещо друго готвено - муси се не иска... , подавам му - пържено картофче - пак неще...
Как аджеба да му привлека вниманието. Опитвам се да го оставям да ги разгледа, да ги опита, в повечето случаи ги мята зад себе си...
Яде много ограничени неща това дете...  Rolling Eyes
Видях една снимка на Ели на Лечето - филийки с айрян - ние сме многооо далече от това... Ядем все още пасирано. Днес в десерта му (беше ашуре), изплю стафидата която беше вътре...

# 639
 Пак аз-
забравих да ви се оплача. Ходих на фризьор. Даже не фризьор, ами стилист, защото аз косата си не я поверявам и нямам доверие на всеки. И.....ужас! мнго съм разочарована. Айде, подстригването отдолу на крайчетата е ОК, аз исках да махне около 5-6 см, но бретона...бррр...Така ме офъка и сега много страдам, не мога да се понасям така  Tired Дано по-бързо порасне  Tired

Тук на фризьор освен парите оставяш и солиден бакшиш, но аз го пропуснах- да ме прощава  Stop  #Cussing out

Гери, не знам как така още чакаш адрес, аз веднага ти го изпратих, сега ще копирам и ще изпратя отново съобщението, моля те погледни си пощата  Wink

По другите теми, много съжалявам, но в момента нямам никаква възможност да коментирам, извинена съм, надявам се  Praynig

# 640
Честит рожден ден на Рая!Да е здравичка,усмихната и умна!Много да радва цялото семейство!
(тората е...нямам думи!Тази и на Шени са ми любими)

Честит рожден ден,SYMa!Бъди здрава и щастлива!Обградена с много любов!

Аз мине,не мине и се включа ни в клин,ни в ръкав! ooooh! извинете за което.Нещо все не остава време,а като остане решавам,че не мога да се включа адекватно!

За възпитанието- с ММ сме в повечето случаи на едно мнение.До сега не сме имали спорове.Обаче мъжа си е мъж!Често ги върши едни....една сутрин например се чудел какво да му даде за закуска и му дал кюфтетата с бял сос от кухнята ooooh! а в шкафа има сухари за попара,има кус-кус,има ,мляко и бисквити и какво ли още не!
От нашата кухня аз съм доволна!Месото винаги е много.Марти си хапва всичко с кеф
Лече успех и от мен в бебеправенето!И ние уж действаме,ако може така да се нарече.ММ е толкова зает,че никакво време не остава

За нас накратко-преди 2 седмици Марти се разболя(сополи и кашлица),оправи се точно преди рождения ден и от вчера-пак!Ужас!Пак вадене на сополи!Дано минава този път по-бързо.Предполагам,че накрая резултата пак ще е зъб.
Иначе не ходи още,не виждам и изгледи да стане скоро.
Малко след като се отби отказа шишето с биберон.Та вече не пие мляко вечер.
Аз също съм хремава,но пък щастлива,защото утре ще имам нова кола,че тази е...мале,мале!Тази година и преглед няма да може да мине,та няма на къде-трябва да я сменим.

За срещата и аз нямам търпение!Сигурна съм,че ще си изкараме страхотно!
По този повод и тук да питам,че не знам кои четат в другата тема?
Има ли мама от София която ще пътува сама?Да ходим заедно?
Аз ще съм сама с детето,така че и в стаята ще има място,ако има желаещи да дойдат,а няма място

# 641
  • До морето :)
Тединце, успех с бебеправенето  Grinning Иначе мъжете са... оле-мале. В неделя се сопнах на ММ, че аз мога да гледам Елена и да върша 100 други неща, той - не. Ядоса се той, грабна детето и отиде на кафе. Аз компютъра, кафето, цигарката, к'во ще ми е. След 1 час и аз тръгвам и по пътя ми звъни - "Хайде, какво стана?! Идвай вече!" Отивам аз, той изнервен до краен предел, че Ели не иска да се седи в количката, а иска да щъка... Мина това време когато седеше само  Rolling Eyes

Гери, не знам какво да ти кажа, може просто са е злояд.  newsm78 Опитай да храниш някой друг, освен него. На Елена като й писне да яде, аз аз искам да си излапа и последните 2 лъжички, започвам да "храня" и един голям мечо, после нея и така й е интересно.

Бубе, не се шашкай и ядосвай. За коса и нокти не съжалявай, все ще пораснат.  Hug

# 642
Малеее, ама как ме разконспирирахте?... Аз нищо неподозираща ей така лежерно влязох, за да честитя отново с последния влак на сладурчето Рая-Евелин и ...толкова честитки.... Ужасно много ме зарадвахте и страхотни пожелания сте ми пожелали! ...Ама във ФБ ли съм се издала, мислех, че съм изтрила тези данни (там даже днес не съм влизала още)... Много ви обичам!

Мариетка, Нелка, Деси-шиша, Луси, Зазка, Марта, а-вал, Жужи, Даная, Джуф, Мист, Джиджи, Гери, Бубе, Хоуп, Хера, Мария, Елфи, Теди  Hug Hug Hug Hug Hug
(моля ви се този път да не съм изпуснала никой...)

та... Честит рожден ден и на теб, мило Райче! Да си много много здраво и все така послушно и добричко!
Честито и на мама Елфи, която е направила невероятна торта и се прекланям пред тридетегледането й и тортоправенето й (особено по едно и също време). Тортата е страхотна! (с тея торти направо ме главозамайвате и депресирате)

При нас какво – както обикновено лудница, Ники от неделя е с жестока хрема, от вчера и с кашлица. В понеделник ходихме на консултация и въпреки хремата му биха ваксината. Аз му викам на докотора Ама, то такова, сополите...и той Нищо му няма, не пречат. Сега честно казано малко (всъщност доста) се притеснявам тая ваксина да не усложни нещата (тя нали е няква пневмониева..). Днес бяхме пак при док да го преслуша, каза че гърлото и гърдите са добре и че сополите най-вероятно са от 3-те кътника, които избиват в момента (и на трите са избили едната част от връхчетата). Май и един кучешки е тръгнал. Каза, че кътниците малко проблемно излизали и че по този случай хремата можело да си продължи и месец. Чудесно, писнА ми.
Иначе мерките – 9400 г и 76 см.

Друго кво – готвим се нещо за морета и почивки, почващи евентуално от другата седмица - ако доживея, ще отидем...

Айде сега като свършиха рождените дни да споделите, мили мои, кой къде ще ходи на почивка (само който си е резервирал, за да не му заемат мястото, хихи). Току виж сме взели идеи една от друга, пък и току виж сме се засекли някъде да си “почиваме” заедно. Много ще е готино ако се срещнем някъде “случайно” с някоя от мамите. Нашто едното море (на къмпинг “Градина”) май нещо е пред разпадане, та май ще търсим алтернатива.  Искаме на къмпинг на палатки или нещо подобно, ама да има и хотелче/бунгала наблизо, където да дойдат и баба и дядо примерно и където да скриваме Ники по баш жегите. Ще се радвам на идеи!

Бубе, лек път и дано този път си изкарате едно чудесно лято в България! Ние няма да може да дойдем на празненството на Рафаелянчо (а много би ни се искало и благодарим за поканата), но ви пожелавам едно страхотно веселяшко парти с другите малки мишлета!

Мариетка, относно ходенето на лекции с бебе исках да ти кажа, че когато с,ледвах в нашия курс имаше едно момиче, на което направо и проследих цялата бременност и накрая и растежа на бебето проследих - тя си ходеше бременна до края и после като роди продължи да си води бебето по лекциите. Евала! То си ревеше от време на време ама преподавателите и гък не са казвали, даже от време на време го бъзикаха, че се включва точно на време

Гери, това с яденето може да  е просто период...или от зъби примерно, често се случва. Дано отмине бързо!

