Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 858
  • 710
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Може ли и на мен 24 и 25 епизод! Нямам търпение вече Simple Smile

Може ли и на мен,моля Embarassed Embarassed EmbarassedЩе ви бъда мн благодарна....

# 227
  • на тавана в кошницата
Тъкмо го бях изгледала 24 еп. до към средата и хоп изчезна. Ако го има някой и може да ми го изпрати много, много  bouquet  bouquet и 25 еп ако може

# 228
# 229
Ей, и да коментирате после Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А дали ще разкрият докрая на втори сезон и връзката на събитията от София с Распутин или ще оставят това за следващия сезон? Защото аз  не се съмнявам, че икономическите интереси на Коцев и Лука са пряко свързани с руските интереси в проекта за нефтопровода.
Би трябвало според мен поне да загатнат. Наистина, тук вече трябва да се появи и американската връзка.Всички истории в Ню Йорк, както и лудостта на Распутин, според мен също не са просто така- за цвят. Обаче ми убягва къде може да е връзката. Някакси не ми се връзва Распутин да е чак толкова важна личност, че на него да се поверяват руски държавни интереси... Личен интерес има този човек, но още нищо не са ни казали за него - освен че морализаторства наляво-надясно до степен на досада (в последните епизоди освен Софи и Устата, не изтраях и неговите философии)

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 22:44 от Lulu25

# 230
Скрит текст:
ей, няма да ме сравняваш с твоя тъп тъпкач, че....
ти па няма да ми казваш кво да правя
ше ти кажа, че е тъп тъпкач...
внимавай какво говориш...
тъп тъпкач е, тъп тъпкач, тъп тъпкач....
михаиле!!!
ТЪП е...и е ТЪПКАЧ!!!

е как да не се изкефя на макс на това...голЕм разговор просто  newsm62

# 231
Хора, я вижте дали оттука ще ги свалите:

24 епизод - http://bt.wrzru.com/details.php?id=82305

25 епизод - http://bt.wrzru.com/details.php?id=82306

# 232
Скрит текст:
Ей, Филип Тотю, нама да ми играеш немци в тила........ Joy

# 233
Като чета последните коментари явно са много забавни епизодите. Аз още се мъча, първия сайт ми забива и не мога да гледам ама явно много маймунки са се качили да гледат.Сега ще се пробвам да ги сваля от втория стискайте ми палци. Заради тия сериали на толкова сайтове се регистрирах, че вече не ми стигат пръстите на ръцете и краката да ги преброя ooooh!

# 234
Хора, я вижте дали оттука ще ги свалите:

Според мен трябва да се избягва пускането на линкове открито, щото тея от бтв-то само дебнат къде, кво има линково и веднага се трие от въпросния сайт. на лични съобщения най-добре.

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 08:41 от Teddy_l4

# 235
Добре.. ще го имам в предвид! Simple Smile

# 236
съгласна съм с Теди ,въпреки че така пък се пълни темата с две три страници "дайте и на мен" но ако това е цената всички да гледаме едва ли ще има много против.
 Иво огромно благодаря   bouquet успешно си ги свалих за има няма 4 мин и двата сега се залепям да гледам, но най добре да си редактираш поста за да не ги видят хиените от бтв . Аз обещавам да пращам линкове на всеки който пойска от тук нататък но най рано след 2 часа ,че преди това ме няма за никой Mr. Green

# 237
Размърдаха се новите епизои, но като ги прибраха всички тука и в НЙ пак стана тъпо.

Само Софка ме кефи:
Скрит текст:
За распутин: тоя дъртия кво вика?

# 238
Скрит текст:
Според мен Коцев е убиецът на Миро, а този с татуировката в Избата да не е един от нападателите, много време му отделиха. Образът на Лука е много променен и не ми се вързва с предишния

# 239
Не мога да догледам 25 епизод........спря, помощ, моля за нов линк Cry

Общи условия

Активация на акаунт