а аз този крем го мажа за живо и за умряло къде сте всички бре
мноУ вяло,мноУ скучновато 
особено съм обезпокоена от редовните списващи,нЕма да ги посочвам с пръст,само ще ги назова поимеНЕнно
Нандисмо,Марте,Нелли,Сума(една почерпка поне да беше метнала днес
)Галке,Жира,Муше,Зази....тези откъслечни включвания само за някой поздрав не ме радват особено 
днес дори са се включили тези с извинителните бележки - Герито(по мъжОва линия) и Буба(по пътуваща линия),което още повече ви прави виновни
фантома Алекс и тя изчезна яко дим
ама мноУ ме кефи тая жена - появи се от нищото,направи ни живота малко по-красив и изчезне,все едно никога не е списвала У темата 
Нелката и Хоупова получават аплодисменти от средните за "Искрено и лично" от вчера,поне са запълвали празнини
Нелке,аз ли нещо не те прочетох като хората или просто не те разбраФ - ти сега последно искаш ли да бебеправите или не
кво те притеснява в МЦ,след като 2 месеца ти е идвало нормално 
(давай сЯ и с мен малко "Размисли и страсти"
)за възпитанието на децата - нЕма се включвам изобщо
мноУ сте се стегнали нещо,моето дете ще си го възпитавам АЗ,защото съм по-умната от двамата и последно да кажа,че тази среща докато дойде,ще ми се изпари желанието да ходя където и да било
П.П.днес сме с Т за разкош
П.П.П.тФа със Судото дали е истина
пфууу,лоша работа
. Мислех си вече, че никога няма да го чуя от моя синковец, дето само ТАТА си признава
Дано не се отрази местенето на децата, щото си е шок за тях, малко или много.

Дано по-бързо порасне

Иначе мъжете са... оле-мале. В неделя се сопнах на ММ, че аз мога да гледам Елена и да върша 100 други неща, той - не. Ядоса се той, грабна детето и отиде на кафе. Аз компютъра, кафето, цигарката, к'во ще ми е. След 1 час и аз тръгвам и по пътя ми звъни - "Хайде, какво стана?! Идвай вече!" Отивам аз, той изнервен до краен предел, че Ели не иска да се седи в количката, а иска да щъка... Мина това време когато седеше само
Честита ти рожденичка! 
Не че не сме на морето, ама да си починем и да разнообразим. Надявам се и времето да е с нас