Нелка, Теди, успех (с бебеправенето) и дерзайте (за после)!

П.П. Деси-шиша, много се радвам, че те радвам  Laughing.... (това "радвам" като го кажа повече от един път и все едно на сръбски говоря...)

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 00:22 от SYMa

# 643
  • София
Така-така. Чета аз от няколко дни и няма изчитане. Стигнах обаче до неизвинено отсъствие и викам да се появя, че току виж сте ме отлъчили.  Mr. Green

Липсвате ми, две мнения по въпроса няма. Истината е, че от време на време изпадам в леки "кризи на растежа" и не ми се пише, но по-често просто няма как. Преди единственото време за писане беше след като оправим мис С., вечеряме, пооправя къщата, изчета писаниците ви и най-накрая се включа. Да, ама не. Сияна вече се буди още към 11ч и после в 12 и после в 1, а през останалото време се приспиваме. Понякога ММ успява да я успокои и приспи, но в повечето случаи е в сила написаното от Десимонка.
Още от 22 страница съм запомнила, че имам да коментирам, ама ако тръгна да чета отново, дотук ще ми е писането. Ако някой ме е питал нещо, моля да си повтори въпроса, ако ли пък не ето какво съм запомнила:

Цикъл йок. Ама с това моето сукалче, може и до предучилищна да нямам. Както си мислех, че почти се е отбила и отново стана пристрастена. Като ви чета как спят децата и не търсят нощно хранене (визирам другите пристрастени до скоро: Али, Маги, двете Елита) и съвсем се сдухвам. Ние се върнахме в първия месец по честота на яденето. Мисля, че с това отговорих на въпроса на Хоупи:

Не спи повече от час-два, най-много 3. За малко повече от година е спала точно три пъти от вечерното заспиване до 5:30-6:00.

Биба така и не успях да я науча да ползва. Аз съм бибата.

От чаша "пие" с моя помощ. Повече я гризе и трака по нея с единствения си до скоро зъб. Сега вече се е показал и втори. Борбата с пропиване на течности беше голяма. От една седмица започна да пие от чаша с накрайник по 30-40-60 мл на ден вода с малко чай лайка на ХИП.

Рисуване: веднъж и показах как да драска на един лист и сега като докопа нещо за писане се опитва да "пише". В повечето случаи с обратното. Далеч сме от рисуването.  Mr. Green

Ясла: Лусинда това ми е болна тема, затова си и мълча и ближа рани. Мислех да я пускам от годинката и да почвам работа, обаче не се доредихме до място в държавните ясли: повечето са заети от деца, които реално нямат нужда от ясла, а просто си пазят местата, защото недостигът е голям. Последната ми надежда остава да се освободят малко места през септември. После ще търся частна. Засега оставам вкъщи до септември, за по-дълго не знам дали ще издържим финансово.  Tired

Друго май не си спомням. Затова ще се ориентирам към приключване:

Честит рожден ден на най-малкото ни и най-послушно детенце Рая-Евелин! Да е много здрава, усмихната, малко по-палава и да радва голямото си щастливо семейство!

Елфи, тортата е прекрасна. Очаквах я с нетърпение.   bouquet Честита ти рожденичка!  Hug  Heart Eyes

Светле, честит рожден ден! Да си много щастлива, обичана и желана!

И накрая за разкош:
Скрит текст:
Мис С. от тази сутрин. Вчера получи закъснял подарък и днес много му се зарадва.

# 644
Вижте какво, възмутена съм аз.

Добре, че прочетох Лусиндовата, че се върнах назад.......установих с потрес, че последния ми пост го няма. Е, няма такава тъпотия..... писах ли писах

Та сега старата песен на нов глас (каквото помня)

Писах за прощапулника, правихме в понеделник. Няма такъв смях и естествено беше почти пред провал. Майка ми сложила една бяла покривка (от тези лъскавите) та детето едва не се преби, още преди да е тръгнало. След като се нарева и започнахме от начало, тръгна да гони питката, беше му все тая за  предметите. Скрих аз питката, оставих го насаме с предметите, хич не ги отрази, та накрая като ги видя, грабна компютърната мишка, която беше набелязана за комп.специалист, някакъв. След това баща ми реши, че е трябвало на масата да ги сложим, да можел лесно да си избере, и докато обясняваше, Максито грабна и пастата за зъби- за зъболекар. Та, това е изборът на Максим!!!
Снимки има няколко, клипчето е супер дълго, естествено с всички падания, ставания, чудения и т.н., та не става за показване Simple Smile Снимка и спредметите май нямаме, абе ужас.
А, и аз от старание и треперене, дане би да не направя питката, не я оставих да втаса хубаво, пъхнах да я пека и не можаха да се слепнат парчетата (то е по-скоро погача де), та не ставаше за въртене. Правих след това в бързината, кръгла плоска содена питка, нея въртяхме. Та и снимка на питката така хубава няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Е, убих ли ви с разказ, кажете  hahaha

Друго не помня какво имаше, нещо се обяснявах, но сега не помня. Но помня, че казвах на Лусиндова, че някой ден В. ще ти го върне за таз гола попара!!!  Mr. Green Sunglasses

Лече,
дано всичко да е ок и да се мятате за бебе. И аз мисля, че са хормоните. На мен също не ми е всичко ок още. Идвало ми е веднъж(4месеца след като спрях да кърмя), а нещо тоз месец още го няма. Ще те чакаме с новини!
И аз мисля след НГ да започне бебеправенето... искам на пролет, но ММ натиска за тази есен още. Направо ми бил пуснал аванта да си изкарам лятото небременна!!!  Crossing Arms
Гери, така е с липсващите татковци. И на мен това ми се случи зимата, след едно от поредните пътвания за месец. След като се върна и пак искаше да го носи, да го лигави, но нещата влязоха в ред. Все не знаеше кога яде, кога спи. А то детето и тогава и сега си е с режим-бетон, но той като липсва, няма как да знае, кога спи, кога яде, кога играе....Но с времето се научава. Но да знаеш, всеки път като се върне ще е така. Просто трябва той повече да гледа  първите 1-2 седмици, да види какво правиш и какво вече не, за да не се сблъсквате!  Милата ми тя  Hug не се ядосвай, ще се нагодите.
И честито кола, чакаме ви!
За храненето- не мога да ти помогна, Максито все още си яде!
за яслата- смятам догодина да подавам документи, че по някое време да го давам- кога точно и кака, не съм го мислила още. Но ще го давам да се социализира детето!

Нещо и за Хоуп бях писала, ама нейсе, не се сещам.

За срещата, айде да идва вече....... много далеч и се струва Simple Smile Трябваше да е по-скоро.

Аз започвам да стягам багаж и в събота заминаваме на моренце   grinning039 Не че не сме на морето, ама да си починем и да разнообразим. Надявам се и времето да е с нас  sun
Сега ще събирам кофички, лопатки, хавлийки и т.н.
По този повод пак една анкетка:
Как ще пускате децата на плажа:
- голи
- с бански

Аз съм купила памперси за плажа...и бански си има детето. Не съм привърженик на голите пишки по плажа!!! Crossing Arms

За купона у Бубето, като даде някакво инфо, веднага ще информирам Simple Smile

Знам, че изтървах аз деня, но да честитя на най-малктоо ни човече - прекрасната Рая-Евелин! Да е жива и здрава и да радва цялото ви голямо страхотно семейство, Елфи! Надявам се да сте имали хубав празник днес! Тортата ти е мноооооооооооооооого хубава, наистина накрая заби всички О земята!

Сима, честит празник и на теб, на патерици! Да си жива и здрава, обичана и уважавана! Много късмет и верни приятели!

Общи условия

Активация на акаунт