Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
dimana-nova ,в това е истината -да намериш сили да повярваш в себе си и в собствените си възможности Dimony да наистина е така!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 23:52 от lusia

# 61
и аз мисля, че ни чака силен епизод, току що изгледах преведения трийлър и видях, че Ердоан пише признание, а и погледа на Керим докато ФГ чете писмото

Лека нощ от мен Hug Hug Hug

# 62
  • Разград

# 63
  • В Града на Липите

Злати, като сравних почерка с лупата, смятай че си загубила баса. Дано не си заложила нещо голямо   Grinning

# 64

Между другото, все пак да си кажа, че ме гложди, в сцената след сватбата, единственото, което не ми е на място са сълзите на Керим  Peace Няма мъж, на който да му се поднася на тепсия блянът му и той да го откаже, при това с рев  ooooh! Абсурдно решение за мен! Много ми се иска мнението на Добромир точно за този момент  Praynig Вече наистина лека, утре ще прочета коментарите ви  Hug

Не съм попадал в такава ситуация,но играта на Енгин бе доста убедителна.В първия момент и на мен ревът ми дойде в повече,но си мисля,че това му помогна да отвори душата си пред Фатмагюл.В един момент усетих,че той стоеш гол пред нея въпреки дрехите и тя не се стресна,а го пожела с думите,че трябва да се излекуват.На него толкова му трябваше,малък знак и .............Не мисля,че нощта е била разочароваща за булката. На сутринта на мен лично ми изглеждаше  притеснително виновна,защото на нея определено и беше харесало това което се е случало в спалнята,но не беше сигурна,дали тя се е справила и харесало ли му е на Керим първото истинско любовно изживяване с нея!?! Hug

# 65
Всъщност това,което трябва да направи Керим е да се научи да живее с това чувство за вина,но не така,че то да обременява настоящия му живот,а като нещо,което не трябва да се забравя,за да не повтаря никога тази грешка и за да уважава и обича още повече Фатмагюл,която беше ранена благодарение и на неговата грешка.Това обаче няма да стане без нейната подкрепа.Психоложката не можеше да му помогне повече от това.Тя му каза,че трябва да говорят с Фатмагюл за онази нощ.Това,което според мен психоложката не направи е да накара Фатмагюл да насочи мислите си върху това как мисли тя,че се чувства Керим и дали той ще може да се справи сам,дали ще може да си прости сам на себе си.Ако не друго,щеше да я накара да се замисли,да събуди любопитството и,може би да направи заобиколено проучване.Всъщност не мога да знам каква ще е реакцията и,но поне щеше да се замисли.

# 66
След изглеждането на трейлъра за незнам кой си път, изчитанетоо на подсказки и резюмета съм убедена, че сценаристките ще ни покажат отново много хубав, силен и емоционален епизод, макар, че ще има и тъжни моменти, Убедена съм че няма да ни разочароват. Всички тези неща м/у К и ФГ трябваше да се случат и  то точно сега -догега те нямаха възможност да проведат тези толкова важни за тях разговори. Или някой от тях не беше готов за това поради ред причини, ту някой непрекъснато им дишаше във врата (Мукадес) и т.н. Сега остават сами и излизат наяве всички премълчани неща. Но те взаимно ще си помогнат. И съм убедена, че ще видим обещания  относително дълъг и много красив финал.

daizy_g, според мен до този момент развитието и е това, че успя да изплува от блатото и да си стъпи на що-годе краката, подкрепяна от любовта на близките хора. След всичко, което и се случи не знам как да се развива бързо и в други посоки. За всичко си има време, но ще е вече извън филма Simple Smile

Така е. Но всеки все пак си има характер, качества, недостатъци.  Фатма е голям човек и би трябвало да има изграден характер , но някакси не беше добре развит. Малко ми е трудно да я пределя какъв човек е, което е странно след 75 серии.
Но важното е, че разбрахме Керим какъв човек е

# 67
За любителите на Ако бях Облак и поради големия зрителски интерес -  Заповядайте в новооткритата тема за този страхотен филм -

