Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 856
  • 710
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Скрит текст:
Според мен Коцев е убиецът на Миро, а този с татуировката в Избата да не е един от нападателите, много време му отделиха. Образът на Лука е много променен и не ми се вързва с предишния
Скрит текст:
Аз също се чудя дали ако си беше останал жив Ачо щеше по този начин да се развие сериала. На стария герой не съм много сигурна, че такива признания щяха да му отиват.
Стефан много бързо й прости на Стефанакова (не мога да се сетя за малкото й име).
От това земетресение всичко, което исках да пиша ми замина някъде  Cry Cry Cry Cry

# 241
Ей, момичета, добре сте, нали?

Вижте какво прави срещата между Таня и Иван, кой смее да я омаловажава Simple Smile

Скрит текст:
Аз понеже пропуснах кадрите в Избата, на концерта са давали Латиноса, така ли? Татуиран?

# 242
Ей, момичета, добре сте, нали?
Вижте какво прави срещата между Таня и Иван, кой смее да я омаловажава Simple Smile

Как ще съм добре при такава сцена....чакана вече колко месеца.  hahaha  Заради нея си позволих да гледам предварително (и то не всичко).

Скрит текст:
И тези, които мислят, че единия лъже другия, би трябвало да са се убедили в противното. Дори и не по репликите, а само по реакциите им.

Когато Иван ѝ каза, че го е лъгала - за малко си помислих, че тя ще отговори "Да, така е." само и само да го нарани още повече и да го накара да я остави на мира....и толкова се зарадвах, когато тя каза - не съм те лъгалааа.....  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Hug Hug Hug

А вече успях да намеря и приложение в клиповете ми на сцената когато

Скрит текст:
Иван стоеше в парка и мислеше за нея

# 243
Иванов ме дразнеше в епизоди 22 и 23, като се опитваше да натопи Стоева
пред Неделчев. А преди това натопи Стоева пред Милото. Той веднага съобрази,
че Стоева и Иванов са били близки. Според мен част от мотивацията на Милото да
ликвидира Стоева е ревност. Но пък сцената между тях  двамата беше много драматична.
Ваня и Калин бяха великолепни. Струваше си да се видят подобни емоции от екрана.

# 244
Как ще съм добре при такава сцена....чакана вече колко месеца.  hahaha

Какво е едно земетресение от почти 6 по рихтер пред тази сцена Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нямам търпение за клипчето Wink

# 245
Как ще съм добре при такава сцена....чакана вече колко месеца.  hahaha

Какво е едно земетресение от почти 6 по рихтер пред тази сцена Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нямам търпение за клипчето Wink

Хаха... то верно, че дочух за някакво земетресение. Или тука ни е подминало или съм спала като пън  hahaha

Клипчетата май вече ще се разпространяват на лични...след като този за Светла успяха на втория ден да ми го свалят, се чудя има ли смисъл да качвам вече по сайтове.

# 246
Къде я  видяхте тази среща  на Стоева и Иванов?В новите(24 и 25)  епизоди ли? newsm78  

# 247
Къде я  видяхте тази среща  на Стоева и Иванов?В новите(24 и 25)  епизоди ли? newsm78  

Там е, да. Частично е показана и в промото за тях, затова си позволявам да пиша в открит текст.

Теди, може ли да се абонирам за клипчета, ако ще са на лични? Simple Smile

# 248
Теди, може ли да се абонирам за клипчета, ако ще са на лични? Simple Smile

Срокът за абонамент е края на май  Naughty
 newsm62 newsm62 newsm62

Шегувам се... Ще се постарая клиповете ми да стигнат до всеки, който има желание да ги види!!!

# 249
Дано в 26 епизод имаш повече материал за Таня и Иван Laughing

# 250
Дано в 26 епизод имаш повече материал за Таня и Иван Laughing
И аз така се надявам Simple Smile В 24ти ми хареса като качество, но като количество ми дойде малко Wink

# 251

Там е, да. Частично е показана и в промото за тях, затова си позволявам да пиша в открит текст.

Извинете, но на промото видях някакви стари кадри между Таня и Иван. Предполагам, че Стоева
си спомня нещо. Ще се разбере.
Стоева не беше никак доволна, че единия от охраната на Милото беше мъртъв. Каза го на Слав,
когато отиваха към колата с Гончев. Изобщо Стоева не е човек, който обича да си цапа ръцете с
кръв. Действа само в краен случай. Дори предупреди Милото да не си цапа ръцете с убийството
на двете момичета. За мен Стоева е човек, който стреля само при сигурни улики или достатъчно
голяма причина, за да го стори. Милото е друг. Той убива при най- малкото несъгласие с неговото
мнение.

# 252
Приятели, само да ви кажа, че ЩЕ ИМА 3 сезон! Сутринта в "Тази сутрин" бяха на гости Любен Дилов-син и Симеон Лютаков, и Любчо каза, че днес ще си снимат поредния епизод от 3 сезон! .. Така че нека вече да няма място за съмнения! Ще си гледаме филмчето и на есен! Simple Smile

# 253
  • España
Приятели, само да ви кажа, че ЩЕ ИМА 3 сезон! Сутринта в "Тази сутрин" бяха на гости Любен Дилов-син и Симеон Лютаков, и Любчо каза, че днес ще си снимат поредния епизод от 3 сезон! .. Така че нека вече да няма място за съмнения! Ще си гледаме филмчето и на есен! Simple Smile

От твоята клавиатура-в Божиите уши!!! Амин! Laughing

# 254
Иво отново ни радваш с хубава новина!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт