Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 053
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Хахаха знаете ли момичета, че ние дето повече четем и по-рядко се включваме имаме едно предимство, че усещаме когато някой страничен започне да се гъбарка с вас умишлено и целенасочено.Просто се различава от цялостния дух, който цари в темата и веднага си личи.Аз лично почнах да се смея от момента, в който младата "собственичка на холдинг" сподели, че Енгин е забележете"съкрушен" от това, което и се е случило.Все си мисля, че колкото и да се напъва не би могъл да бъде нещо повече от съпричастен, но какво ли разбирам аз.
А на това момиченце(ако сме прави наистина) само мога да му кажа, че с това шега не бива, защото понякога в живота се случва точно това, на което се подиграваш.

# 706
  • Стара Загора
  И аз като beti01 поднасям извиненията си към всички вас!!Не исках да спамя, не исках да внасям напрежение,но е редно да знаете истината!
Моля ви,не се отказвайте да пишете!!!
Присъединявам се към апела на Кики-нека не позволяваме да ни развалят  уюта и настроението!!!

# 707
Радвам се, че рано разкрихме тази лъжа. Но дано да се спрат с лъжите до тук, защото имам съмнения за други неверни версии, или по-точно за малко преувеличени. Няма лошо. Ако някой има нужда от внимание нека си пише версиите. Ние просто ще ги подминаваме.
Нека тези, които имат по-голяма фантазия не забравят приказката за лъжливото овчарче.
Защото тук във форума няма какво да загубят, освен това, че никой няма да ги чете, но в живота могат много да загубят.

На мен ми се случи за втори път и днес си гризах ноктите до сега. След първия път се бях зарекла да внимавам повече, но след първата по-кратка версия на изповедта на "лъжливото овчарче" пуснах и аз, като една добра голяма бяла птица утешителна прегръдка.  ooooh! След едни препирни спрях да благодаря, сега ще спра да съчувствам и накъде отивам, и аз не знам.  Thinking Може би е най-добре да се съсредоточим единствено върху филма, че то не остана време.  Peace

# 708
Май все пак ще има доста рев..  ooooh! ooooh! ooooh!

И не само от Фатмагюл...  Twisted Evil Twisted Evil

# 709
Направо нямам думи,как да опиша тази мерзост на въпросната персона-почувствах се много зле и предполагам и другите,които повярваха на момичето! Не зная какъв човек си да си играеш с чувствата на хората по този начин! Нима ние сме будали? Поздравявам момичетата,които я разкриха и Дикси,която се усъмни и ми сподели!  doh doh doh
Не мога да повярвам,че има хора,които се хранят от болката на другия! Жалко за теб,мило момиче! С този похват няма да стигнеш до никъде,най-много до лудницата!

За да не спамя темата-искам да ви попитам: Намирате ли за символично прекрачването на булчинската рокля?
Аз мисля че символизира захвърлянето на миналото и започването на едно ново начало,което оставя зад себе си болката и страданието! Дали съм права? newsm78

# 710
Момичета мили,

днес темата ни гъмжи от прекрасни постове. С такова удоволствие ви четох, нямате представа! Не искам да изброявам имена, че със сигурност ще изпусна някого, но интелигентните коментари, дори и когато не съвпадат с моето мнение, са балсам за душата ми. Много ви благодаря! newsm51

На всички момичета, а и момчета, които са се сблъсквали с насилие, пожелавам много смелост, щастие и любов! Hug Hug Hug

На онези, които злоупотребяват с доверието и чувствата на хората, само мога да кажа, че ги съжалявам, защото ще платят цената за стореното. И все пак, никога не е късно да се поправиш, стига да искаш.

# 711
Хахаха знаете ли момичета, че ние дето повече четем и по-рядко се включваме имаме едно предимство, че усещаме когато някой страничен започне да се гъбарка с вас умишлено и целенасочено.Просто се различава от цялостния дух, който цари в темата и веднага си личи.Аз лично почнах да се смея от момента, в който младата "собственичка на холдинг" сподели, че Енгин е забележете"съкрушен" от това, което и се е случило.Все си мисля, че колкото и да се напъва не би могъл да бъде нещо повече от съпричастен, но какво ли разбирам аз.
А на това момиченце(ако сме прави наистина) само мога да му кажа, че с това шега не бива, защото понякога в живота се случва точно това, на което се подиграваш.
newsm10

# 712
: След едни препирни спрях да благодаря, сега ще спра да съчувствам и накъде отивам, и аз не знам.  Thinking Може би е най-добре да се съсредоточим единствено върху филма, че то не остана време.  Peace

newsm10 smile3521

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 18:05 от Slawena

# 713
Радвам се, че рано разкрихме тази лъжа. Но дано да се спрат с лъжите до тук, защото имам съмнения за други неверни версии, или по-точно за малко преувеличени. Няма лошо. Ако някой има нужда от внимание нека си пише версиите. Ние просто ще ги подминаваме.
Нека тези, които имат по-голяма фантазия не забравят приказката за лъжливото овчарче.
Защото тук във форума няма какво да загубят, освен това, че никой няма да ги чете, но в живота могат много да загубят.

На мен ми се случи за втори път и днес си гризах ноктите до сега. След първия път се бях зарекла да внимавам повече, но след първата по-кратка версия на изповедта на "лъжливото овчарче" пуснах и аз, като една добра голяма бяла птица утешителна прегръдка.  ooooh! След едни препирни спрях да благодаря, сега ще спра да съчувствам и накъде отивам, и аз не знам.  Thinking Може би е най-добре да се съсредоточим единствено върху филма, че то не остана време.  Peace

Крюелка
,права си,джанъм PeaceДа се съсредоточим върху филма,а който очаква друга версия-сори Peace Да насочи вниманието си към друг сериал Peace
И недоумявам как ще хулят Берен #Crazy,когато е призната за най-добра актриса ooooh!И аз съм Керимка,но никога не мога да си затворя очите за таланта на Берен Саат Peace

# 714
Това,че в темата смели момичета / те са точно такива/ споделиха своята лична болка е  много важно.
Първо за тях  - по този начин те показаха,че са оставили лошото зад себе си и имат желанието да продължат въпреки всичко преживяно напред и то с достойни хора до тях.
Второ за нас - показвайки своята съпричастност към тях, ние се показахме  човеци.
И съм горда,че в тази тема има именно човеци.

Ако някой е злоупотребил с нас и с нашите и на тези момичета чувства си е за негова сметка.

# 715
Докато хулят Берен, тя се превръща в най-скъпоплатената артистка в южната ни съседка. ТМС и предлагат 85 000 турски лири на серия, за да участва в техен сериал.... #Crazy Това си е абсолютен рекорд и сред жените, и сред мъжете артисти. Сигурно тия във фейса разбират повече, та я определят като бездарна... Mr. Green Боже, божее...
За някои неща в темата вече нямам думи. Sad
И въпреки всичко има доста интересни, интелигентни и забавни постове. Peace

# 716
Май ще си останем без втори фрагман? newsm78

# 717
Круела, права за сериала  Wink
Ето, Малчева е дала една много хубава тема за размисъл - прекрачването на булчинската рокля. Още когато Керим подари старата рокля на ФГ, той й каза, че тя ще постави ново начало за тях и ще я носи, когато е готова. Да, онази рокля не беше облечена, даже скъсана, но важното е, че все пак ФГ облече бяла рокля и направиха сватба. Всичко е ново за тях - нова къща, нови снимки в брачното свидетелство, нова сватба, нови емоции /т.е. близостта им се променя/, ново е и това, че остават сами /изключвам кучето Лодос  Laughing/. А прекрачването на роклята за мен е символ на това, че ФГ сама отива към любовта, сама прави крачка, затова ми харесва че не са сложили краката на Керим в кадър, за мен това е важно - тя сама направи избора си, да отиде при него и да изживеят интимността си, а можеше и да не го направи.
Аз не съм нито Керимка, нито Беренка, нито Беренгинка. Аз харесвам сериала, замисълът му, играта на всички актьори и изобщо всичко в него ми харесва. Да, понякога се ядосвам на сценаристките, че ни въртят на шиш, но за играта на актьорите не съм съгласна. Те играят така, както им кажат, ако на Хилал не й е харесала целувката, ще правят дубъл след дубъл. Така се целува ФГ /някой и преди мен го беше споменал, но не помня кой  Blush /, така ни го показват. Така реагира една двойка в тяхното положение /било след отвличането, било след първата брачна нощ/ - така ни го показват.

# 718
  • София
Детелинко,то да беше критика за актрисата добре, а нещата които се казват там са по-скоро грозни епитети на доста ниско ниво. Така,че изобщо не си и заслужава да се мисли по въпроса.
Аз лично,вчера и там си развалих настроението и просто ги затворих,да не се дразня.

# 719
  • Разград
Fatma Gul & Kerim Love Of My Life

Общи условия

Активация на акаунт