# 68
  • София
Не съм попадал в такава ситуация,но играта на Енгин бе доста убедителна.В първия момент и на мен ревът ми дойде в повече,но си мисля,че това му помогна да отвори душата си пред Фатмагюл.В един момент усетих,че той стоеш гол пред нея въпреки дрехите и тя не се стресна,а го пожела с думите,че трябва да се излекуват.На него толкова му трябваше,малък знак и .............Не мисля,че нощта е била разочароваща за булката. На сутринта на мен лично ми изглеждаше  притеснително виновна,защото на нея определено и беше харесало това което се е случало в спалнята,но не беше сигурна,дали тя се е справила и харесало ли му е на Керим първото истинско любовно изживяване с нея!?! Hug
И на мен ми беше интересно твоето мнение.
Съгласна съм с теб.
Съдя от себе си:ако говорим за гледката на случаен плачещ мъж, сигурно ще изглежда някак неестетинчно и неприятно.Но ако това е мъжа,който обичаш до полуда,който за първи път сваля всички свои задръжки пред теб, не само че няма да ти е неприятен,а аз лично дори бих го заобичала още по-силно-защото е истински,искрен,оголен...

# 69
  • В Града на Липите
Добромир, много ми беше интересно да прочета мнението ти за реакцията на Керим.
И аз мисля така.  Peace Той наистина се разголи пред нея, от това нямаше повече на къде.

# 70
  • Враца
Хриси, според мен, сценаристите трябваше да отделят време за един сеанс с психоложката само за Керим, които беше предвиден, но не се получи ...

За което им благодаря. За мен финала на предишния епизод ще си остане една от най-запомнящите се и изненадващи сцени в този сериал.

hrissi_sz, внимавай какво казваш, че обещания неочакван финал на филма..... може да е още по-запомнящ се! Laughing Laughing Laughing

# 71
Здравейте  и благодаря за новата тема! Hug

Да кажа и аз какво мисля по повод първата брачна нощ и след нея.
От резюмето   разбрахме,че странното им поведение сутринта след п.б.н. не е просто от свенливост и неудобство.Имало е проблем и то сериозен.  Naughty
Вижте,милички, колкото и приказки да изприказват ФГ и К помежду си,в този случай става въпрос за действия.
На думи видяхме ,че е лесно - по време на цялата подготовка  за сватбата, разговорът по телефона ,самата сватба и т. н - те изглеждаха щастливи и готови един за друг...
Когато,обаче,дойде момента на действието - сексуалният акт, възниква проблем. Досега Керим целуваше и галеше лицето и ръцете й и тя каза,че не й е неприятно. Когато нещата са опрели до докосването на интимните места и до проникването ,колкото и внимателен и нежен да е бил Керим,
(а в това не се съмнявам,защото много пъти е показвал,че го умее) ,неминуемо е било свързано с лош спомен и неприятни усещания за ФГ. Дано  не се е почувствала употребена  и наранена.- нещото ,от което Керим се страхува най-много.

И в резюмето много правилно е казано - нужно е време. Този точно проблем няма да се оправи само с разговори. Не,че  говоренето за проблема не е важно ,но преди всичко  е нужно време,за да свикнат един с друг,да се приемат,ФГ да разбере ,че сексът не е неприятен ,напротив- той носи истинско удоволствие и наслада, когато се прави с любов,с взаимно отдаване и приемане на любимия човек.

Та,дано сте разбрали какво имам предвид.

За капак и смъртта на Мустафа допълнително ще стъжни обстановката...но те ще се справят.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 00:22 от daniela.qnkova

# 72
  • В Града на Липите
hrissi_sz, внимавай какво казваш, че обещания неочакван финал на филма..... може да е още по-запомнящ се! Laughing Laughing Laughing

Дано. Не се ли надяваме всички на това. Трудно се бяга от клишето.

п.п. естествено не се съмнявам, че ще е хубав.

# 73
  • Разград
Engin akyurek clip - 7

# 74
За мене сцената в брачната нощ беше изненадваща, аз очаквах най-после да са щастливи след дългата борба, лечение и търпение. Но, наистина изиграха я много убедително и сега мисля, че този разговор можеше да се получи само тогава. Сватбеният ден и първата им нощ бяха натежали емоционално, в друго време може би Керим нямаше така да рухне и да излее всичко, което го изгаря.
Надявам се да разговарят повече, да си споделят всичко, и ФГ да подкрепи Керим, както той я подкрепяше.
Никак не ми се иска тя да тъжи за Мустафа. Да, човешко е, той е част от нейния минал живот, но отдавна прекрачи границата, нанесе им тежки травми, крайно време е да загърбят спомена му и сянката му. Чудя се когато чете писмото от Мустафа, ФГ дали вече знае за поръчаното убийство. Да не би да решат да скрият от тях за заплахата, която е имало на сватбата им? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт